Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Arya

Arya weegt 115.30 kg, is 1.60 kg afgevallen en heeft nog 16.30 kg te gaan

116.70 kg
99.00 kg
Doel vandaag: 99.00 kg
Huidig gewicht: 115.30 kg

Arya over zichzelf

Hallo allemaal,

Leuk dat je even hier komt lezen! Mijn naam is 'Arya' en ik ben 25 jaaar oud. Heb al ruim 8 jaar een hele lieve vriend waarmee ik in de nabije toekomst hoop te trouwen. Mijn hele leven heb ik al overgewicht en heb ook menige poging ondernomen om af te vallen. Mijn absolute dieptepunt was het ziekenhuisdieet. Ik viel na 4 dagen telkens om en had totaal geen energie. Daarna heb ik eigenlijk de dieten vaarwel gezegt. Daarna heb ik nog wel op mijn eigen manier een poging gewaagt en w

... 
Lees verder »
Hallo allemaal,

Leuk dat je even hier komt lezen! Mijn naam is 'Arya' en ik ben 25 jaaar oud. Heb al ruim 8 jaar een hele lieve vriend waarmee ik in de nabije toekomst hoop te trouwen. Mijn hele leven heb ik al overgewicht en heb ook menige poging ondernomen om af te vallen. Mijn absolute dieptepunt was het ziekenhuisdieet. Ik viel na 4 dagen telkens om en had totaal geen energie. Daarna heb ik eigenlijk de dieten vaarwel gezegt. Daarna heb ik nog wel op mijn eigen manier een poging gewaagt en was in 4 maanden tijd 17 kilo afgevallen. Helaas bezweek ik aan de verleidingen en ben er mee gestopt. Die kilo's zitten er weer allemaal aan.

Pas geleden ben ik met een vriendin meegeweest die binnenkort gaat trouwen. In de winkel zag ik allemaal maar hele kleine maatjes. Ik was enorm geschrokken. Zeker toen de verkoopster mij uitlegde dat als ik binnen was gekomen als de bruid ze slechts enkele jurken hebben in mijn maat. En als ik een andere jurk wilde dan houden ze je die voor! Hoe kan je daarop gebaseerd een goede keuze maken. Daarom heb ik ervoor gekozen om onmiddelijk wat aan mijn gewicht te gaan doen. Niet alleen voor DE trouwjurk maar ook om een winkel binnen te lopen en gewoon alles uit het rek kunnen pakken en het nog passen ook. Ik ben het zo zat om telkens te moeten zoeken naar kleding die mij past!!

Van veel mensen heb ik vernomen dat Sonja Bakker erg goed werkt. Ik ben daarom meteen begonnen.

Ik heb nu mijn eerste week erop zitten en ben al 3,5 kilo afgevallen! Ben er erg blij mee ondanks dat ik weet dat het in het begin sneller gaat.

Mijn vriend en mijn vader willen me belonen voor de kilo's die ik kwijt ben en ga dan ook een mooie Pandora armband bij elkaar sparen. Een leuk extraatje.

Nou dat was het denk ik wel.

Groetjes Arya

Laatste dagboekbericht

Monday, August 18, 2008
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Arya een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
September 14, 2008 om 14:16
:hoi: Arya,

Ik wil je even succes wensen! Je bent al goed begonnen, gefeliciteerd met dat mooie resultaat!

:happyme74:
Onbekend
January 15, 2009 om 07:34
:smileballon::happybithday10::smileballon:

Gefeliciteerd met je jarige dag!

Dat al je wensen en doelen dit levensjaar mogen uitkomen!

:willeikke:
90
January 15, 2010 om 00:31
:jarig:
January 15, 2011 om 04:49
Gefeliciteerd, meis!!!

Groetjes, Marianne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Arya in het kort

  • Arya weegt nu 115.30 kg en wil graag 99.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 39.43. Zij is 1.60 kg afgevallen.
  • Arya is 1.71 m, 34 jaar, geboren op January 15, 1983, aangemeld op August 18, 2008 en voor het laatst ingelogd op March 30, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Arya in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Buddies

· Volgers · Gevolgd