Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Ellekej

Ellekej weegt 67.30 kg, is 6.60 kg afgevallen en heeft nog 2.30 kg te gaan

68.90 kg
65.00 kg
Doel vandaag: 65.00 kg
Huidig gewicht: 67.30 kg

Ellekej over zichzelf

:seizoenlijn:
Hoi allemaal!

Ik ben Elleke, 26 jaar en ik werk op de universiteit. Dus af en toe :juf: en meestal :kantoor:. Ik woon samen met mijn vriend en we hebben (nog) geen kinderen. Mijn hobby's: :lezen:, :terrasje:, :bubbelen: (helaas hebben we zelf geen bad), :skeeler:, :volleybal:, :zwemmen2: en :kamperen2:. Ik ben toevallig op deze site terecht gekomen toen ik via google op zoek was naar iets anders (weet al niet meer precies wat) en aangezien ik al een tijdje met het idee rondliep dat er toch echt een paar kilo vanaf moest, had ik zoiets van, laat ik het eens zo proberen.... 
Lees verder »
:seizoenlijn:
Hoi allemaal!

Ik ben Elleke, 26 jaar en ik werk op de universiteit. Dus af en toe :juf: en meestal :kantoor:. Ik woon samen met mijn vriend en we hebben (nog) geen kinderen. Mijn hobby's: :lezen:, :terrasje:, :bubbelen: (helaas hebben we zelf geen bad), :skeeler:, :volleybal:, :zwemmen2: en :kamperen2:. Ik ben toevallig op deze site terecht gekomen toen ik via google op zoek was naar iets anders (weet al niet meer precies wat) en aangezien ik al een tijdje met het idee rondliep dat er toch echt een paar kilo vanaf moest, had ik zoiets van, laat ik het eens zo proberen. Ik ben niet echt aan het lijnen, maar probeer meer te sporten en minder te snoepen. Dat laatste lukt aardig, dat eerste nog wat minder, maar daar wordt aan gewerkt ;).

Groetjes,
Elleke
:seizoenlijn:

Resultaat tot nu toe:

:afgevallen: :afgevallen: :afgevallen: :afgevallen: :kg: :kg: :kg: :kg:

Eerste :streefdoel: : 70 kg Eerste keer: 4 augustus. Definitief (?): 10 augustus
Tweede :streefdoel: : 65 kg

Laatste dagboekbericht

Tuesday, December 19, 2006
Hoi lieve meiden en mannen!

Ik heb maar besloten om deze maand niet meer op de weegschaal te gaan staan. December laat ik voor wat het is en ook mijn afvalplan gaat even de kast in. Ik vind het zo moeilijk om al het lekkers te laten staan... Ik probeer nog wel vol te houden om niet te veel te snoepen. Ik ga 2 januari maar weer eens kijken hoeveel ik weeg en dan een aan een nieuw plan beginnen, want ik wil nog steeds die 65 kilo halen. Veel succes iedereen en geniet ook van de feestdagen/oud&nieuw.

Liefs,
Elleke
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Ellekej een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Ellekej in het kort

  • Ellekej weegt nu 67.30 kg en wil graag 65.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 23.29. Zij is 6.60 kg afgevallen.
  • Ellekej is 1.70 m, 37 jaar, geboren op October 2, 1980, aangemeld op June 6, 2006 en voor het laatst ingelogd op February 12, 2007.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Ellekej in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Ellekej volgt geen methode.

Clubs van Ellekej

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd