Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Chan

Chan weegt 99.00 kg, is 14.00 kg afgevallen en heeft nog 12.00 kg te gaan

103.00 kg
87.00 kg
Doel vandaag: 99.00 kg
Huidig gewicht: 99.00 kg

Chan over zichzelf

:sjaspers:

Hoi,

Ik ben Chantal. Ik ben met behulp van Sonja Bakker en dagelijkse bewegen 30 kilo's afgevallen, helaas ben ik door oa medicatie in twee jaar tijd weer meer dan 20 kilo aangekomen :(. Story of my life!! Ik ben zo'n levende jojo, op mijn zwaarst ooit bijna 140 kilo gewogen.

Nu in 2009 dus weer een doorstart. Weer met behulp van de weekmenu's van Sonja, echter doe ik de mannenvariant ivm mijn lengte (1,86), ook heb ik extra ondersteuning van een diëtiste ingeschakeld die mij extra tips geeft om... 
Lees verder »
:sjaspers:

Hoi,

Ik ben Chantal. Ik ben met behulp van Sonja Bakker en dagelijkse bewegen 30 kilo's afgevallen, helaas ben ik door oa medicatie in twee jaar tijd weer meer dan 20 kilo aangekomen :(. Story of my life!! Ik ben zo'n levende jojo, op mijn zwaarst ooit bijna 140 kilo gewogen.

Nu in 2009 dus weer een doorstart. Weer met behulp van de weekmenu's van Sonja, echter doe ik de mannenvariant ivm mijn lengte (1,86), ook heb ik extra ondersteuning van een diëtiste ingeschakeld die mij extra tips geeft om weer af te vallen. (Oa bijvoorbeeld op mijn jodium inname te letten, wat in het dieet van Sonja Bakker vaak laag is door het weinige brood). Ik ga om de week naar de diëtiste.

Ik ga 5 a 6 keer per week thuis 30 tot 45 minuten op mijn crosstrainer en ben nog opzoek naar een extra wekelijkse beweegactiviteit, waarbij ik mijn slechte knie zo min mogelijk belast. Iemand nog leuke suggesties???

Ook hoor ik graag van de emotie eters onder ons tips over wat jullie doen als je vanuit een emotie gaat eten???

Allemaal heel veel succes!:wave:

Groetjes Chantal:schopondermijnkont:


Laatste dagboekbericht

Friday, June 12, 2009
Hallo mede afvallers,

Inmiddels ben ik ruim anderhalve week met een goede doorstart bezig, nadat het me al vele keren niet heeft mogen lukken dit jaar. Ik heb al ruim een half jaar problemen op mijn werk die mij veel stress opleveren en helaas ga ik daarvan eten:bonbons: Dat is echt iets wat ik moet veranderen en dat gaat nu bijna twee weken goed, ondanks de stress. Ik ben trots op mezelf dat ik het nu volhou. Het voelt nu goed.:genieten:

Gister mijn eerste doel vast gesteld, ik wil minder dan mijn vriend wegen, komt goed uit dat hij eigenlijk wat aan wil komen dus dat werkt in mijn voordeel:) . Hij weegt nu 96... Dus als hij nou even goed door eet red ik dat misschien nog voor mijn vakantie op 3 juli.:relaxopstrand:

Nou ga ik snel op mijn crosstrainer :crosstrainer:

Groetjes Chantal
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Chan een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
June 13, 2009 om 08:09
Hoi!!

Goed zeg, een comeback! En lekker nu het weer mooi weer begint te worden. Lijkt alles leuker en vrolijker, en al helemaal met een weddenschap met je vriend. Zal ik nooit aan kunnen gaan, want dat gaat écht niet lukken! Hij zit altijd in het "perfekte" gedeelte en zijn gewicht schommelt nooit!
Kortom, zet 'm op, en blijf je volgen met de dagboekjes!!

:succes:
June 20, 2009 om 04:58
Wat ga je al geweldig, je ziet dus gelijk het resultaat. Zet hem op dan ga je het vast redden voor de vakantie
90
January 17, 2010 om 00:23
:jarig:
February 5, 2010 om 12:33
Hoi, Hoi!

Succes met het afvallen, ik zag je staan en dacht, ff moed inpraten!!

Fijn weekend! En vergeet niet dat je af en toe ook genieten mag!

Groetjes, Jessie!
February 26, 2013 om 03:45
Chan, blijf doorzetten hoor. Het komt echt wel. Je lijf moet er waarschijnlijk ook aan wennen. Probeer ook suiker te laten staan. Dat is in het begin even moeilijk maar écht het levert je zoveel op. Bv. honger of eetbuien verdwijnen... (suiker zit echt overal in dus je zult goed alle etiketten moeten lezen). Succes!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Chan in het kort

  • Chan weegt nu 99.00 kg en wil graag 87.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 28.62. Zij is 14.00 kg afgevallen.
  • Chan is 1.86 m, 44 jaar, geboren op January 17, 1974, aangemeld op January 10, 2006 en voor het laatst ingelogd op June 19, 2015.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Chan in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Chan

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd