Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Banjogirl

Banjogirl weegt 77.50 kg, is 1.00 kg afgevallen en heeft nog 13.50 kg te gaan

77.50 kg
64.00 kg
Doel vandaag: 64.00 kg
Huidig gewicht: 77.50 kg

Banjogirl over zichzelf

Ik ben 57 jaar, professioneel muzikant/troubadour: samen met mijn vriend vorm ik Folkgroep Tilia, een folk- en troubadoursduo. Sinds begin november 2003 bezig met de Atkinsmethode. Sinds die tijd 12 kilo afgevallen, maar het gaat met toch te langzaam, ik moet er namelijk nog 14-15 kwijt om op mijn vroegere gewicht te komen. Bij dit tempo duurt dat nog minstens een jaar, daar zit ik niet op te wachten! Ik voel me al wel veel fitter en ben ook nog een serie andere klachten kwijt sinds ik Atkins. I

... 
Lees verder »
Ik ben 57 jaar, professioneel muzikant/troubadour: samen met mijn vriend vorm ik Folkgroep Tilia, een folk- en troubadoursduo. Sinds begin november 2003 bezig met de Atkinsmethode. Sinds die tijd 12 kilo afgevallen, maar het gaat met toch te langzaam, ik moet er namelijk nog 14-15 kwijt om op mijn vroegere gewicht te komen. Bij dit tempo duurt dat nog minstens een jaar, daar zit ik niet op te wachten! Ik voel me al wel veel fitter en ben ook nog een serie andere klachten kwijt sinds ik Atkins. Ik merk zelfs dat ik beter ga zingen (kan mijn adem beter controleren!), dat is erg handig in mijn vak! :-))
Er beter uitzien is ook zeer bruikbaar in de showbizz, dus ik ga gewoon door met mijn eieren, speklappen en andere vettigheden. Bij Bourgondische feesten kan ik lekker doorkluiven tussen twee speelsets in, da's toch wel makkelijk hoor!

meer over onze muziek weten?

www.tiliafolk.nl

Laatste dagboekbericht

Wednesday, June 23, 2004
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Banjogirl een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
September 29, 2004 om 04:11
nieuwe weegschaal gekocht, die moet het vak nog leren! Gelijk een ongewenst cijfer erop: 77,5 mijn oude gaf 76,5 aan, maar die liep niet meer terug naar 0,0. Voordeel van de nieuwe: die weegt per 100 gram, dus nu opnieuw onderweg naar 75 en daarna naar 63-64, zal nog wel een vol jaar duren vrees ik!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Banjogirl in het kort

  • Banjogirl weegt nu 77.50 kg en wil graag 64.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 29.17. Zij is 1.00 kg afgevallen.
  • Banjogirl is 1.63 m, 71 jaar, geboren op December 3, 1946, aangemeld op June 23, 2004 en voor het laatst ingelogd op September 29, 2004.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Banjogirl in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Banjogirl volgt geen methode.

Clubs van Banjogirl

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd