Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Annemartin

Annemartin weegt 81.80 kg, is 7.20 kg afgevallen en heeft nog 18.80 kg te gaan

81.80 kg
63.00 kg
Doel vandaag: 63.00 kg
Huidig gewicht: 81.80 kg

Annemartin over zichzelf

Hallo allemaal
Ik ben Anne baaiman en ben 47 jaar oud en op mijn 45 moeder geworden van bas in 2010 ben getrouwd met martin in 2008. In mei 2012 heb ik besloten om weer een poging te wagen voor af tevallen ben op 9 mei begonnen met het cambridge dieet. Het was zwaar maar het ging goed de 1e week vond ik heel heftig maar was wel na een week al 5 kilo kwijt en dat was voor mij heel erg fijn en ik kreeg er motivatie van en ging door week 2. In die week viel ik weer 3 kilo af ik werd er echt blij va

... 
Lees verder »
Hallo allemaal
Ik ben Anne baaiman en ben 47 jaar oud en op mijn 45 moeder geworden van bas in 2010 ben getrouwd met martin in 2008. In mei 2012 heb ik besloten om weer een poging te wagen voor af tevallen ben op 9 mei begonnen met het cambridge dieet. Het was zwaar maar het ging goed de 1e week vond ik heel heftig maar was wel na een week al 5 kilo kwijt en dat was voor mij heel erg fijn en ik kreeg er motivatie van en ging door week 2. In die week viel ik weer 3 kilo af ik werd er echt blij van op naar week 3. Ook ik die week viel ik weer 2 kilo af maar inmiddels was mijn stoelgang ver te zoeken en ik ging me echt beroerd voelen Ik ben wel nog week 3 in gegaan maar het werd alleen maar erger dus ik moest stoppen met het cambridge dieet. Maar het afvallen moest wel gebeuren dus ik heb besloten om gewoon door tegaan met dieeten maar dan wel op een andere manier door borrd uit mijn maaltijden te strepen en pasta s en aardappels dat ging ook heel goed.
Inmiddels ben ik nu 19 kilo afgevallen en heb er nog 5 te gaan om om 65 te komen.
Ik hoop in november als mijn zoon 2 jaar word op de 65 te staan dan ben ik weer helemaal happy en voel ik me weer heerlijk in mijn vel

Laatste dagboekbericht

Wednesday, January 23, 2013
Nu Ben ik al bijna op gewicht ik hoop in mei zeker op de 64 of 65 kilo te staan dan heb ik er precies een jaar over gedaan om op gewicht te komen. Het was zwaar vooral de begin periode heb ik heel erg me best moeten doen om het vol te houden. November was ook een hele zware periode voor mij Mijn allerliefste vader is toen overleden en dat was voor mij echt heel erg moeilijk. Nu ben ik echt weer een beetje streng bezig want ik wil gewoon heel graag mijn streef gewicht berijken :dansen:Ik vind het heel erg knap van me zelf dat ik zo ver al ben gekomen.
Ben ook wat meer gaan sporten :armoefeningen:dat was toen de kleine heel klein was heel erg moeilijk Ik doe veel met gewichten en als het lukt doe ik ook aan bodypump en :zumba:. Loop veel:loopband:en fiets veel :wielrennen::movethatbody:dus het bewegen gaat heel goed.
Nu hoop ik volgende week weer een baan te hebben ben een tijdje zonder geweest maar hopelijk volgede week weer aan het werk. Ook moet ik natuurlijk wel ook heel veel huishoudelijk werk doen:wasmachine::wasmand::wasophangen::laundry::boodschappen3::boodschappen::moppen::strijken3::werkster::stoffen:dus ik verveel me niet als ik thuis ben.
ik hoop dat ik bij me volgende dagboek weer 5 kilo minder ben
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Annemartin een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Annemartin in het kort

  • Annemartin weegt nu 81.80 kg en wil graag 63.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 31.95. Zij is 7.20 kg afgevallen.
  • Annemartin is 1.60 m, 52 jaar, geboren op September 8, 1965, aangemeld op May 5, 2009 en voor het laatst ingelogd op January 19, 2015.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Annemartin in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Annemartin

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd