Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van EsmayL

EsmayL weegt 91.00 kg, is 6.50 kg afgevallen en heeft nog 10.00 kg te gaan

91.00 kg
81.00 kg
Doel vandaag: 81.00 kg
Huidig gewicht: 91.00 kg

EsmayL over zichzelf

Hallo,

Ik zal kort mijn verhaal vertellen!

Vanaf het moment dat ik ging menstrueren begon ik licht aan te komen. Waardoor ik eigenlijk al mijn tienerjaren steeds een iets te hoog BMI heb gehad. Dat iets te hoog was steeds rond een BMI van 25, dus net op de grens. Afvallen ging bijna niet, wat ik ook deed.

Tot november 2007 heb ik altijd een menstruatie gehad. Wel een cyclus van 5 of 6 weken, onregelmatig dus. November 2007 stopte mijn menstruatie en deze is nooit meer terug gekomen tot ik medic

... 
Lees verder »
Hallo,

Ik zal kort mijn verhaal vertellen!

Vanaf het moment dat ik ging menstrueren begon ik licht aan te komen. Waardoor ik eigenlijk al mijn tienerjaren steeds een iets te hoog BMI heb gehad. Dat iets te hoog was steeds rond een BMI van 25, dus net op de grens. Afvallen ging bijna niet, wat ik ook deed.

Tot november 2007 heb ik altijd een menstruatie gehad. Wel een cyclus van 5 of 6 weken, onregelmatig dus. November 2007 stopte mijn menstruatie en deze is nooit meer terug gekomen tot ik medicijnen kreeg voor pcos, beter gezegd medicijnen om zwanger te raken. Wat jammer genoeg nog niet gelukt is, maar ik gebruik nu sinds eind februari dit jaar medicijnen. Pcos is de hormonale aandoening die ik heb. Vanaf het moment dat ik niet meer menstrueerde in november 2007 begon ik aan te komen. En flink ook! in 3 maanden tijd was ik 20 kilo aangekomen. Toen ben ik naar de huisarts gegaan en is er een jaar van testen en onderzoeken geweest waarna er uiteindelijk precies een jaar later uitkwam dat ik pcos heb. Precies een jaar later was ik in totaal meer als 30 kilo aangekomen. Zonder ongezond en te veel te eten. Nu bijna 2 jaar later probeer ik nog steeds om die kilo's kwijt te raken. Ik hoop dat het met dit dieet, die goed zou moeten zijn voor dames met pcos, wel gaat lukken! Aangezien het door een aandoening komt heb ik me er extra naar over gevoeld(soms nog steeds) ik ben niet alleen veel te dik, ik kan ook nog eens moeilijker kinderen krijgen. Beter gezegd zonder medicijnen kan ik dat helemaal niet. Er is maar 1 ding dat ik wil bereiken in mijn leven en dat is een goed moeder worden. Ik heb nooit over een carieere gedacht alleen dat ik jong moeder wil worden, mits dat kan. Daarmee bedoel ik dat ik wel een goede relatie moet hebben, dit heb ik ook al bijna 7 jaar! dat ik een eigenhuis moet hebben, dit heb ik ook al 2 jaar. En financieel moet het kunnen, dit is ook het geval. We hadden dus ook besloten om voor een kindje te gaan en toen stopte mijn menstruatie! Dus dit alles voelde echt als een dubbele straf, maar het is heel duidelijk geworen dat:
:gabeseffen:

Nou mijn verhaal is toch wat langer geworden:beschaamd:

Laatste dagboekbericht

Thursday, July 16, 2009
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als EsmayL een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

EsmayL in het kort

  • EsmayL weegt nu 91.00 kg en wil graag 81.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 33.83. Zij is 6.50 kg afgevallen.
  • EsmayL is 1.64 m, 30 jaar, geboren op May 13, 1987, aangemeld op July 16, 2009 en voor het laatst ingelogd op April 27, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van EsmayL in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van EsmayL

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd