Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Ctjevaltaf

Ctjevaltaf weegt 79.20 kg, is 1.30 kg afgevallen en heeft nog 9.20 kg te gaan

79.20 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 79.20 kg
Huidig gewicht: 79.20 kg

Ctjevaltaf over zichzelf

Welkom op mijn profiel! Ik heb me hier al eerder aangemeld (een half jaar geleden), maar het afvallen ging erg moeilijk vanwege een bijzonder stressvolle die ik doormaakte. Op dit moment is alles veel rustiger en heb ik besloten weer een nieuwe start te maken met afvallen. Nu ben ik er echt klaar voor!
Ik probeer zo gezond mogelijk te eten en mijn hele levensstijl te veranderen. Eigenlijk eet ik al best gezond, maar vooral te veel, omdat ik enorm van eten van lekker koken hou. En hoewel ik niet

... 
Lees verder »
Welkom op mijn profiel! Ik heb me hier al eerder aangemeld (een half jaar geleden), maar het afvallen ging erg moeilijk vanwege een bijzonder stressvolle die ik doormaakte. Op dit moment is alles veel rustiger en heb ik besloten weer een nieuwe start te maken met afvallen. Nu ben ik er echt klaar voor!
Ik probeer zo gezond mogelijk te eten en mijn hele levensstijl te veranderen. Eigenlijk eet ik al best gezond, maar vooral te veel, omdat ik enorm van eten van lekker koken hou. En hoewel ik niet zo'n snoeper ben, kunnen de tussendoortjes die ik eet altijd nog stukken gezonder.
Helaas heb ik last van PDS (Prikkelbare Darm Syndroom, ook wel Spastische Darm genoemd) en dat betekent dat mijn lichaam raar kan reageren op bepaalde voedingsmiddelen. Ik heb vooral vaak last van een zeer pijnlijke, gezwollen buik. Onlangs heb ik een kookboek voor PDS patiënten aangeschaft en daar wil ik nu veel gerechten uit gaan koken om te kijken of het iets helpt en om eens wat gerichter te experimenteren met wat mijn maag wel en niet accepteert.
Ik heb volgens mijn BMI geen overgewicht, maar weet dat ik me een stuk beter in mijn vel zit wanneer ik tien kilo minder weeg! Ik ga er mijn best voor doen...

Laatste dagboekbericht

Tuesday, December 20, 2011
Eindelijk een kilo afgevallen! Best netjes in een week tijd. Ik heb verschrikkelijk veel pijn en een opgezwollen buik vanwege PDS, maar blijkbaar heeft het gezonder eten toch wel effect. Ik probeer vanaf nu iedere maandag te wegen. Met zwemmen gaat het goed, dus ik ben ook lekker aan het bewegen. Waar ik natuurlijk tegenop zie, zijn de feestdagen. Hopelijk kan ik tussendoor heel gezond eten, zodat al die extra snacks niet te veel schade aanrichten. Helemaal afslaan kan ik ze helaas niet.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Ctjevaltaf een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
October 1, 2015 om 15:26
Hallo Ctje, hoe is het met je? en met de kilootjes die je nog wilde verliezen?

Ik ben benieuwd hoe het gaat.

Groetjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Ctjevaltaf in het kort

  • Ctjevaltaf weegt nu 79.20 kg en wil graag 70.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 24.72. Zij is 1.30 kg afgevallen.
  • Ctjevaltaf is 1.79 m, 35 jaar, geboren op November 3, 1982, aangemeld op April 3, 2011 en voor het laatst ingelogd op January 25, 2012.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Ctjevaltaf in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Ctjevaltaf volgt geen methode.

Clubs van Ctjevaltaf

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd