Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Ayesha

Ayesha weegt 72.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 14.00 kg te gaan

72.00 kg
58.00 kg
Doel vandaag: 58.00 kg
Huidig gewicht: 72.00 kg

Ayesha over zichzelf

Hallo,

FF over mezelf ,ik ben van jongs af aan al gepest omdat ik 'dik' zou zijn.
mijn hele middelbareschool periode heb ik dan ook als jongen doorgebracht.
Ik droeg veel wijde kleding en had altijd een pet op mijn hoofd. Op een gegeven moment was ik geslaagd en maakte ik en grote ommekeer.
Ik begon mij leuk aan te kleden en super vrouwelijk. De jongens waren die weg te slaan.Ik had wel nog steeds zero convidence dus wist ik dat toen niet te waarderen. Ik had steeds het gevel dat die jongens maa

... 
Lees verder »
Hallo,

FF over mezelf ,ik ben van jongs af aan al gepest omdat ik 'dik' zou zijn.
mijn hele middelbareschool periode heb ik dan ook als jongen doorgebracht.
Ik droeg veel wijde kleding en had altijd een pet op mijn hoofd. Op een gegeven moment was ik geslaagd en maakte ik en grote ommekeer.
Ik begon mij leuk aan te kleden en super vrouwelijk. De jongens waren die weg te slaan.Ik had wel nog steeds zero convidence dus wist ik dat toen niet te waarderen. Ik had steeds het gevel dat die jongens maargewoon spot met mij dreven. Goed ik leerde toen mijn eerste vriendje kennen ik was toen 19. deze relatie heeft 4,5 jaar stand gehouden. HIj hemelde mij op, door hem kreeg ik meer zelfvetrouwen. Maar dat heeft hijook evenhard weer afgepakt. In de loop der jaren ben ik flink wat aangekomen. Van mijn ex kreeg ik vaak TE vaak te horen dat ik dik was. In winkels op de sportschool iedereen moest het horen. Ik voelde me zooo erg kut en lelijk dat ik NOG meer begon te eten. Mijn ex ging ze te buiten aan andere dames en collega's ik voelde mij eenzaam en werd dikker en dikker. HIJ vertelde mij 'wat zeur je over mij collega, zij is tenminste slank, jij .. jij hebt niks alleen vet'. meer van zulke dingen zijn tegen mij verteld door hem. Ik voelde me geen mens meer zelfs geen dier. hem spreek ik nog wel die liefde die ik voo rhem voel gaat ook niet weg, maar hij heeft me zo hard de grond in getrapt.... Vanwege cultuur verschil wisten mijn ouders het ook niet te waarderen. Mijn moeder kijtk naar me alsof ik een beest ben alsof ze moet overgeven. Oer al hoor ik je bent dik en maken ze fat jokes. Iedereen let op wat ik eet. Is het leven echt zoveel beter als je dun bent? Want alleen dan lijk je geacceteerd te worden. Ik wil nu voor mezelf afvallen, omdat ik niet meer mezelf ben. Ik wil de wereld laten zien wie ik ben en dat ik meer verdien da deze ellende. afvallen doe ik nu voor mezelf. Helaas zijn erniet veel mensen in mijn omgeving die mij kunnen steunen. Die steun hoop ik hier te vinden.

x ayesha

Laatste dagboekbericht

Monday, August 25, 2008
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Ayesha een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Ayesha in het kort

  • Ayesha weegt nu 72.00 kg en wil graag 58.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 26.45.
  • Ayesha is 1.65 m, 33 jaar, geboren op April 28, 1984, aangemeld op August 25, 2008 en voor het laatst ingelogd op September 15, 2008.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Ayesha in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Ayesha volgt geen methode.

Clubs van Ayesha

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd