Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Ccindy

Ccindy weegt 64.40 kg, is 11.50 kg afgevallen en heeft haar streefgewicht bereikt!

75.90 kg
64.40 kg
Doel vandaag: 64.40 kg
Huidig gewicht: 64.40 kg

Ccindy over zichzelf

Het is inmiddels echt nodig om hier een profiel aan te maken. Mijn gewicht zit momenteel op 75,5 kilo, zo zwaar ben ik mijn hele leven nog nooit geweest. Met ons trouwen woog ik 67,5 kilo, vlak voordat ik zwanger werd woog ik 65 kilo en zat ik lekker strak in mijn vel. Maar toen sportte ik ook 2x per week (soms zelfs 3x) en deed ik iedere ochtend 10 minuten intensieve buikspieroefeningen. Dat laatste zit er gewoon niet meer in, dus dat moet ik op een andere manier oppakken. Maar dat ik meer moet

... 
Lees verder »
Het is inmiddels echt nodig om hier een profiel aan te maken. Mijn gewicht zit momenteel op 75,5 kilo, zo zwaar ben ik mijn hele leven nog nooit geweest. Met ons trouwen woog ik 67,5 kilo, vlak voordat ik zwanger werd woog ik 65 kilo en zat ik lekker strak in mijn vel. Maar toen sportte ik ook 2x per week (soms zelfs 3x) en deed ik iedere ochtend 10 minuten intensieve buikspieroefeningen. Dat laatste zit er gewoon niet meer in, dus dat moet ik op een andere manier oppakken. Maar dat ik meer moet bewegen is een feit. Dat mijn vriendin druk bezig is in haar nieuwe huis en daardoor niet meer meegaat naar ons wekelijkse sportavondje helpt niet echt mee.

Sportschool is nu opgezegd, eventueel neem ik een nieuw abonnement bij een sportschool hier om de hoek waar ik voor een heel laag maandbedrag onbeperkt mag sporten. Maar nu de lente/zomer eraan komt, wil ik het eerst op een andere manier proberen. Vanmorgen ben ik gestart met "Spring je slank"; iedere dag een kwartiertje touwtjespringen. En als ik dan zometeen wat lekkerder in mijn vel zit en me weer wat fitter voel ga ik eens hardlopen proberen.

Woensdag naar de (o.a.) Cambridge-consulente, want we gaan nu eerst van start met gewichtsverlies. Want ik wil er zeker 9 kilo vanaf hebben!

Laatste dagboekbericht

Sunday, June 19, 2011
Net terug van 3 weken Italië; zon, zee, lekker eten en lekkere wijn. Schade: +1,4 kilo. Nu dus weer hard aan de bak. Morgen weer sporten, dat zal ook een stuk schelen.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Ccindy een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
June 21, 2011 om 02:52
Hey meissie,

ik vind die 1.4 kilo wel meevallen voor 3 weken...die is er zo vanaf....

vind het echt knap dat je al zover bent joh

xxx marinda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Ccindy in het kort

  • Ccindy weegt nu 64.40 kg en wil graag 64.40 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 21.77. Zij is 11.50 kg afgevallen.
  • Ccindy is 1.72 m, 48 jaar, geboren op August 23, 1969, aangemeld op March 15, 2011 en voor het laatst ingelogd op May 12, 2014.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Ccindy in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Ccindy

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd