Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Esmeraldatje

Esmeraldatje weegt 80.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 15.00 kg te gaan

80.00 kg
65.00 kg
Doel vandaag: 65.00 kg
Huidig gewicht: 80.00 kg

Esmeraldatje over zichzelf

Pas geleden had ik mijn hele profiel van Valtaf.nl afgegooid omdat ik gek werd van de meldingen dat ik mijn gewicht in moest voeren. Het lukte me namelijk niet om de knop om te zetten en een dieet te gaan volgen. Ik doe het wel op mijn manier dacht ik, maar dat kwam er dus maar niet van. Steeds maar een paar dagen, niks afvallen, en dan maar weer opgeven. Terwijl ik eigenlijk gewoon anders moet gaan eten, minder, en minder snoepen en tussendoor eten. Afgelopen vrijdag heb ik het boek afvallen me

... 
Lees verder »
Pas geleden had ik mijn hele profiel van Valtaf.nl afgegooid omdat ik gek werd van de meldingen dat ik mijn gewicht in moest voeren. Het lukte me namelijk niet om de knop om te zetten en een dieet te gaan volgen. Ik doe het wel op mijn manier dacht ik, maar dat kwam er dus maar niet van. Steeds maar een paar dagen, niks afvallen, en dan maar weer opgeven. Terwijl ik eigenlijk gewoon anders moet gaan eten, minder, en minder snoepen en tussendoor eten. Afgelopen vrijdag heb ik het boek afvallen met Anne in 12 weken gekocht, en ben zaterdag vol goede moed begonnen. Oke, Koninginnendag heb ik me er niet helemaal aan gehouden, maar heb de volgende dag de draad gewoon weer opgepakt. En ik hoop dat het resultaat gaat hebben, want ik heb me nog niet gewogen. Ook een heikel punt, ik ben gewend me dagelijks te wegen... Maar ik wat dat dit er juist voor zorgt dat het lijnen niet lukt. Ik ga eten, want nu kan het wel want ik ben afgevallen, of ik ben aangekomen, dus het maakt nu toch niets uit. En ik wil graag uit mijn cirkeltje breken. Ik hoop dat dit me dit keer gaat lukken.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Esmeraldatje in het kort

  • Esmeraldatje weegt nu 80.00 kg en wil graag 65.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 31.25.
  • Esmeraldatje is 1.60 m, 38 jaar, geboren op October 15, 1979, aangemeld op April 28, 2012 en voor het laatst ingelogd op June 2, 2014.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Esmeraldatje in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Esmeraldatje

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd