Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Binnenvetter

Binnenvetter weegt 87.40 kg, is 1.60 kg afgevallen en heeft nog 17.40 kg te gaan

87.40 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 87.40 kg
Huidig gewicht: 87.40 kg

Binnenvetter over zichzelf

Hallo allemaal.
Ik ga maar weer eens proberen om tenminste 16 kg. af te vallen. De inspiratie deed ik op bij de tv toe ik toevallig naar sbs6 zat te kijken waarin de afvaller van het jaar werd bekendgemaakt. Toen had ik zoiets van: Dat wil ik ook.
Het zal niet makkelijk zijn maar dat probleem hebben we denk ik allemaal.
Weet nog niet zo goed hoe de site werkt maar ga dat ontdekken. Misschien met een beetje hulp van iemand? Mijn naam is Marga,

... 
Lees verder »
Hallo allemaal.
Ik ga maar weer eens proberen om tenminste 16 kg. af te vallen. De inspiratie deed ik op bij de tv toe ik toevallig naar sbs6 zat te kijken waarin de afvaller van het jaar werd bekendgemaakt. Toen had ik zoiets van: Dat wil ik ook.
Het zal niet makkelijk zijn maar dat probleem hebben we denk ik allemaal.
Weet nog niet zo goed hoe de site werkt maar ga dat ontdekken. Misschien met een beetje hulp van iemand? Mijn naam is Marga, ik ben getrouwd en heb een pleegkind van bijna 11 jaar en een dwergpoedeltje Chica waar ik veel mee wandel (als het goed weer is). Verder probeer ik 2x per week naar de sportschool te gaan maar moet eerlijk bekennen dat dat er wel eens bij inschiet.
Mijn hobbies zijn lezen, puzzelen (doorlopers en sudoko's) en vakanties (het liefst naar Spanje). Ik heb 2 jaar Spaans gestudeerd en kan me nu redelijk redden in die taal.

Sterkte allemaal
GROETJES Binnenvetter


Laatste dagboekbericht

Monday, June 13, 2011
Hier ben ik weer en kan jullie te melden dat ik 2.2 kg ben aangekomen en daar niet mee zit. We zijn vandaag terug gekomen van een heerlijke vakantie naar onze vrienden in Frankrijk en hebben daar geweldig genoten van verrukkelijke culinaire gerechten en heel veel wijn. Dus eerst maar even gewogen om de "schade" op te nemen. Zeker is wel dat ik mijn streefgewicht niet ga halen maar ga vanaf nu wel proberen om voor 1 augustus wel 74 kg te wegen. 5 kg in 7 weken moet te doen zijn dus vanaf nu weer de rem erop.
:hop:
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Binnenvetter een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
June 14, 2011 om 02:57
Hoi, mag ik je als buddy toevoegen? Ik ben nieuw hier en zag op je site dat je dezelfde hobby's hebt als ik en.... dezelfde valkuilen: lekker eten.
Succes deze maand en geniet nog lekker na van je vakantie. Groet maria
June 14, 2011 om 14:09
Wat maakt het uit zo kan je het ook beter volhouden .
Ik ben ook in de vakantie 2 kilo aan gekomen dus nu weer even de beuk er in we komen er wel susses groeten Ineke (ineminie)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Binnenvetter in het kort

  • Binnenvetter weegt nu 87.40 kg en wil graag 70.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 29.54. Zij is 1.60 kg afgevallen.
  • Binnenvetter is 1.72 m, 71 jaar, geboren op March 20, 1947, aangemeld op December 28, 2010 en voor het laatst ingelogd op March 21, 2014.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Binnenvetter in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Binnenvetter

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd