Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Carinavdvoort

Carinavdvoort weegt 102.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 17.00 kg te gaan

102.00 kg
85.00 kg
Doel vandaag: 85.00 kg
Huidig gewicht: 102.00 kg

Carinavdvoort over zichzelf

hoi ik ben carina ik ben 24 jaar en sinds juni 2008 getrouwd met sander waar ik al bijna 7 jaar mee gaat. ik ben heel gelukkig heb alles wat ik wil maar er is een ding wat mij ongelukkig maakt, mijn gewicht. ik dacht dat het altijd wel mee viel omdat mijn man mij mooi vind maar laatst zag ik de kerstfotos daar schrok ik echt van. ik schaam me als we samen slapen omdat mijn buik zo dik is en mijn onderkin vind ik ook vreselijk. ben vandaag naar de stad geweest en heb hele mooie sportkleding gekre

... 
Lees verder »
hoi ik ben carina ik ben 24 jaar en sinds juni 2008 getrouwd met sander waar ik al bijna 7 jaar mee gaat. ik ben heel gelukkig heb alles wat ik wil maar er is een ding wat mij ongelukkig maakt, mijn gewicht. ik dacht dat het altijd wel mee viel omdat mijn man mij mooi vind maar laatst zag ik de kerstfotos daar schrok ik echt van. ik schaam me als we samen slapen omdat mijn buik zo dik is en mijn onderkin vind ik ook vreselijk. ben vandaag naar de stad geweest en heb hele mooie sportkleding gekregen van mijn man. 20 juni zijn we 1 jaar getrouwd dus dan wil ik zeker 85 wegen net zoveel als toen san en ik elkaar ontmoet hebben.

Laatste dagboekbericht

Friday, January 30, 2009
nou ik heb vandaag mezelf weer opgemeten en ik was zo blij dat het al minder centimeters waren , vooral mijn buik. ik ben gestopt met de cola en dat scheelt al heel veel. ik vind het jammmer dat mijn heupen en benen hetzelfde zijn maar ze zijn wel iets strakker geworden door het trainen.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Carinavdvoort een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Carinavdvoort in het kort

  • Carinavdvoort weegt nu 102.00 kg en wil graag 85.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 35.29.
  • Carinavdvoort is 1.70 m, 33 jaar, geboren op September 3, 1984, aangemeld op January 25, 2009 en voor het laatst ingelogd op April 28, 2009.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Carinavdvoort in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Carinavdvoort volgt geen methode.

Clubs van Carinavdvoort

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd