Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Anjaw

Anjaw weegt 76.00 kg, is 2.00 kg afgevallen en heeft nog 8.00 kg te gaan

78.00 kg
68.00 kg
Doel vandaag: 68.00 kg
Huidig gewicht: 76.00 kg

Anjaw over zichzelf

Hallo, ik ben Anja, 42 jaar, 3 zoons [23-17-8 jaar oud] 1 man [gaat ook al 28 jaar mee] 1 hond.
Ben al jaren niet in goede conditie, woog 8 jaar geleden 111 kg, werkte er 43 kg af en kwam toen in 3 maanden 15 kg aan, waar niets meer afwilden. Werdt toen steeds vermoeider, steeds meer pijn in spieren en gewrichten. Twee jaar geleden werdt vastgesteld dat ik hypotheriodie heb en sinds 2 maanden gaat het boven verwachting goed, voel me minder moe en kan dus ook veel meer bewegen, zodat ik nu ook ge

... 
Lees verder »
Hallo, ik ben Anja, 42 jaar, 3 zoons [23-17-8 jaar oud] 1 man [gaat ook al 28 jaar mee] 1 hond.
Ben al jaren niet in goede conditie, woog 8 jaar geleden 111 kg, werkte er 43 kg af en kwam toen in 3 maanden 15 kg aan, waar niets meer afwilden. Werdt toen steeds vermoeider, steeds meer pijn in spieren en gewrichten. Twee jaar geleden werdt vastgesteld dat ik hypotheriodie heb en sinds 2 maanden gaat het boven verwachting goed, voel me minder moe en kan dus ook veel meer bewegen, zodat ik nu ook gewicht kan verliezen. Ik werk niet buitenshuis, maar heb genoeg te doen om mezelf te vermaken. Wandelen, kantklossen, borduren voor KIKA, lezen.

Groetjes Anja

Laatste dagboekbericht

Monday, October 2, 2006
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Anjaw een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
October 3, 2006 om 06:41
Heyz!

Volgens mij heb ik je gevonden! :)
Ik zal je toevoegen als buddy!

Ennuh? Als je wat wilt weten? Gewoon vragen hoor :D

:groetjes:
:bye:
Renate
October 3, 2006 om 09:23
Ha Renate,
Voelt bijna als vriendschap, nu ik je op twee fora tegenkom, leuk

Anja
October 3, 2006 om 09:37
:hallo2:

Een beetje extra steun kunnen we van elkaar prima gebruiken als lijnende hypo's ..
toch? ;)

:succes:

Renate
October 4, 2006 om 06:17
Ik vind dat ik heel veel steun krijg ook door de manier waarop jij de tickers plaatst.
Renate ik heb een vraag, vind jij net als ik dat SB ronduit slecht is?
Het valt me ook op dat de mensen die SB doen hun gewichten na een paar weken niet meer doorgeven, zijn ze gestopt of komen ze weer aan?
Volgens mij kunnen ze niet anders dan opnieuw aankomen, ze crashen.
Hoop niet dat ik iemand beledig, maar ik maak me echt zorgen over deze manier van afvallen.

Anja
October 4, 2006 om 07:11
:grinnik: Jolijt plaatst de tickers he ;)

Maareuh.. wat betreft SB ben ik het volledig met je eens.
Daarnaast vind ik het gewoon eng, omdat we met z'n alleen gewoon geen gezond lichaam hebben.

Nu wil ik niet zeggen dat ik zo ontzettend veel eet. Ik zit nu al vaak vrij laag qua kcal. Maar ik denk dat ik met SB nog eens veel lager zou uitkomen. En toch honger zal hebben ook.
Ik heb het wel door mijn hoofd laten gaan om mee te doen hoor. En gevraagt aan de internist ook. Omdat ze in principe wel heel veel steun aan elkaar kunnen hebben. Maar die vond het geen goed idee..
En ik ben allang blij dat het zo ook lukt. :jippie:

Nee hoor.. ik ben er niet zo weg van. Bovendien.. afvallen is een ding. En ik wil ze daadwerkelijk ook wel ECHT kwijt die kilo's. Niet dat er straks weer opnieuw begonnen moet worden. Maar hun zien alleen de kilo's die verdwijnen he? :)

:groetjes:
Renate
October 4, 2006 om 09:05
Renate, ik denk dat ze voor het snelle resultaat gaan. Maar hoe kun je dit volhouden, nooit iets lekkers, en zo weinig eten???? En hoe moet dat na SB, zodra ze gewoon gaan eten vliegen de kilo"s er weer aan en sneller dan ze eraf zijn gegaan. Dood eng dit dieet.
Waar sta jij ergens in dit forum, kan je niet vinden.
Sorry, ja Jolijt plaatst de tickers, beetje dom.
Anja
October 4, 2006 om 17:15
Je kunt gewoon op mn naam klikken bij de berichtjes die ik geplaatst heb. Dan kom je bij mijn profiel uit.

Je kunt ook op deelnemers klikken en dan klikken op: Buddy's van anjaw
Dan zie je meteen dat ik je heb toegevoegd als buddy.

En euhm.. ik moest ook flink zoeken voor ik alles doorhad hoor :D

Ik vind het trouwens wel grappig. Ik val nu af met het eet patroon wat de dieetiste me al tijden geleden heeft aangeleerd en waar ik toen niet mee af kon vallen. Maar dat is mijn gewone leefstijl geworden. En nu val ik er toch nog mee af :D En ik kan evengoed wat lekkers eten ;) (Alhoewel.. na 3 dagen gebak wordt het wel tijd voor wat verandering..)

:groetjes:
Renate
October 5, 2006 om 06:49
:yeah: Je had het gevonden zag ik! :yeah:

Ik vind het toch zo leuk hier, om op deze manier met mijn gewicht bezig te zijn. Het valt me echt alles mee. Natuurlijk scheelt het ook dat er nu ook echt kilo's verdwijnen.

Tja dat gebak.. niet echt geweldig. :sssttt: Anderzijds scheelt het dat ik niet boven de 1600 kcal ben uitgekomen. Nu weer ff de boel goed in de gaten houden.

Ik sta trouwens heel bewust maar 1 keer per week op de weegschaal. Mijn gewicht is al zo'n obsessie voor me, dat ik echt op moet passen niet door te slaan. Als ik vaker zou gaan wegen wordt dat risico alleen maar groter. Soms moet ik me wel inhouden om niet stiekum toch te gaan wegen. Maar het gaat in eerste instantie om mijn gezondheid. Dat is belangrijker dan het gewicht. Daar horen geen obsessie's bij. Dat ik nu al afval is alleen maar heeeeeeeeeel erg mooi meegenomen. :hoera!:

:groetjes:
Renate
October 6, 2006 om 05:22
Hij gaat goed he!(+)

:gogo: :gogo: :gogo: :hoera!: :gogo: :gogo: :gogo:

:groetjes:
Renate
October 6, 2006 om 11:58
:yeah: Yesss :yeah:
Ik ben zeker wel nieuwsgierig naar maandag! :--)

Ik heb net weer gesport. Ging niet echt super lekker door de moeheid van de afgelopen week. Maar toch maar weer gedaan:!:
Ik ga er niet vanuit dat er maandag weer zoveel af is. Ik mag het gebak niet vergeten :D Maar ieder onsje maakt me heel vrolijk!

Vandaag trouwens ook al een lekkere rijles gehad. Alleen 2 keer een een bord doodlopende weg over het hoofd gezien! :stom: :grinnik:

En nu lekker weekend!
:weekend:

:groetjes:
Renate

October 7, 2006 om 08:24
:hoi:

Grappig van dat spookrijden zeg! Niet voor jou natuurlijk. Maar mijn instructeur had toevallig net vertelt dat bij het laatste examen wat was afgenomen iemand dat dus had gedaan. :D Naja ik ben zo ver nog niet, maar laat ik maar hopen dat het mij niet zal overkomen!

Wat er met het forum precies is weet ik niet. De hele site lag er gister in eens uit, inclusief forum. De chat is meteen wel veel drukker.. omdat iedereen komt vragen wat er is ;) http://flash.bribble.com/group.html?port=24714
En ik heb gehoord dat iemand gabriella heeft gemaild. Das alles wat ik tot dusver weet.

:groetjes:
Renate
October 7, 2006 om 11:34
:D:D:D

Ik ga vanavond kijken voor een eigen crosstrainer! :--)
Dan kan ik in ieder geval dit najaar en de winter op de dagen dat ik niet naar de sportschool ga toch ietsje aan beweging doen als het slecht weer is (heel rustig aan natuurlijk). Alleen naar de sportschool heen en terug is totaal al 20 minuten fietsen. Das nog te veel om iedere dag te doen.
Het is er een met hartslagmeter, dus goed in de gaten te houden.
:D:D:D

Ik vind het spannend hoor.. :) Maar ook wel weer heel leuk.

:groetjes:
October 8, 2006 om 14:04
:hoi: :bladeren6:

Nou ik heb hem hoor! Die crosstrainer! Hartstikke mooi ding is het, tenminste, vind ik! :D Ik heb er vandaag 5 minuten op gestaan. Langer gaat nog niet, maar je moet ergens beginnen toch? Hartslag meting doet ie goed. Hij maakt een iets kortere draaicirkel dan die ze op de sportschool hebben. Maar dat went snel. En een groot voordeel voor mij is, dat er in het computertje een batterij zit, waardoor ik niet persé een bepaalde snelheid hoef aan te houden. Kan dus veel lichter trainen, en dat is nu wel heel erg fijn!

Ik vind het helemaal geweldig! :D :yeah:
Morgen weer wegen! :weegschaalrose: :bang:
Spannend hoor! ;)

:groetjes:
October 10, 2006 om 13:50
Heyz!

Hoe gaat ie nou?! ;)
Het forum is weer terug in de lucht he? Dus iedereen kan zijn/haar verslaving weer uitleven. :D
Ik moest vandaag weer naar de psycholoog.. beetje vage vent is het. :S Over 2 weken weer. Ondertussen moet ik goed nadenken over waarom ik nog thuis woon. Hij geloofd niet dat de rationele redens die ik geef echt zijn :S

Ik was trouwens maar een onsje afgevallen de afgelopen week. Niet echt vreemd hoor. Het was een vreemde week. Stiekum trouwens vandaag weer gewogen (niet nuchter, rond een uurtje of 1, gewoon nieuwsgierig.. :D) was wel weer 2 ons meer af nu. Ik maak me geen zorgen. Komt wel goed, gewoon een beetje opletten :--)

Crosstrainer is nog steeds leuk. Vandaag weer opgestaan:!: Ik ga nu nog ffies wat opruimen, gister al veel gedaan, nu nog ff het restje. En dan morgen ff goed schoonmaken.

:groetjes:
Renate
October 11, 2006 om 12:31
:ikwileten: Oooohhhh :ikwileten:
Poffertjes zijn zoooooooooooooooooooow lekker! :lekker:
Maar wij kunnen ze niet bakken momenteel. We hebben een nieuw fornuis en de oude poffertjes pan mag hier niet op :pruil:.

Wij eten straks pasta :pasta2:, maar ik ben evengoed wel jaloers ;)

Ik ben trouwens lekker aan het opruimen geweest de afgelopen dagen. Ruimte maken voor de crosstrainer. Ik was vanmorgen helemaal stuk (had ook veel te weinig geslapen), maar mn kamer moest nog school (en dat moest gewoon!). Een ding scheelt, alles is nu lekker aan kant en ruim. En de crosstrainer staat op zn plekkie. :D:D:D:yeah:

Gister mn voorlopig laatste ophoging (kwartje) thyrax doorgevoerd. Ik zit nu op 75mcg, en dat blijft voorlopig tot half januari zo. Ben benieuwd of ik er dit keer weer last van krijg, of dat het mee valt.
Vanavond maar lekker optijd naar bed :!: :dromenoverslapen:

En was het fietsen lekker? :fiets:

:groetjes:
Renate
October 14, 2006 om 11:02
:hoi:

Joh, ik las het net op het forum van je internet. Balen zeg.. Wij moeten hier ook nog een zooi regelen. M'n broer krijgt 1 November de sleutel van het huisje waar hij en zijn vriendin gaan samenwonen. En het internet staat nu nog op zijn naam. Ze krijgen daar internet via zijn werk, maar dit abbo moet nog wel omgezet worden. Anders hebben we straks ook niks.

Wat betreft het ophogen. Als ik meer ga slikken gaat dat altijd gepaard met een dip. Ongeveer 3 dagen nadat ik begonnen ben beginnen mn wenkbrauwen en wimpers te jeuken, wat zoveel betekend als dat er haartjes beginnen los te laten. Hele plukken wenkbrauw en wimper haartjes raak ik dan kwijt. Verder ben moeier. Krijg last van spierkrampen en zenuwtrekken (spierspasmes zijn het geloof ik, dat zo'n spier gaat samentrekken een hele tijd achter elkaar, een keer gehad dat mn duim 1,5 dag bleef bewegen). En een tintelent gevoel door mn lijf, en snachts lig ik te trillen. Alsof het hele huis beeft, alleen komt het van binnen uit. Maar dat duurt gelukkig maar een paar dagen.
Het zijn dezelfde dingen als waar ik last van had toen ik begon met thyrax en de metformine nog niet had. Alleen toen werd het steeds slechter en kreeg ik het ook koud enzo. Veel heviger was het toen, en het duurde maanden. Nu duurt het gemiddeld zo'n 2 weken, dan is het weer helemaal weg.

Ik heb trouwens ook een luie dag. Net gedouched.. Straks nog ffies op de crosstrainer. En verder lekker rommelen. ;)

In ieder geval een heel fijn weekend gewenst.
En ik hoop dat je de komende weken een beetje goed door kan komen, zonder internet!

:groetjes:
Renate
October 20, 2006 om 12:03
Heyz,..

Ik mis je hier wel hoor!
Ik heb wraak genomen op je poffertjes door deze week pannenkoeken te bakken. Oke.. het zijn wel geen poffertjes, maar ze waren wel heeeeeeeel erg lekker! :D

:groetjes:
October 28, 2006 om 14:01
:hoi:

Prompt gaat het deze week dus helemaal niet lekker (zie m'n dagboekje). M'n klier is behoorlijk aan het klieren. En ik heb een lekkere dip te pakken. :S
Toch wel handig dat je af en toe dat laptopje kan stelen. Maar gewoon zelf internet hebben is makkelijker ;)

tot snel!
Renate
November 1, 2006 om 08:49
Heyz,

Irritant he? Die moeheid en pijn...! Vind er niks aan!
Ik ben gelukkig niet zo heel erg bang voor de weegschaal meer. Ik had helemaal niet verwacht afgelopen maandag te zijn afgevallen. Ik had er echt op gerekend te zijn aangekomen. Ik heb blijkbaar meer speling dan ik dacht. Dat is wel heel prettig en stimulerend.
Maandag heb ik toch gesport. Dat heb ik gister ook geweten! Maar die beweging is voor die insuline gewoon echt belangrijk, dus ik probeer het een beetje te compenseren. Gister niets gedaan. Ik ga zo wel even op de crosstrainer. En ik slaap wat meer. Ik heb het nu gewoon nodig, dus pak ik na het ontbijt ook nog even wat slaap. En maar zien hoe het gaat!

Hoe lang nog tot het internet? :D ;)

:groetjes:
Renate
November 6, 2006 om 13:38
:hoi:

He bah zeg, dat je je nu zo voelt! In een woord.. BALEN! Proberen even wat gas terug te nemen en daarop door te gaan..
Ik ben maar wat gelukkig dat m'n dipje echt een dipje blijkt te zijn en dat het nu weer wat beter gaat. Op m'n afvallen schijnt het zo wie zo helemaal geen invloed te hebben. Het is overduidelijk dat dat echt onder leiding van de metformine gaat. Wel heel fijn voor m'n gemoedsrust.

Trouwens ook zoiets.. m'n broer en zijn vriendin hadden me van de zomer uitgenodigt om mee te gaan naar het concert van Keane. En ik had toen gezegt dat als ik me goed zou voelen ik wel wilde.. Ze hebben vorige maand nog gevraagt of ik dacht dat het ging lukken.. heb ik ja gezegt. Gaat ook lukken, daar niet van.. Alleen!! Ik had toch echt geen flauw idee wanneer precies.. Ja.. ergens deze maand. Belt m'n broer gister, of ik morgen om 4 uur op het station in Alkmaar kan zijn zodat hij me op kan pikken! Het is morgen al! :oops02:

Nu heb ik een complete gekkenhuisdag morgen. Eerst psych, dan rijles, dan concert..
Euh.... ben benieuwd wat er van me over is woensdag!

Hey kop op he.. Je bent al zover gekomen!
:hug:

November 12, 2006 om 14:16
Hey!

Wat las ik nou op het forum?!
Het gaat niet zo lekker he.. Balen zeg..

Als je eens gewoon wil kletsen zo buiten deze dagboekjes om, geef je maar een brul hoor!

Sterkte!!
:hug:
Renate
November 24, 2006 om 11:49
Fijn dat het bij jou weer beter gaat...
Nu gaat het bij mij prutje.... :S Dus behalve dat ik over 1,5 week op moet voor mn rijbewijs (dat stond al vast) verder geen spannende plannen. Eerst me maar weer wat beterder voelen.
Dinsdag weet ik meer als het goed is..

Ciaoo! :hug:
December 4, 2006 om 13:53
hoi :sinthallo:

Nou veel wijzer werd ik dinsdag niet. Bloeduitslagen waren goed. Maar ik heb op advies van iemand een dagje de thyrax laten staan en ben een kwartje gaan minderen. Dat dagje laten staan deed wonderen, in ieder geval voor mijn rijstijl!!! ;) Ging meteen stukken en stukken beter!
Ik voel me nog niet helemaal geweldig, maar ja.. dat heeft tijd nodig.

Deze week dus rijexamen!
Je hoort wel hoe het gegaan is! ;)

:groetjes:
Renate
January 2, 2007 om 18:32
:happynewyear01:

Gelukkig nieuwjaar :!::!::!:

Volgens mij wordt 2007 voor jou een jaar van het berijken van je ideale gewicht ;)

Ik probeer de boel hier eerst nog weer op de rails te krijgen. En van mn gehyper af te komen (de 12e naar de internist, EINDELIJK!!!)

Liefs
Renate
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Anjaw in het kort

  • Anjaw weegt nu 76.00 kg en wil graag 68.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 24.82. Zij is 2.00 kg afgevallen.
  • Anjaw is 1.75 m, 54 jaar, geboren op December 3, 1963, aangemeld op October 2, 2006 en voor het laatst ingelogd op February 23, 2007.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Anjaw in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Anjaw volgt geen methode.

Clubs van Anjaw

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd