Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Cindy72

Cindy72 weegt 68.80 kg, is 3.00 kg afgevallen en heeft nog 1.80 kg te gaan

71.80 kg
67.00 kg
Doel vandaag: 67.00 kg
Huidig gewicht: 68.80 kg

Cindy72 over zichzelf

Hallo allemaal!

Zoals veel vrouwen, ben ik altijd aan het jojo-en. Ook dit jaar weer het goede voornemen om eindelijk weer eens op mijn streefgewicht van 67 kilo te komen. Twee jaar geleden heb ik een heel streng dieet (via New Figure) gevolgd en was toen in een heel korte tijd 10 kilo afgevallen en woog 62 kilo *0*. Natuurlijk voelde ik mij erg lekker in mijn vel, al vonden sommigen mensen mij toen wel iets te mager (vooral gezicht, want buik en benen blijven volgens mij altijd wel stevig). Maa

... 
Lees verder »
Hallo allemaal!

Zoals veel vrouwen, ben ik altijd aan het jojo-en. Ook dit jaar weer het goede voornemen om eindelijk weer eens op mijn streefgewicht van 67 kilo te komen. Twee jaar geleden heb ik een heel streng dieet (via New Figure) gevolgd en was toen in een heel korte tijd 10 kilo afgevallen en woog 62 kilo *0*. Natuurlijk voelde ik mij erg lekker in mijn vel, al vonden sommigen mensen mij toen wel iets te mager (vooral gezicht, want buik en benen blijven volgens mij altijd wel stevig). Maar goed, langzaam verviel ik weer in het oude eetpatroon, dat wil zeggen 's avonds lekker makkelijk eten en altijd wel iets lekkers op tafel want dat is zo gezellig! Jullie raden het al, binnen no time zaten de kilo's (en meer) er weer aan :no: !!!
Nu wil ik wel afvallen maar dan gewoon op een rustige en gezonde manier! En ook het streefgewicht is nu wat reëeler.

Ik hoop dat het lukt!

Succes allemaal!

Groetjes Cindy

Laatste dagboekbericht

Tuesday, January 10, 2006
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Cindy72 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
January 10, 2006 om 15:04
Hoi,
:merci: Bedankt voor je steun!Ik hoop dat ik het vol ga houden. Leuk om alle berichtjes en dergelijke op het forum te lezen. Jij ook veel suc6.
Groetjes Cindy
January 30, 2006 om 09:15
Ik had het streven om af te gaan vallen. Uiteraard op een gezonde manier. Nu heb ik sinds vorige week maandag slotjes (boven en onder) omdat mijn tanden niet meer zo recht stonden. Ik heb een tandpijn gehad, joh. Nu heb ik dus een week pap, yoghurt en banaan achter de rug en .... ook nog eens ziek geworden. Overgeven alles erbij, dus alleen geraspte appel en soep. Gevolg inderdaad afgevallen! Maar ik heb een honger gehad! Ik weet dat als ik straks gewoon weer brood kan eten, ik weer wat aankom maar streefgewicht is nu niet ver weg meer. Dat is wel een fijn gevoel. Maar goed, liever op een normale manier halen dan op de manier van de afgelopen week :-)
Ga als ik weer helemaal beter ben, gewoon verder met normaal en gezond eten en hoop dan mijn streefgewicht te halen en (het belangrijkste) nu eens te houden!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Cindy72 in het kort

  • Cindy72 weegt nu 68.80 kg en wil graag 67.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 22.47. Zij is 3.00 kg afgevallen.
  • Cindy72 is 1.75 m, 42 jaar, geboren op September 11, 1975, aangemeld op January 10, 2006 en voor het laatst ingelogd op February 19, 2006.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Cindy72 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Cindy72 volgt geen methode.

Clubs van Cindy72

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd