Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Bramjan

Bramjan weegt 66.70 kg, is 4.80 kg afgevallen en heeft haar streefgewicht bereikt!

68.00 kg
61.90 kg
Doel vandaag: 68.00 kg
Huidig gewicht: 66.70 kg

Bramjan over zichzelf

19-02-2011 tot mijn grote ongenoegen woog ik pas plotseling 71 kg. Ik weet niet wie er harder geschrokken is; ik of mijn bijna overbelaste weegschaal. Momenteel ben ik al weer op de goede weg en woog vanmorgen zelfs 67,8 kg. Was best een beetje trots, het geheim zit volgens mij in s'middags een voedzame lunch van gekookte biet gekookt eitje stukje rettich tomaat augurk en stukje fruit met een rogge boterhammetje. Verder liters groene thee, en als avondmaaltijd een heel klein porty warme gezonde/

... 
Lees verder »
19-02-2011 tot mijn grote ongenoegen woog ik pas plotseling 71 kg. Ik weet niet wie er harder geschrokken is; ik of mijn bijna overbelaste weegschaal. Momenteel ben ik al weer op de goede weg en woog vanmorgen zelfs 67,8 kg. Was best een beetje trots, het geheim zit volgens mij in s'middags een voedzame lunch van gekookte biet gekookt eitje stukje rettich tomaat augurk en stukje fruit met een rogge boterhammetje. Verder liters groene thee, en als avondmaaltijd een heel klein porty warme gezonde/magere hap, en dan ook nog veel sporten. Als ik dit blijf doen moet die 2 kg die er nog af moet toch haalbaar zijn???

Laatste dagboekbericht

Sunday, February 2, 2014
Gisteren was het 1 februari 2014, en ben ik begonnen met suiker vrij te eten, dat wil zeggen , wel natuurlijke suikers, welke in fruit en groente zit , maar geen geraffineerde suikers. Het is wel even zoeken, maar het lukt aardig vanmorgen ging ik op de Weegschaal staan en tot mijn verbazing was ik een kilo lichter!! Ik zit nu op 67,5kg!! OK streefgewicht is 65 dus er moet nog wel wat gebeuren, maar het begin is er. Volgend weekend ga ik een weekend naar Domburg bij Nannet , het is een pilates/yoga weekend, dus lekker veel sporten, wandelen en gezond eten. Sinds 2 weken ben ik op pilates bij carolien, waar na ik gelijk door ga voor nog een uurtje conditie training op dinsdag of wandelen of hardlopen, op woensdag combiles, en dan probeer ik nog een of 2 keer te gaan lopen,, of fietsen...... De ik eet suiker vrij is 12 dagen, maar dat gaat ik niet redden ivm met Domburg . Maar als het me valt ga ik wel minder suiker proberen binnen te krijgen. Op naar een schoon lijf!!!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Bramjan een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bramjan in het kort

  • Bramjan weegt nu 66.70 kg en wil graag 68.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 23.63. Zij is 4.80 kg afgevallen.
  • Bramjan is 1.68 m, 53 jaar, geboren op September 8, 1964, aangemeld op January 19, 2009 en voor het laatst ingelogd op September 20, 2015.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Bramjan in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Bramjan volgt geen methode.

Clubs van Bramjan

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd