Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Belgje

Belgje weegt 72.30 kg, is 3.00 kg afgevallen en heeft nog 7.30 kg te gaan

72.50 kg
65.00 kg
Doel vandaag: 65.00 kg
Huidig gewicht: 72.30 kg

Belgje over zichzelf

Hallo, ben een echt snoepertje, kan moeilijk van chocolade en ijs afblijven deze zijn onweerstaanbaar voor mij. Mijn huidig gewicht is 75kg bij een groote van 1.75m mijn steefgewicht is tussen de 65-67 kg.Het grootste probleem is dat ik in de horeca sta, en dus constant lekkere dingen zie.Op dit moment gaat het de goede kant op met een beetje hulp en zelfdisipline moet het toch een keer lukken.

Laatste dagboekbericht

Monday, May 23, 2005
Shit, vandaag was het niet zo goed. Was 2kg bijgekomen van vrijdag morgen tot maandagmorgen, hoe is het toch mogelijk. Soms wordt ik hier echt moedeloos van, kan ik niet normaal op mijn gewicht blijven zonder eens af en toe te zondigen, overdreven heb ik in het weekend niet, vrijdagavond een mac.flury van de mac donals, weet ook wel dat dit eigenlijk niet zou mogen, maar zit er maar eens met je kinderen. Zaterdag niets , Zondag wwer een ijsje wel yochurt weet niet of het iets uitmaakt, dan nog een klieine spachetti, en s avonds 3 sneetjes geroosterd brood, hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat dit zoveel teweeg brengt, wordt voor de rest van de week nu natuurlijk iets meer water drinken en nog meer opletten!!!!!!!!!!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Belgje een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
June 21, 2005 om 13:37
kan zomaar vocht zijn hoor, met die warmte!

en zo mega zwaar ben je toch ook weer niet?

Groetjes!
June 21, 2005 om 13:39
morgen is er weer ene nieuwe dag..nieuwe dag nieuwe kansen..regelmatig een klein happie..dat zorgde ervoor dat die gigabuien bij mij minder werden..zet hem op meid!
June 21, 2005 om 14:07
klein tipje, ga effe niet op de weegschaal staan, een week of twee want je mag niet tellen op zo een korte termijn , neem bijvoorbeeld een vaste weegdag op een dag die jou het beste schikt.
en dan zou ik je nog willen vragen of je wel een dieetschema hebt, anders mag je wel eens komen kijken in mijn dagboekje , ergens staat daar een schema dat ik van de dieëtiste ooit heb gehad.

enne, de moed niet verliezen hoor belgje, want als jij een Belgje bent, zoals ik, dan moet je der zeker en vast voor gaan!!!! toi toi toi héé!!!

Greeetzzzz en Blessed Be
Tarake, :spook: The friendly Ghost :spook:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Belgje in het kort

  • Belgje weegt nu 72.30 kg en wil graag 65.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 23.61. Zij is 3.00 kg afgevallen.
  • Belgje is 1.75 m, 56 jaar, geboren op February 27, 1962, aangemeld op November 23, 2004 en voor het laatst ingelogd op June 21, 2005.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Belgje in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Belgje volgt geen methode.

Clubs van Belgje

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd