Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Dreamcatcher75

Dreamcatcher75 weegt 107.20 kg, is 10.80 kg afgevallen en heeft nog 32.20 kg te gaan

114.50 kg
75.00 kg
Doel vandaag: 75.00 kg
Huidig gewicht: 107.20 kg

Dreamcatcher75 over zichzelf

Lieve medestrijders... dreamcatcher is de naam, en ook het doel; "vang je droom"!! En daar moet je moeite voor doen. Ik dus ook. Na jaren te kampen met overgewicht ga ik vanaf vanavond mee deelnemen aan een gloednieuw cursusprogramma "Weight Control".... het is onder begeleiding van een voedingsdeskundige/arts, gedragstherapeut, life-style coach. Het afvallen moet gaan lukken met behulp van Prodimed. Verder krijg ik elke week een gesprek hoe het gaat en een stukje psyche... want daaruit vloeit v

... 
Lees verder »
Lieve medestrijders... dreamcatcher is de naam, en ook het doel; "vang je droom"!! En daar moet je moeite voor doen. Ik dus ook. Na jaren te kampen met overgewicht ga ik vanaf vanavond mee deelnemen aan een gloednieuw cursusprogramma "Weight Control".... het is onder begeleiding van een voedingsdeskundige/arts, gedragstherapeut, life-style coach. Het afvallen moet gaan lukken met behulp van Prodimed. Verder krijg ik elke week een gesprek hoe het gaat en een stukje psyche... want daaruit vloeit vaak je eetgedrag. Tijdens de cursus wat leuke sportieve dingen doen met medecursisten, en na zoveel kilo gewichtsverlies krijg je een afspraak met een kleding/kleuradviseuse.. nou, helemaal top dus... ik ga ervoor. Ik hoop hier dames/heren te ontmoeten die ook met Prodimed het gevecht aan zijn gegaan of nog moeten aangaan!!!! Wie schrijft?!

Groetjes
Dreamy

Laatste dagboekbericht

Monday, April 26, 2010
Hoi Hoi!
Dag 4 van Prodimed... ik heb wel last van een brandende maag.. maar goed, dat ik ervoor ook al hoor... heb gisteravond de tomatensoep op... brrrr.. die was echt superonlekker... graag suggesties voor bereiding??? Verder was het gewicht super vanmorgen... ik kan het niet laten om toch zelf te wegen! Heb die resultaten gewoon echt nodig... morgen weegmoment en meten bij de voedingsdeskundige. Ben benieuwd of het centimeters scheelt...

Goed, veel suc6 vandaag!!!

Liefs
dreamy
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Dreamcatcher75 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
April 26, 2010 om 17:21
Hoi!

Dus het gaat je ook goed af! Lekker he? Ik ben vanavond wezen wegen, en min 4! Ben er zo blij mee, maar zoals je in mn dagboek kunt lezen, het vetpercentage viel enorm tegen...

Ben benieuwd naar jou resultaat morgen! Zou leuk zijn als er inderdaad ook lekker wat af is. Ik heb weer n tas vol zakjes meegenomen, en ben eigenlijk blij dat ik nu alles ongeveer geproeft heb, zodat je niet steeds voor verrassingen komt te staan. Ik vindt alles lekker behalve de soepen (krijg ik echt niet weg), en de kaasproducten (ik hou normaal ook niet van kaas, dus dat zal t wel zijn dan). Dus heb nu weer n kast vol, en kan er dus weer een week tegenaan.

Nou, zet m op weer, en tot later!

Liefs Anja
April 30, 2010 om 17:11
Hoi!

Ik was even benieuwd hoe het met je is! Heb je Koninginnedag een beetje overleefd? En hoe is het inmiddels met alle smaakjes? Kun je er een beetje aan wennen? Hoop het joh!

Fijn weekend alvast!

Liefs An
May 19, 2010 om 13:09
Hai!

Dank je voor je berichtje! Natuurlijk gaat t bij jou ook goed komen! Ik had dit ook niet verwacht hoor, maar vorig week ging het ineens heel snel, meer dan 2 kilo in 1 week! Is toch super. Ik moet nu juist heel erg erop letten dat ik wel aan de 5 zakjes kom, soms ik ik echt maar aan de 3. Maar goed ik voel me er nog goed bij. En jij? Kun je het vol houden? En vindt je alles lekker? Nou, succes hoor, en ik hoor je wel weer!

Groetjes Anja
June 28, 2010 om 04:46
Hey hallo,

ik was even benieuwd hoe het nu met je gaat?

Ik ben vorige week woensdag gestart met Prodimed, na grote twijfel en het gaat hartstikke goed, dus ik ga ervanuit dat ik vol ga houden!

Morgen naar de dietiste, ben heel nieuwsgierig wat er op haar weegschaal verschijnt, de mijne is niet helemaal betrouwbaar, hahaha!

Groetjes ...
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Dreamcatcher75 in het kort

  • Dreamcatcher75 weegt nu 107.20 kg en wil graag 75.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 36.24. Zij is 10.80 kg afgevallen.
  • Dreamcatcher75 is 1.72 m, 42 jaar, geboren op March 21, 1975, aangemeld op April 22, 2010 en voor het laatst ingelogd op May 22, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Dreamcatcher75 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Dreamcatcher75

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd