Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Chojin

Chojin weegt 129.00 kg, is 3.00 kg afgevallen en heeft nog 34.00 kg te gaan

130.10 kg
95.00 kg
Doel vandaag: 95.00 kg
Huidig gewicht: 129.00 kg

Chojin over zichzelf

Verandering in het patroon.

Ook ik ben al jaren aan het kampen met een last( letterlijk en figuurlijk). Zie iedereen om mij heen met gemak afvallen en dat maakt het er zeker niet makkelijker op. Mijn doel is onder de 100 kg gaan komen binnen een jaar( nu 130.1 kg). Geen hoge inzet lijkt het misschien maar ik ben van mening dat het anders wel heel extreem gaat worden en mijn lichaam de tijd nodig zal hebben om van alle kwabben(wie kent ze niet) te herstellen. Volgende week word ik 40 jaar en het

... 
Lees verder »
Verandering in het patroon.

Ook ik ben al jaren aan het kampen met een last( letterlijk en figuurlijk). Zie iedereen om mij heen met gemak afvallen en dat maakt het er zeker niet makkelijker op. Mijn doel is onder de 100 kg gaan komen binnen een jaar( nu 130.1 kg). Geen hoge inzet lijkt het misschien maar ik ben van mening dat het anders wel heel extreem gaat worden en mijn lichaam de tijd nodig zal hebben om van alle kwabben(wie kent ze niet) te herstellen. Volgende week word ik 40 jaar en het word nu echt eens tijd dat ik weer eens een normale broek kan gaan kopen zonder meteen door te moeten lopen naar de afdeling tenten.
Heb zoals de meeste mensen wel een aantal dieëten uitgeprobeerd en niets lijkt (blijvend) te werken, vandaar mijn keuze om toch maar eens te gaan tellen met de calolrieën, mede gemotiveerd door een buufje die op deze manier 55 kg is afgevallen. Ben vandaag begonnen en heb volle moed dat het mij gaat lukken. Hopelijk zijn er meer mensen die steun vinden bij dit forum en elkaar, door DIK &DUN elkaar steunen lijkt mij een goed standpunt.
Groetjes Chojin

Laatste dagboekbericht

Thursday, November 1, 2012
Gezonder leven
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Chojin een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
November 1, 2012 om 06:49
Leuk dat je me bent gaan volgen!

Zolang je uitgaat van 500 gram per week heb je een heel mooi en streefbaar doel in handen! Een geslaagde afvalpoging vraagt vooral geduld!

Ik zal je dagboekjes in de gaten houden en ook steunen waar dat kan. Ik ben zelf nog niet zo heel actief met de site bezig, vanwege borstvoeding, maar neem geregeld een kijkje!

Succes!

:btfl:
November 3, 2012 om 05:56
Dank je voor je leuke reactie, ik heb al zoals zovelen gewoon te veel pogingen gedaan en weet inmiddels wel beter dat meer dan een halve kilo per weer echt snel naar extreem rijkt. Vandaar mijn doelstelling om dit te gaan berijken. Mede door een andere baan krijg ik inmiddels genoeg lichaamsbeweging en dus lijkt het mij mogelijk om het te gaan halen.
Liefs Chojin
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Chojin in het kort

  • Chojin weegt nu 129.00 kg en wil graag 95.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 40.26. Zij is 3.00 kg afgevallen.
  • Chojin is 1.79 m, 45 jaar, geboren op November 11, 1972, aangemeld op November 1, 2012 en voor het laatst ingelogd op August 3, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Chojin in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Chojin

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd