Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Dikkiedik7

Dikkiedik7 weegt 95.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 15.00 kg te gaan

95.00 kg
80.00 kg
Doel vandaag: 80.00 kg
Huidig gewicht: 95.00 kg

Dikkiedik7 over zichzelf

Nou. ik ben dan Dikkiedik7 Ik ben een vrouw van 62 jaar, getrouwd en 3 kinderen waarvan nog een zoon thuis is. Ik heb 4 kleinkinderen en het kleinkind van mijn overleden zus die beschouwd mij als haar oma. Ik ben van beroep pedicure en werk nog een enkele dag per week.
Ik ben nog nooit serieus aan het lijnen geslagen want ik kon het nooit volhouden maar de kilo,s komen er heel stiekem meer en meer bij en als ik er nu niets aan doe dan ben ik straks 100 kilo. Mijn probleem is zoetigheid, ik ben

... 
Lees verder »
Nou. ik ben dan Dikkiedik7 Ik ben een vrouw van 62 jaar, getrouwd en 3 kinderen waarvan nog een zoon thuis is. Ik heb 4 kleinkinderen en het kleinkind van mijn overleden zus die beschouwd mij als haar oma. Ik ben van beroep pedicure en werk nog een enkele dag per week.
Ik ben nog nooit serieus aan het lijnen geslagen want ik kon het nooit volhouden maar de kilo,s komen er heel stiekem meer en meer bij en als ik er nu niets aan doe dan ben ik straks 100 kilo. Mijn probleem is zoetigheid, ik ben opgevoed met suiker, mijn moeder deed overal suiker in, in de snijbonen,bietjes,sla,worteltjes,knolletjes,tomaat op brood met suiker, schep levertraan met een schep suiker erachteraan enz. dus ik denk dat ik daar die suikerverslaving aan heb overgehouden en chocola natuurlijk, daar kan ik niet een klein stukje van nemen hetzelfde als 1 speculaasje wat je dan wel eens van Sonja Bakker mag, nou dan heb ik liever helemaal geen speculaasje.
En ik moet ook zeggen dat ik het ook heel vervelend vind om alles te wegen. Ik was met Sonja begonnen maar ben op eigen houtje verder gegaan ja, en dat werkt natuurlijk niet want ik eet te weinig en daar val je niet van af, het lijkt wel of ik nu een oedeembuik heb, ik voel me zwellen bah, ik word er moedeloos van.
Ik weet nog niet hoe deze site werkt, ben niet zo thuis met de computer maar ik hoop dat het werkt. Ik heb ook nog geen foto geplaatst, ik moet alles nog ff goed bekijken groetjes van Dikkiedik7

Laatste dagboekbericht

Monday, October 5, 2009
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Dikkiedik7 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Dikkiedik7 in het kort

  • Dikkiedik7 weegt nu 95.00 kg en wil graag 80.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 33.26.
  • Dikkiedik7 is 1.69 m, 70 jaar, geboren op June 12, 1947, aangemeld op October 5, 2009 en voor het laatst ingelogd op October 9, 2009.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Dikkiedik7 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Dikkiedik7 volgt geen methode.

Clubs van Dikkiedik7

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd