Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Apestaartje

Apestaartje weegt 75.50 kg, is 3.00 kg afgevallen en heeft nog 10.50 kg te gaan

76.00 kg
65.00 kg
Doel vandaag: 65.00 kg
Huidig gewicht: 75.50 kg

Apestaartje over zichzelf

Op 10 juli 2007 (1 dag na mijn 37e verjaardag) besloot ik: DE MAAT IS VOL! Nu vind ik mijzelf absoluut niet extreem dik en heb ik zeer zeker een realistisch beeld van mezelf, maar er moet gewoon een aantal kilo's af. Ik voel mij dan beter in mijn vel zitten, mijn kleren passen weer en ik weet dat ik mij beter voel door gezonder te eten (c.q. minder te snoepen en te eten op normale tijden in normale hoeveelheden). Nou eet ik vegetarisch, dus dat maakt het soms wat lastig om een voorgeschreven die

... 
Lees verder »
Op 10 juli 2007 (1 dag na mijn 37e verjaardag) besloot ik: DE MAAT IS VOL! Nu vind ik mijzelf absoluut niet extreem dik en heb ik zeer zeker een realistisch beeld van mezelf, maar er moet gewoon een aantal kilo's af. Ik voel mij dan beter in mijn vel zitten, mijn kleren passen weer en ik weet dat ik mij beter voel door gezonder te eten (c.q. minder te snoepen en te eten op normale tijden in normale hoeveelheden). Nou eet ik vegetarisch, dus dat maakt het soms wat lastig om een voorgeschreven dieet te volgen. Bovendien laat ik mezelf niet zoveel voorschrijven ;-) en ben ik ook geen voorstander van (streng) lijnen. Het zit 'm in het aanpassen van het voedingspatroon en dat ben ik vast van plan weer te gaan doen.

Laatste dagboekbericht

Tuesday, July 31, 2007
Ik zag dat ik kennelijk meedoe met een afslankrace en het redelijk goed doe (positie 38). Toch vind ik dat een dubieus iets. Het maakt ons hier concurrenten in het afvallen en dat is volgens mij niet de bedoeling. Althans niet mijn bedoeling. Nou gaat het afvallen toevallig momenteel redelijk vlot bij mij, maar het gaat helemaal niet om SNEL afvallen. Het gaat erom dat ieder een bericht bereikt waar de persoon zelf zich lekker bij voelt. En in het verleden (een paar maanden na de geboorte van mijn 2e kind) ben ik in zo'n 1,5 jaar tijd ongeveer 20kg afgevallen. Dat ging heel langzaam, maar dat is erg goed voor het lichaam! Wat er geleidelijk aan is gekomen, moet er ook geleidelijk af. Anders krijg je een jojo-effect en bovendien loopt het lichaam bij zo snel afvallen tekorten op. Ik bedank dus bij deze voor de afslankrace.
En voor wat betreft de tip over paaldansen (tegenwoordig waait zo ongeveer alles over uit de erotische of porno-industrie): laat maar zitten!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Apestaartje een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Apestaartje in het kort

  • Apestaartje weegt nu 75.50 kg en wil graag 65.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 24.10. Zij is 3.00 kg afgevallen.
  • Apestaartje is 1.77 m, 47 jaar, geboren op July 9, 1970, aangemeld op July 10, 2007 en voor het laatst ingelogd op June 22, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Apestaartje in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Apestaartje volgt geen methode.

Clubs van Apestaartje

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd