Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Blackswan

Blackswan weegt 55.40 kg, is 4.60 kg afgevallen en heeft nog 5.40 kg te gaan

55.40 kg
50.00 kg
Doel vandaag: 50.00 kg
Huidig gewicht: 55.40 kg

Blackswan over zichzelf

:blackswan:Ha beste afvallers, en dan niet in de negatieve zin van het woord. Eigenlijk moet het doorzetters zijn, want je hebt behoorlijk wat doorzetting nodig om af te vallen. Ondanks de drukte van mijn 80 % baan, en drie kinderen wil ik graag veel dansen. Dat is ook mijn motivatie om een aantal kilo's af te vallen. Veel bewegen in de vorm van fietsen,dansen, hardlopen en lessen op de sportschool. Let goed op wat ik eet,maar soms is het ook in grote hoeveelheden terwijl ik niet groot ben. Niet al te re... 
Lees verder »
:blackswan:Ha beste afvallers, en dan niet in de negatieve zin van het woord. Eigenlijk moet het doorzetters zijn, want je hebt behoorlijk wat doorzetting nodig om af te vallen. Ondanks de drukte van mijn 80 % baan, en drie kinderen wil ik graag veel dansen. Dat is ook mijn motivatie om een aantal kilo's af te vallen. Veel bewegen in de vorm van fietsen,dansen, hardlopen en lessen op de sportschool. Let goed op wat ik eet,maar soms is het ook in grote hoeveelheden terwijl ik niet groot ben. Niet al te regelmatig eten, vanwege avond en nacht werk. En dat is mijn probleem. overdag kan ik me makkelijk aan het minder eten houden, maar 's avonds na een dag werken tot 21.00 ga ik eten. Wil nu proberen niet 's avonds te eten. Een nieuw boek ontdekt, feel good food waarin supergezonde recepten, maar ook mind recepten staan. Want om echt met een goed humeur af te vallen is dit hard nodig.:ballet:

Laatste dagboekbericht

Friday, April 27, 2012
Heerlijk om maar weer bevestigd te krijgen dat er na 20.00 het eten echt niet allemaal als vet terug komt. Hangt natuurlijk wel vanaf wat je eet. Maar na een body pump en balance wil ik graag wat eten. voor de lessen eten is me vorige keer niet goed bevallen. Gelukkig blijft ons hart pompen,onze longen ademen en onze hersenen denken en denken en denken, lees piekeren. Maar dat kost ook zeker energie. Wat als je inde overgang raakt?? Lijkt erop met opvliegers en een maand geen menstruatie!! En dat op 45 jarige leeftijd?? Maak me een beetje zorgen. Men zegt dat je dan erg moeilijk afvalt. Dat bleek namelijk het laatste halve jaar zo te zijn. Van frustratie ben ik gestopt en heb gewoon weer alles gegeten wat ik lekker vond. Brood onder andere.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Blackswan een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Blackswan in het kort

  • Blackswan weegt nu 55.40 kg en wil graag 50.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 21.64. Zij is 4.60 kg afgevallen.
  • Blackswan is 1.60 m, 51 jaar, geboren op January 26, 1967, aangemeld op March 2, 2011 en voor het laatst ingelogd op February 7, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Blackswan in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Blackswan

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd