Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Cocomeisje

Cocomeisje weegt 102.70 kg, is 13.50 kg afgevallen en heeft nog 2.80 kg te gaan

116.20 kg
99.90 kg
Doel vandaag: 99.90 kg
Huidig gewicht: 102.70 kg

Cocomeisje over zichzelf

Lieve lezer en lief valtafdagboek,

Beetje eigenwijs, vrolijk, huismusje, verliefd meisje en moeder.... en.. te zwaar. Tja, dat ben ik... Na mijn zwangerschap ben ik een stuk zwaarder geworden. Resultaat, zit niet helemaal lekker in m'n vel en die mooie foto's met mijn babymeisje zijn een stukje minder mooi door die extra kilo's, die wel van de foto's af lijken te springen :-(. Dus diep ademgehaald, de weegschaal opgestapt (ja, een tijdje na de bevalling is dat best een beetje eng), de kasten leegge

... 
Lees verder »
Lieve lezer en lief valtafdagboek,

Beetje eigenwijs, vrolijk, huismusje, verliefd meisje en moeder.... en.. te zwaar. Tja, dat ben ik... Na mijn zwangerschap ben ik een stuk zwaarder geworden. Resultaat, zit niet helemaal lekker in m'n vel en die mooie foto's met mijn babymeisje zijn een stukje minder mooi door die extra kilo's, die wel van de foto's af lijken te springen :-(. Dus diep ademgehaald, de weegschaal opgestapt (ja, een tijdje na de bevalling is dat best een beetje eng), de kasten leeggehaald en dit valtafprofiel aangemaakt. De komende tijd is het tijd om af te vallen en mijn gedroomde gewicht van 95 kilo te halen. Afspraak met mijn man is dat we met dat gewicht gaan proberen voor een tweede kindje. Wat een belangrijk doel om naar uit te kijken en exact de motivatie die ik nodig heb om dat te bereiken. Lezen en leven jullie met me mee?

(Tussentijdse) doelen:

Begin: G beloning: goed gevoel en afspraak met Jose
Gewicht:120 kg G beloning: uitje naar keuze (efteling)
Gewicht:115 kg beloning: uitje naar keuze
Gewicht:110 kg beloning: kledingkast aanvullen met kleding die ik nu pas
Gewicht:105 kg beloning: Afspraak maken voor fotoshoot met man en dochter
Gewicht:100 kg beloning: spijkerbroek kopen
Gewicht: 95 kg beloning: mooie lingerie kopen
Gewicht: onder de 95 kg beloning: Babytijd!!!

Hoe krijgen we mij weer in de vorm (naast het eetpatroon)

112,5 kg: 8 x bodywrappen, elke 3 dagen, daarna 1x per 3 weken
110 kg: beginnen met sporten thuis (dansprogramma's)
107,5 kg: 8 x anti-celluliteswrap, elke 3 dagen, daarna 1x per 3 weken
102,5 kg: groupon lichaamsbehandelingen

Liefs Coco

Laatste dagboekbericht

Monday, February 22, 2016

Lief dagboek,

Eindelijk weer even een dagboekberichtje.

:-)De eerste zeven weken zitten er op! Resultaat: een kleine 6 kilo lichter. :-b. Ik had eigenlijk gehoopt dat het wat meer zou zijn, maar met af en toe in het weekend wat lekkers als avondeten en veel stress op het werk ben ik er toch wel heel blij mee. En, wat misschien nog wel belangrijker is, ik begin weer in het ritme te raken van gezond eten en leven!

Dus, wat zijn eigenlijk nu mijn richtlijnen buiten het volgen van het Sonja Bakker boekje?
Allereerst water!! Ik begin de dag met een glas warm water (om de stofwisseling op gang te brengen). Idealiter zou dit met wat vers citroensap en een beetje cayennepeper moeten zijn, maar dat wordt dan de volgende stap. Daarnaast, drink nooit je calorieën (aldus ook bob van biggest loser :-)). Ik vul elke ochtend een kan water met verse citroenen in plakjes gesneden (en wat in het water geperst) en zet die in de koelkast. - Is het niet heerlijk om van iets te kunnen zeggen dat je daar zoveel

... 
Lees verder »
Lief dagboek,

Eindelijk weer even een dagboekberichtje.

:-)De eerste zeven weken zitten er op! Resultaat: een kleine 6 kilo lichter. :-b. Ik had eigenlijk gehoopt dat het wat meer zou zijn, maar met af en toe in het weekend wat lekkers als avondeten en veel stress op het werk ben ik er toch wel heel blij mee. En, wat misschien nog wel belangrijker is, ik begin weer in het ritme te raken van gezond eten en leven!

Dus, wat zijn eigenlijk nu mijn richtlijnen buiten het volgen van het Sonja Bakker boekje?
Allereerst water!! Ik begin de dag met een glas warm water (om de stofwisseling op gang te brengen). Idealiter zou dit met wat vers citroensap en een beetje cayennepeper moeten zijn, maar dat wordt dan de volgende stap. Daarnaast, drink nooit je calorieën (aldus ook bob van biggest loser :-)). Ik vul elke ochtend een kan water met verse citroenen in plakjes gesneden (en wat in het water geperst) en zet die in de koelkast. - Is het niet heerlijk om van iets te kunnen zeggen dat je daar zoveel van mag hebben als je maar wil :-) - en het vaste flesje gaat mee naar het werk. Als ik dan soms ook een maaltijd heb die niet echt in het boekje staat (zeg maar, niet in het boekje staat haha) dan drink ik daarbij alsnog of citroenwater of van die heerlijke flessen sparood met smaakje (de uitvinding van het laatste jaar) en dus geen calorieën.

Andere richtlijnen (oe wat klinkt dat eigenlijk gewichtig, grinnik) is dat ik niks ongezonds snack! geen chips, geen koekjes, geen ... chocolaatjes enz. Als ik cheat, dan met echt een lekkere maaltijd. Bijvoorbeeld.. een keer gourmetten, die heerlijke sate met frietjes hier in de buurt bij het buurtrestaurantje. Het voelt op de een of andere manier echt als verwennen en speciaal.

En daarnaast mezelf gewoon veel meer verwennen. Lekker in bad gaan wanneer ik wil, online shoppen naar die ene mooie nieuwe jas die ik maar niet kan vinden (want ja die jas moet natuurlijk wel over m'n knieeen vallen en wat uitwaaieren aan de onderkant om me een beetje te verhullen :-s). internet afstruinen naar die ene DIY bodywrap die echt werkt (gevonden!!!!! :-) ) en gewoon een hele zaterdag bezig zijn jezelf in te smeren, in te pakken en uit te zweten... (weg met die cellulites).

Maar terwijl ik dit aan het typen ben is mijn lieve meisje de kamer aan het ontdekken (ze kan sinds een week of 2 een beetje kruipen) en ik ga haar maar eens voorzichtig richting haar bedje brengen.

lief dagboek, tot het volgende berichtje. Aanstaande vrijdag is het doel in de 115, dus dat is minimaal 4 ons... duim je voor me?

liefs cocomeisje
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Cocomeisje een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
January 9, 2017 om 05:17
lief valtaf dagboek,

Je hebt nodig: 1 weegschaal, een afvalmethode (in mijn geval sonja bakker), een volle koelkast (liefst met SB gevulde producten) en heel veel doorzettingsvermogen. Dit is het recept van hopelijk een geslaagde afvalreis en het begin van hopelijk weer iets heel moois.

Na mijn valtafaccount een lange tijd zorgvuldig gemeden te hebben onder het mom van "m'n hoofd in het zand steken" kan ik er niet langer onderuit komen.... ik ben weer veel te zwaar. De oh zo leuke jurkjes en spijkerbroeken die netjes opgevouwen in de verhuisdozen liggen roepen om aangetrokken te worden. M'n reflectie in de spiegel spreekt me streng toe :spanker: en, allerbelangrijkste van al, m'n lieve dochtertje verdient een broertje of zusjes.

Dus mezelf een :hop: gegeven en een :kopop: en vandaag mezelf weer terug op het Sonja Bakker regime gezet. Hiermee ben ik voor mijn eerste zwangerschap bijna 25 kilo afgevallen. En ja, het is er inderdaad weer allemaal bijgekomen, maar tijdens mijn zwangerschap waarbij ik echt alles wat los en vast zat at :beschaamd: . Iets waar ik stiekem wel van genoten heb, maar waar ik nu bij de tweede zwangerschap absoluut van weg wil blijven.

Dus voor nu de motivatie ( :baby: ), de middelen (:lekker: ) en weer een start.

:totmorgen2: liefs cocomeisje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Cocomeisje in het kort

  • Cocomeisje weegt nu 102.70 kg en wil graag 99.90 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 36.39. Zij is 13.50 kg afgevallen.
  • Cocomeisje is 1.68 m, 33 jaar, geboren op April 1, 1984, aangemeld op September 9, 2015 en voor het laatst ingelogd op May 8, 2017.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Cocomeisje in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Cocomeisje

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd