Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van EmmaBEL

EmmaBEL weegt 55.60 kg, is 2.40 kg afgevallen en heeft nog 8.60 kg te gaan

58.00 kg
47.00 kg
Doel vandaag: 47.00 kg
Huidig gewicht: 55.60 kg

EmmaBEL over zichzelf

Hallo iedereen!

Ik ben blij me hier terug op valtaf te kunnen voorstellen.

Mijn naam is Emma, 23 jaar en student. Terwijl ik de laatste jaren meer een hoopje ellende was, ben ik trots om mezelf nu terug een levensgenieter te kunnen noemen! Ik kan eindelijk weer van het leven genieten en de dingen doen die ik leuk vind. Al gaat het me allemaal voor de wind momenteel, ik weet dat ik me nog beter zou kunnen voelen als ik mijn eetgedrag en gewicht wat meer onder controle kreeg. Vandaar dat ik hier a

... 
Lees verder »
Hallo iedereen!

Ik ben blij me hier terug op valtaf te kunnen voorstellen.

Mijn naam is Emma, 23 jaar en student. Terwijl ik de laatste jaren meer een hoopje ellende was, ben ik trots om mezelf nu terug een levensgenieter te kunnen noemen! Ik kan eindelijk weer van het leven genieten en de dingen doen die ik leuk vind. Al gaat het me allemaal voor de wind momenteel, ik weet dat ik me nog beter zou kunnen voelen als ik mijn eetgedrag en gewicht wat meer onder controle kreeg. Vandaar dat ik hier actief ben. Ik ga er echt voor en wil mijn doel bereiken!

Enkele jaren geleden was ik hier ook lid en kreeg toen enorm veel steun van andere leden. Dat deed me heel veel deugd!
Ook ga ik nu terug de strijd tegen de kilo's aan om me toch iets beter in mijn vel te voelen en eindelijk terug in de ultratrendy ;) kleren te passen.
En net zoals ik toen zei is samenwerken voor een doel veel leuker dan helemaal alleen! Ik hoop dus zeker ook voor anderen een ondersteuning te kunnen zijn!

Ik wens jullie veel succes!

Emsx

Laatste dagboekbericht

Wednesday, April 18, 2012
Héé Buddies!

Ik hoop dat het goed met jullie gaat!

Ik had vandaag weegdag! Weer super-spannend dus! Ik schrok echt toen ik zag dat ik 1.4 kg was afgevallen sinds zondag. Dit had ik niet verwacht. Ik werd er natuurlijk wel blij van. Aan de andere kant realiseer ik me wel dat dit misschien niet klopt. Ik kon moeilijk naar toilet gaan en had daarom gisteren een pilletje lax genomen waardoor ik wel was kunnen gaan een paar keer de nacht voor de weging. Dit kan dus een verkeerd beeld geven. Toch hoop ik dat ik niet ben bijgekomen als ik me de volgende keer weeg. Als het nu snel gaat bij het afvallen, ben ik ook bang voor het feit dat dit misschien ook gaat stoppen. Dat ik nu plots goed afval en binnen een kilo of 2 het gedaan is daarmee. Dat mn lichaam zogezegd in 'spaarstand' is. Dat zou ik echt niet willen, want dan doe ik zo mijn best en brengt het toch niet op... Laat me hopen dat dit niet het geval zal zijn!

xx
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als EmmaBEL een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
April 18, 2012 om 16:00
Meid...ik maak me eigenlijk al zorgen om je. Je gewicht zit opzich wel goed, maar veel lager zie ik je niet graag gaan. Je streefgewicht staat nog steeds zo laag ingesteld, en ik lees dat je lax hebt genomen. Ok, het was om een gegronde reden, maar toch maakt het me wat bang. Ook je reactie op het afvallen... Ik vind het fijn voor je dat je zoveel afgevallen bent ondanks dat je dat niet verwacht had, maar ik zou het rustiger aan proberen te doen. Want voor je het weet zit je weer in de 40kg en ik ben bang dat je dan weer verder en verder gaat willen gaan.
Het kan goed zijn dat deze ongerustheid helemaal ongegrond is, maar ik wil je gewoon gezond zien en daar hoort zowel een gezonde geest als een gezond gewicht bij.
April 18, 2012 om 16:07
Ik studeer nen A2 verpleegkunde, zit in mijn 2de module nu. Vandaag de rest van mn punten gekregen...ben echt blij!

Ik slaap enorm slecht, dus geen idee of ik voldoende slaap. Ik word super vaak wakker op een nacht en het duurt vaak ook lang eer ik in slaap val. Daar neem ik nu al melatonine voor, maar dat lijkt niet altijd even goed te helpen.
Het eten voor de rest van de dag verloopt wel normaal en gestructureerd. Ik eet meer dan voldoende, ook ongezonde dingen enzo, dus het is niet dat ik mezelf iets ontzeg ofzo.
Helaas kan ik niet zomaar even enkele dagen voor mezelf nemen. Ik heb net 2 weken achter de rug en ik ben nu nog meer moe en voel me nog slechter dan voor de vakantie. Ik vrees dat ik dus zal moeten blijven doorgaan tot het grote vakantie is...en dan 2 maanden hopelijk rust.
September 1, 2012 om 05:55
Meid, niet teveel meer willen afvallen, je zit al zo laag. Ik haal uit je bericht veel meer gestoord denken dan jij zelf beseft vrees ik.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

EmmaBEL in het kort

  • EmmaBEL weegt nu 55.60 kg en wil graag 47.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 19.70. Zij is 2.40 kg afgevallen.
  • EmmaBEL is 1.68 m, 29 jaar, geboren op January 23, 1989, aangemeld op April 10, 2012 en voor het laatst ingelogd op October 4, 2012.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van EmmaBEL in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van EmmaBEL

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd