Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Cathy1301

Cathy1301 weegt 112.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 52.00 kg te gaan

112.00 kg
60.00 kg
Doel vandaag: 60.00 kg
Huidig gewicht: 112.00 kg

Cathy1301 over zichzelf

Hoii ik ben Cathy, en dit is het begin van mijn verhaal...

Ongeveer anderhalf jaar geleden had ik een afspraak gemaakt in het ziekenhuis voor een maagverkleining. Omdat er toch wel een hoop risico’s aan verbonden zijn heb ik het toen afgezegd omdat ik er eerst even goed over na wilde denken, en ook omdat me moeder er erg optegen was.
Na een jaar goed er over te hebben nagedacht heb ik toch besloten om het te gaan doen. Dus ik naar de huisarts een nieuwe verwijs brief halen, en weer opnieuw een

... 
Lees verder »
Hoii ik ben Cathy, en dit is het begin van mijn verhaal...

Ongeveer anderhalf jaar geleden had ik een afspraak gemaakt in het ziekenhuis voor een maagverkleining. Omdat er toch wel een hoop risico’s aan verbonden zijn heb ik het toen afgezegd omdat ik er eerst even goed over na wilde denken, en ook omdat me moeder er erg optegen was.
Na een jaar goed er over te hebben nagedacht heb ik toch besloten om het te gaan doen. Dus ik naar de huisarts een nieuwe verwijs brief halen, en weer opnieuw een afspraak gemaakt.

Ik kreeg te horen dat ik eerst op een voorlichtingsavond moest komen in het SFG dus ik daar naartoe met me moeder, zit heel die zaal vol met dikke mensen. Eigenlijk was het wel een raar gezicht, want meestal voel ik me niet prettig om dat ik altijd de dikkerd ben en de rest allemaal mooi en slank.

Eigenlijk heb ik niks nieuws gehoord op die avond, alles had ik al gelezen op internet en in de folder die je thuisgestuurd kreeg. Ik had wel verwacht dat ze ook over de complicaties zouden hebben, en hoewel het niks nieuws voor mij was schrok ik er toch wel een beetje van dat een arts gewoon zegt dat je simpel weg gewoon dood zou kunnen gaan door de ingreep. Ik had het wel gelezen en gehoord maar toch schrik je.

Kijk ik ben nog een jonge meid van 22 jaar en heb nog een heel leven voor me. Ik ben niet bang voor de dood maar zou nog wel ff willen genieten van alles wat het leven me bied.

Op 4 mei had ik mijn intake in het ziekenhuis en daar werd gelijk mijn gewicht opgenomen, mijn lengte en mijn bloeddruk. Ook moest ik een soort van vragenlijst invullen, aan de hand daar van kunnen ze dan kijken of je eetgedrag psychisch ligt ofzo. Daarna hebben ze ook nog eens 11 buisjes bloed afgenomen voor allemaal testjes, wat precies zou ik niet weten. Ook vertelde de verpleegkundige mij dat ik over ongeveer 6 tot 8 weken een brief zou krijgen waar in mijn volgende afspraken geplant staan want ik moet namelijk nog naar de longarts, diëtiste, en de fysio en pas als die allemaal groen licht geven mag ik met de chirurg over de soort verkleining gaan praten en daarna pas wordt ik geopereerd.

Dus het kan misschien over 3 maanden zo ver zijn of pas over een half jaar. Pff nog langer wachten, eigenlijk heb ik daar helemaal geen zin in. Wil het gewoon achter de rug hebben en dat ik begin af te vallen.

Nou al met al zit ik nu dus te wachten op de brief, waar van ik hoop dat die snel komt want dan weet ik wat.

Iedere keer als ik langs ben geweest in het ziekenhuis ga ik opschrijven wat ik er van denk en hoe ik me er bij voel. Ook ga ik net voor de operatie foto’s van me zelf maken en dan iedere maand na de operatie ook foto’s zo dat ik kan zien hoe ik eerst was en dat motiveert alleen maar denk ik dan.

Het zal een zware tijd worden daar ben ik van overtuigt maar als ik over een jaar van nu in een bikini op het strand lig en ik voel me er goed bij weet ik dat het niet voor niks is geweest. Ook speelt natuurlijk ook nog dat ik niet zwanger kan worden, en dat is waarschijnlijk ook door mijn overgewicht. Marcel en ik zijn al 2 jaar bezig en niks gebeurt. Ik hoop ook dat het als ik slanker ben het wel lukt.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, July 4, 2012
woehoe!! maandag eindelijk naar het ziekenhuis, voor de testen bij de internist en de longarts.
hoop dat het balletje nu eindelijk een beetje sneller gaat rollen!!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Cathy1301 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Cathy1301 in het kort

  • Cathy1301 weegt nu 112.00 kg en wil graag 60.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 43.75.
  • Cathy1301 is 1.60 m, 28 jaar, geboren op January 13, 1990, aangemeld op July 4, 2012 en voor het laatst ingelogd op October 10, 2012.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Cathy1301 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Cathy1301

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd