Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Daan71

Daan71 weegt 96.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 16.00 kg te gaan

96.00 kg
80.00 kg
Doel vandaag: 92.69 kg
Huidig gewicht: 96.00 kg

Daan71 over zichzelf

hallo Ik ben Danielle. Maar noem mij gerust Daan. Ik ben 46 jaar. Ben al eerder lid geweest hier maar door weinig inzet er uiteindelijk mee gestopt. Heb wel ook andere methodes geprobeert oa Sonja bakker,dat eigenlijk heel goed ging Ben toen van 85 k afgevallen tot 75 k. Maar in de loop der jaren toch weer terug bij af alleen nu 96 k. Tuurlijk heb ik de goede excuses dat het niet lukt zoals de beginnende overgang een aantal lichamelijke klachten die mij belemmeren in dagelijks leven. Maar daarna

... 
Lees verder »
hallo Ik ben Danielle. Maar noem mij gerust Daan. Ik ben 46 jaar. Ben al eerder lid geweest hier maar door weinig inzet er uiteindelijk mee gestopt. Heb wel ook andere methodes geprobeert oa Sonja bakker,dat eigenlijk heel goed ging Ben toen van 85 k afgevallen tot 75 k. Maar in de loop der jaren toch weer terug bij af alleen nu 96 k. Tuurlijk heb ik de goede excuses dat het niet lukt zoals de beginnende overgang een aantal lichamelijke klachten die mij belemmeren in dagelijks leven. Maar daarnaast is dus de boosdoener dat ik het moeilijk vind om streng te zijn voor mijzelf. Drop en de snaaimomenten in de weekenden zijn het moeilijkst om streng te zijn. Door mijn lichamelijke beperkingen werk ik niet ben ik huisvrouw. Ik heb meerdere keren fitness geprobeert of andere sporten hardlopen maar hield geen van allen lang vol. sporten of dieten onder begeleiding is voor mij te veel stress Ik wil alleen de verantwoording hebben naar mijzelf en naar niemand anders. Vind het moeilijk precies uit te leggen wat ik bedoel Tips zijn zeker welkom.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, May 17, 2017
goedemorgen. Na lange tijd weer terug en hoop dat ik het nu vol hou. Door meerdere lichamelijke klachten werk ik niet ben ik lichamelijk niet heel actief. De laatste paar jaar ben ik van 85 k naar 75 weer naar 85 en nu 96 kilo gegaan. aan beweging wandel ik graag en zo af en toe doe ik wat van die online cardio oefeningen. Sportschool meerdere malen geprobeert maar hou dat niet vol omdat ik daar gewoonweg niets aan vind en geeft dat alleen maar stress. ik wil nu door gezond eten en veel wandelen en misschien andere beweegmogelijkheden proberen om weer terug te komen naar 85 k en daarna doorzetten naar 80 en zo verder.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Daan71 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
May 17, 2017 om 08:47
Lieve Daan,

Heel hartelijk welkom terug bij ons. Als de sportschool alleen maar stress oplevert, kun je beter een wandeling gaan maken. Ook een huisvrouw werkt. Je hoeft niet per se een baan te hebben. Er is altijd wel een smoesje te bedenken om te gaan snaaien. Dat heeft iedereen. Blijf je motivatie om af te vallen vasthouden. Dan gaat het je zeker lukken. Aankomen is gemakkelijker dan afvallen. Het afvaltraject is een lange weg vol met veel hindernissen en valkuilen. Dat zal je ongetwijfeld weten. Jouw overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je telkens weer opstaat als je struikelt. Je bent nog onderweg om slanker te worden en wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap. Langzaam met kleine stapjes. Stapje voor stapje naar een nieuw streefgewicht. Stel haalbare doelen voor jezelf. Dat voorkomt teleurstellingen. Onderschat jezelf nooit. Je weet nooit hoe sterk je echt bent, totdat "sterk zijn" je enige optie is. Geloof in jezelf en in de kracht die je hebt. De kracht die jou door het leven leidt, door goede en slechte tijden. Geloof in jouw verborgen kwaliteiten, die iedereen bezit en die je de juiste weg zullen wijzen. Denk positief, want met een positieve kijk op het leven is er geen grens aan jouw mogelijkheden.

Heel veel succes op deze moeilijke weg, die je nu bent ingeslagen. Je WILT het en je KUNT het. Zet 'm op! Toi, toi, toi.
Ik vind het leuk je te volgen en te steunen om de overbodige kilootjes kwijt te raken, ook al ben ik nu op gewicht. Die lange weg heb ik ook afgelegd. Heel graag wil ik je helpen dat doel ook te bereiken en dat gaat je zeker lukken.
Van mij krijg je een "aanmoedigingsbloemetje" om door te zetten en vol te houden.

Klik op "Bloemetje".

Bloemetje

Liefs en geniet van deze mooie dag,


˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 18, 2017 om 04:03
Dank je wel voor de lieve reactie.
May 18, 2017 om 06:23
Heel erg leuk dat we nu buddy's zijn Daan. Op mijn steun kun je rekenen. Bij mijn introductietekst staan honderden recepten. Als je wilt, kun je daar gebruik van maken.Liefs en een fijne dag,

˜”*°•.˜”*°• Kwartjes •°*”˜.•°*”˜
May 18, 2017 om 07:24
Oke dank je ik ga eens kijken
May 19, 2017 om 16:45


˜”*°•.˜”*°•SLAAP LEKKER DAAN•°*”˜.•°*”˜
May 20, 2017 om 01:41
Hoi Daan, zullen we buddies worden?
May 20, 2017 om 01:43
Is er een bepaalde weg die je nu wilt gaan volgen???
May 22, 2017 om 11:08
Hoi misshealth. Leuk dat je reageert. Ik ben begonnen om alles wat ik eet te gaan opschijven en hou ik mijn callorien bij. Door bewuster en gezonder en minder( in portie px) te eten hoop ik een heel eind te komen. Hoe gaat het bij jouw.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Daan71 in het kort

  • Daan71 weegt nu 96.00 kg en wil graag 80.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 34.42.
  • Daan71 is 1.67 m, 46 jaar, geboren op March 3, 1971, aangemeld op May 17, 2017 en voor het laatst ingelogd op May 24, 2017.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Daan71 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Daan71

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd