Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Dipido

Dipido weegt 98.00 kg, is 28.00 kg aangekomen en heeft nog 23.00 kg te gaan

98.00 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 75.00 kg
Huidig gewicht: 98.00 kg

Dipido over zichzelf

Dipido heeft nog geen introductietekst geschreven.

Laatste dagboekbericht

Thursday, October 27, 2005

Dagboek geopend

Vandaag begonnen bij sportschool met diplan-methode. ik heb eigenlijk nooit echt eerdere lijnpogingen gedaan. maar na twee zwangerschappen, zijn de nodige kilo's er toch wel aan blijven hangen. en ik weet ook goed waar aan het ligt. Ik ben een emo-eter, en ook als ik vermoeid ben ga ik snaaien. na een midweek met echtgenoot in de Ardennen te zijn geweest, viel me op dat ik toch wel een heel slechte conditie had. en ik zag een foto van mezelf, en toen schrok ik toch wel. raar fenomeen toch eigenlijk, dat je zelfbeeld en de werkelijkheid niet overeen komen. bij anorexia heb je dat ook geloof ik. maar in mijn gedachten, idee was ik toch niet zo dik, terwijl ik toch wel in de spiegel kijk hoor. Maar nu is de knop omgegaan, en vandaag voor het eerst gesport na een heel lange tijd. want fitness vond ik nooit iets aan. en de map meegekregen. nou je moet echt veel eten om de 2 en 1/2 uur om de stofwisseling te gaan versnellen. en dat is v

... 
Lees verder »
Dagboek geopend

Vandaag begonnen bij sportschool met diplan-methode. ik heb eigenlijk nooit echt eerdere lijnpogingen gedaan. maar na twee zwangerschappen, zijn de nodige kilo's er toch wel aan blijven hangen. en ik weet ook goed waar aan het ligt. Ik ben een emo-eter, en ook als ik vermoeid ben ga ik snaaien. na een midweek met echtgenoot in de Ardennen te zijn geweest, viel me op dat ik toch wel een heel slechte conditie had. en ik zag een foto van mezelf, en toen schrok ik toch wel. raar fenomeen toch eigenlijk, dat je zelfbeeld en de werkelijkheid niet overeen komen. bij anorexia heb je dat ook geloof ik. maar in mijn gedachten, idee was ik toch niet zo dik, terwijl ik toch wel in de spiegel kijk hoor. Maar nu is de knop omgegaan, en vandaag voor het eerst gesport na een heel lange tijd. want fitness vond ik nooit iets aan. en de map meegekregen. nou je moet echt veel eten om de 2 en 1/2 uur om de stofwisseling te gaan versnellen. en dat is vooral de eerste week. en dan 3 keer per week sporten. dus vandaag betaald, dat is minder, en dat gaat sneller dan de kilo's eraf. maar , jaaa. en meteen voor een halfjaar sporten afgesproken. ik krijg nog een fittest, en ik kan zelf indelen wanneer ik ga. vanavond even uitleg gekregen over de apparaten, en hoe die in te stellen. en over de map. Nou morgen een weegschaaltje gaan aanschaffen, en inkopen doen. veel fruit en groenten. en gaan met die banaan. ik vind het wel goed om steeds verslag uit te brengen om zo gemotiveerd te blijven. want de weegschaal bij de sportschool loog er niet om. schaamte. 98 kilo. thuis weeg ik 94 kilo. slechte weegschaal dus. mijn streven is onder de 80 kilo in de eerste plaats. en misschien is 75 kilo wel mijn streefgewicht. maar eerst maar eens de conditie opvijzelen en me prettig gaan voelen. want dat was ver te zoeken de laatste tijd. en daardoor weer meer eten. een vicieuze circel dus. noem het maar gerust een eetverslaving.

wordt vervolgd
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Dipido een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
October 28, 2005 om 09:53
beste dipido
bedankt voor je reaktie bij mij.
ik weet hoe makkelijk het is om na het lekkere eten te graien ipv het gezonden heb er ook heel veel moeite mee om het niet te nemen.

ik wens je veel *O*succes*O* met sporten en wat je zelf al zij zeg ik nu ook weer gaan met die bannaan en dat da:kg: er maar vlug af gaan.
je doet het teminsten voor je eigen met een doel.

:goteam: :goteam:

:bye: :kus2:
linda
November 4, 2005 om 09:04
Hoi Dipido! Jouw plan ziet er bijna net zo uit als dat van mij, alleen ben ik al eventjes langer bezig. Diplan is goed vol te houden. Dat effect van die foto herken ik ook wel... even schrikken hoor, en daarna mijn kop in het zand. Maar nu niet meer - Diplannen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Dipido in het kort

  • Dipido weegt nu 98.00 kg en wil graag 75.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 33.51. Zij is 28.00 kg aangekomen.
  • Dipido is 1.71 m, 51 jaar, geboren op November 9, 1966, aangemeld op October 27, 2005 en voor het laatst ingelogd op May 13, 2006.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Dipido in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Dipido volgt geen methode.

Clubs van Dipido

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd