Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Drvisser

Drvisser weegt 66.40 kg, is 1.80 kg afgevallen en heeft nog 4.40 kg te gaan

66.40 kg
62.00 kg
Doel vandaag: 66.40 kg
Huidig gewicht: 66.40 kg

Drvisser over zichzelf

Ik ben inmiddels alweer 4 maanden gestopt met roken en daar ben ik supertrots op. Maar helaas.... hierdoor zijn er ook de nodige kilootjes bijgekomen. Ik heb jaren zo tussen de 60 en 62 kilo gewogen, de laatste tijd ietsjes meer (zo'n 65 kg) en nu helaas vaak rond de 68. Ik voel me er niet prettig bij, ik wil het liefst terug naar de 62. Ik ben een absolute nitwit op het gebied van dieten, heb ook niet zo'n gezond eetpatroon geloof ik, dus mocht je tips of advies voor me hebben dan hoor ik het graag!
Visje

Laatste dagboekbericht

Thursday, April 26, 2012
Om mezelf gemotiveerd te houden wil ik een concreet een doel beschrijven wat ik wil bereiken met mijn afvalactie. Wat wil ik? Ik wil weer die Levis-broek passen waar ik vorig jaar nog in kon. Ik wil wil zodanig afvallen dat mijn borsten een cup kleiner worden (daar gaat het vet bij mij als eerste zitten) zodat ik me weer prettig voel met een v-halsje aan. Ik wil af van die vetrol boven mijn spijkerbroek. En ik wil een wat gezonder eetpatroon aanleren, met meer groente en fruit, minder snoepen en wat vaker lekker koken voor mezelf (geen kant-en-klaar dus!). Mijn streefgewicht is in eerste instantie 62 kilo. Mocht het heel lekker gaan dan ga ik misschien nog door naar de 60. Maar ik wil het in eerste instantie overzichtelijk houden.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Drvisser een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
May 8, 2012 om 15:44
Hey!

Hoe gaat het met het terugpakken van het gezonde eetpatroon na de vakantie? Ik vind je doelen mooi en duidelijk omschreven, dat zal je vast wel helpen! :) Zie je al een beetje resultaat? Ik heb gelukkig gemerkt dat ik qua centimeters wel wat resultaat heb sinds ik begonnen ben, gewicht zal dan wel met spiermassa te maken hebben. En wat ik me bedacht toen ik jouw introductietekst zag; het kan ook dat het wat trager gaat, omdat ik tegelijk met gezonder eten, ben gestopt met roken. Morgen naar de kaakchirurg, dus dat wordt een gedwongen sapkuurtje, wie weet helpt het haha.

Liefs
May 11, 2012 om 01:57
Stoppen met roken maakt echt heel erg veel uit! Ik eet echt niet anders dan toen ik nog wel rookte, maar mijn stofwisseling is echt anders geworden. Ben inmiddels ook meer gaan sporten: hardlopen en tennis. Probeer elke dag wel iets te bewegen. Heb het idee dat ik in ieder geval wat strakker in mijn velletje ga zetten en langzaam maar zeker zie ik mijn gewicht ook wat dalen. Gister een ongezonde dag, vandaag weer gezond!
Hoe is het bij de kaakchirurg gegaan? (Iew! ENG!). En de centimeters is waar het uiteindelijk om gaat toch? Niet per se de kilootjes.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Drvisser in het kort

  • Drvisser weegt nu 66.40 kg en wil graag 62.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 24.39. Zij is 1.80 kg afgevallen.
  • Drvisser is 1.65 m, 38 jaar, geboren op April 24, 1979, aangemeld op April 24, 2009 en voor het laatst ingelogd op August 4, 2017.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Drvisser in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Drvisser

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd