Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Dikstudentje

Dikstudentje weegt 96.60 kg, is 2.40 kg afgevallen en heeft nog 21.60 kg te gaan

98.60 kg
75.00 kg
Doel vandaag: 96.60 kg
Huidig gewicht: 96.60 kg

Dikstudentje over zichzelf

Ik ben een achttienjarige vrouw, op dit moment aan het studeren in Utrecht. De studentenkilos hebben mij ook te pakken gekregen, en ik weeg nu ondertussen bijna honderd kilo. Hoe vaker ik het typ hoe makkelijker het wordt, maar het doet nog steeds verdomme veel pijn dat ik bijna de 100 raak. Dit moet anders, vandaar dit profiel. Ik hoop dat ik andere mensen kan helpen in hun strijd, en zij mij misschien ook.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, January 8, 2014
Weer even tijd gevonden om een berichtje te tikken. Mn moeder is ook al een tijdje bezig met Weightwatchers, en heeft het er altijd over. Tussendoor komen dan van die opmerkingen als, dat zou jou voor jou ook niet slecht zijn oid. Dat steekt zo he. Ik weet het mam! Ik durf alleen niet te vertellen dat ik aan de lijn ben, want als het dan mislukt ben ik zo'n faalhaas. Ik dacht, wacht lekker totdat mensen het zelf zien, en dan oprecht vragen of ik ben afgevallen. Ik wil dit echt!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Dikstudentje een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Dikstudentje in het kort

  • Dikstudentje weegt nu 96.60 kg en wil graag 75.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 29.81. Zij is 2.40 kg afgevallen.
  • Dikstudentje is 1.80 m, 22 jaar, geboren op July 14, 1995, aangemeld op December 15, 2013 en voor het laatst ingelogd op January 19, 2014.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Dikstudentje in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Dikstudentje

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd