Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Bladluis

Bladluis weegt 85.00 kg, is 2.00 kg afgevallen en heeft nog 10.00 kg te gaan

85.00 kg
75.00 kg
Doel vandaag: 75.00 kg
Huidig gewicht: 85.00 kg

Bladluis over zichzelf

Ik heb al enkele jaren problemen met mijn gewicht en zou nu graag terug een beetje afvallen. Een nieuw jaar kan een nieuw begin zijn. Ik heb wel heel veel last met het snoepen te laten.
Ik ben 1,61 m en weeg 83 kg

Laatste dagboekbericht

Thursday, March 22, 2007
Hallo iedereen,

Het is weer een tijdje geleden dat ik nog een berichtje geplaatst heb.
Deze morgen 84 kg!! :bloos: Dit kan zo niet verder, ik voel mij echt beperkter worden in mijn bewegingen. Mijn zus is eind februari geopereerd (maagverkleining). Tot nu toe nog maar 11 kg eraf, volgend de dokter moest dit beter. Maar zij kan ook nog steeds snoepen.
Nu ga ik het eens proberen met het eetdagboek in te vullen. (is wel tijdrovend). Zal moeilijk zijn de dagen dat ik werk.
Ik walg van mijzelf en van het feit dat ik niet 1 dag het snoepen kan laten. Begin het nu al vrij lastig te krijgen (10 u.)
Ik troost mij met de berichtjes van jullie te lezen.

Groetjes,
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Bladluis een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
March 22, 2007 om 10:05
Hoi Bladluis,

Heb je al eens aan Weightwatchers gedacht? Ik ben er nu 21 kilo mee kwijt en voel me goed. Omdat je zo veel moet eten heb je niet de behoefte om tussendoor te snoepen. Ik raad je aan om je daar eens in te verdiepen.
Het grote voordeel van WW is dat het geen crashdieet is en dat je gewoon weer leert verantwoorde en gestructureerd te eten.

Ik wens je ondertussen een heel veel succes met afvallen.

Groetjes,
Regina
May 23, 2007, gewijzigd door Margarita42 op May 23, 2007 om 07:00
Lieve, lieve Bladluis,

Dank je wel voor je felicitaties.

Ik word een beetje somber van jouw berichtjes. Zal je uitleggen waarom. Ik vraag me af of je wel echt klaar bent om te gaan afvallen. Volgens mij wil je het niet graag genoeg. Wat ik bedoel te zeggen is: je bent al die kilo's niet in 1 maand aangekomen, maar je wilt er (bij wijze van spreken) wel in 1 dag vanaf. Zo werkt het natuurlijk niet. Je zult je eet- (snoep) patroon blijvend moeten veranderen hoe moeilijk het ook is.

Ik heb je al eerder geschreven om je eens te verdiepen in de WeightWatchers. Ik heb ook heel lang een aversie tegen die "club" gehad omdat mijn beeld ervan niet klopte. Achteraf bleek het wel de enige manier om mijn eetpatroon te doorbreken. Het is voor mij ondoenlijk om hier heel snel het principe uit te leggen, dus ik zou zeggen: loop eens bij een cursus binnen. De eerste keer hoef je nog niet te betalen, maar je proeft wel de sfeer. Als je het eng vind om alleen te gaan, vraag dan een vriendin om met je mee te gaan, niet om haar ook over te halen af te vallen, maar om jou gezelfschap te houden. Als je besluit te blijven hoef je pas te betalen, dan wordt je gewogen en krijg je in een persoonlijk gesprek met je coach het programma uitgelegd. Ook krijg je alle informatie in een paar kleurrijke boekjes aangeboden.

Kijk maar eens op WeightWatchers.nl
Als je je (gratis en zonder verplichtingen) aanmeld (je wordt NIET gespamd) dan kun je eerst eens de verhalen van anderen op het forum lezen. Ook is er een tijdschrift in de winkel te koop. Hierin staat o.a. een heel weekmenu geprint. Gewoon om je een idee te geven wat je allemaal mag hebben. En dat is echt heeeeel veel hoor.

Ik heb GEEN aandelen, maar ik geloof echt dat dit jou kan helpen. Gecontroleerd snoepen kun je gewoon in dit dieet inbouwen. Geloof me nou eens svp. Ik heb hieronder alvast een stukje van de site voor je gekopieerd.

"Val 4 kilo af in 5 weken, nu maar €40,- in plaats van €50,-
Als je wilt afvallen, wil je snel resultaat. Maar, vergeet niet, het moet wel gezond en je moet voldoende energie houden voor je drukke leven. Weight Watchers is overtuigd van haar gezonde en wetenschappelijk onderbouwde methode en helpt je graag om binnen 5 weken al de eerste 4 kilo af te vallen! Lukt het niet, dan krijg je de 6e week gratis!
Klik hier voor de bon
GRATIS: Inschrijving of Starterskit. Bespaar minimaal €15,-
Kom tussen 5 maart en 31 mei 2007 naar de cursus en kies tussen GRATIS Inschrijving (t.w. €15,-) OF een Starterskit (t.w. €19,-). De cursusbijdrage is in beide gevallen €10,-.
Klik hier voor de bon
Kom gerust eens kennismaken!
Wil je eerst eens 'proberen' of de cursus jou ook zou kunnen helpen? Dat kan. Kom gerust eens vrijblijvend naar de cursus bij jou in de buurt. Je ontvangt het Welkomstboekje, en de Themakaart van die week en je volgt de cursus. Na afloop krijg je uitleg over de methode en de keuze of je je wilt inschrijven. Je betaalt dan het cursustarief van €10,- en ontvangt het overige FlexiPoints programmamateriaal voor de eerste cursusweek.
Klik hier voor de bon"

Waar woon je eigenlijk. Als je in de buurt van Eindhoven woont, dan wil ik best een keer met je mee gaan hoor.

Ik ben benieuwd naar je reactie op mijn mail.

Groetjes,
Regina

Onbekend
March 2, 2008 om 06:16
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
En maak er een fijne dag van.
:juriska:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bladluis in het kort

  • Bladluis weegt nu 85.00 kg en wil graag 75.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 32.79. Zij is 2.00 kg afgevallen.
  • Bladluis is 1.61 m, 51 jaar, geboren op March 2, 1967, aangemeld op January 3, 2005 en voor het laatst ingelogd op April 17, 2008.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Bladluis in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Bladluis volgt geen methode.

Clubs van Bladluis

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd