Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Enka

Enka weegt 85.50 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 8.50 kg te gaan

85.50 kg
77.00 kg
Doel vandaag: 85.50 kg
Huidig gewicht: 85.50 kg

Enka over zichzelf

Hallo

Vorig jaar mei was ik het helemaal zat. Ik stond op de weegschaal en was maar liefst 94 kilo. Ben toen meer gaan bewegen en veel fruit en groente eten. Ik was in juli 10 kilo afgevallen en heb dit een tijd behouden. Helaas toch weer wat kilo's erbij gekomen en toen zat ik opeens op 87.2!

Was op 6 maart weer begonnen met diëten, omdat ik helemaal klaar ben met de extra kilo's. Ik ben toen nog 6 kilo uitgekomen en ben blijven steken op 77,78 kilo. Helaas is dat er beetje voor beetje weer b

... 
Lees verder »
Hallo

Vorig jaar mei was ik het helemaal zat. Ik stond op de weegschaal en was maar liefst 94 kilo. Ben toen meer gaan bewegen en veel fruit en groente eten. Ik was in juli 10 kilo afgevallen en heb dit een tijd behouden. Helaas toch weer wat kilo's erbij gekomen en toen zat ik opeens op 87.2!

Was op 6 maart weer begonnen met diëten, omdat ik helemaal klaar ben met de extra kilo's. Ik ben toen nog 6 kilo uitgekomen en ben blijven steken op 77,78 kilo. Helaas is dat er beetje voor beetje weer bij gekomen. Ik baal er zo van! Zodra ik een stressvolle periode in ga, ga ik weer s avonds snacken.
Heb een goed gesprek met mijn vriend gehad en ik ga gewoon lekker met hem op bed s avonds ook al is dat wat te vroeg.

Wat mijn ogen deed openen wat het programma Obese. Wat lijkt het me vreselijk om zo te worden! Nee dat moet ik echt tegengaan!!

Het is nu 25 oktober en ik weeg op dit moment 85.5 kilo. Ik wil graag terug naar de 77 kilo, betekend dat ik 8.5 kilo wil afvallen.

Ik ga er gewoon voor!!!

Hopelijk weeg ik 23 november 80 kilo!

Laatste dagboekbericht

Friday, June 17, 2011
Het gaat niet zo best met afvallen. Ik ben weer wat aangekomen en ben nu 79.5 kilo. Ik weet precies waaraan het ligt. Ik heb te veel zin aan lekker dingetjes om te eten. Ik neem te gauw weer een beetje chips of iets dergelijks. Vorige week had ik zo'n zin aan een broodje pindakaas met hagelslag. Gaat nergens over! Ik wil graag weer terug naar 78 kilo en dan verder.

Ene kant vind ik mijzelf prima zo, maar andere kant wil ik zo graag nog wat afvallen. Sonja bakker week 8 sluit ik deze week af en ik ben nu bezig om weer voor mijzelf schema's op te stellen om te eten. Ik heb te veel afgeweken van de weekmenu's. Ik denk dat het komt omdat ik al zo lang bezig ben en ook wel eens wat anders wil. Even weer scherp en er tegen aan. ook heb ik mijzelf voorgenomen om meer te gaan sporten. Ik wil graag 3x per week sporten ipv 2 x. Nou nog de tijd vinden maar dat komt wel goed.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Enka een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Enka in het kort

  • Enka weegt nu 85.50 kg en wil graag 77.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 29.24.
  • Enka is 1.71 m, 28 jaar, geboren op August 29, 1989, aangemeld op March 27, 2011 en voor het laatst ingelogd op November 30, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Enka in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Enka

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd