Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Evp91

Evp91 weegt 84.70 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 11.70 kg te gaan

84.70 kg
73.00 kg
Doel vandaag: 73.00 kg
Huidig gewicht: 84.70 kg

Evp91 over zichzelf

Lieve allemaal!

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Esther en ik ben 19 jaar oud. Ik ben studente bedrijfscommunicatie en weeg op dit moment 84.7 kg (5 december 2010). Dit is natuurlijk veel te zwaar en ik ben nu op een punt dat ik voor mezelf heb besloten dat het zo niet verder kan.

De afgelopen jaren heb ik natuurlijk vanuit mijn omgeving veel signalen gehad met het feit dat ik te zwaar was. Elke keer zei ik dat ik dit wel wist, maar verder deed ik er niks mee. Nu sta ik zelf achter m

... 
Lees verder »
Lieve allemaal!

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Esther en ik ben 19 jaar oud. Ik ben studente bedrijfscommunicatie en weeg op dit moment 84.7 kg (5 december 2010). Dit is natuurlijk veel te zwaar en ik ben nu op een punt dat ik voor mezelf heb besloten dat het zo niet verder kan.

De afgelopen jaren heb ik natuurlijk vanuit mijn omgeving veel signalen gehad met het feit dat ik te zwaar was. Elke keer zei ik dat ik dit wel wist, maar verder deed ik er niks mee. Nu sta ik zelf achter mijn besluit, dat ik wil afvallen.
Het is natuurlijk niet alleen afvallen, het is een hele andere levenswijze die ik moet gaan voeren: meer fruit, meer sporten, minder chocolade, minder koekjes..

Verder heb ik me de afgelopen jaren ontwikkeld tot koningin stiekem snoepen. Stiekem eet ik heel veel. Lekker in mijn eentje op mijn kamer, in de trein, op school.. Ik heb het vermogen om altijd wel een manier, een plaats en de tijd te vinden om te eten. Een aanleiding is er ook niet altijd voor nodig. Ik eet gewoon iets waar ik zin in heb, waar ik me lekker bij voel en omdat ik het wil. Nou ja, echt willen doe ik het niet. Achteraf baal ik altijd, heb ik spijt.

Daar moet nu verandering in komen. Als ik het gevoel heb, dat ik iets moet eten, ga ik schrijven. Schrijven hoe ik me voel, wat er in me omgaat. Op deze manier hoop ik een gezonder leven te kunnen krijgen.

Bij deze wil ik jullie ook allemaal heel veel succes wensen!

Liefs, Esther

:madeliefjes:

:weegschaalrose: Afvalproces:
05-12-2010 84,7 kg :pruil:

Laatste dagboekbericht

Sunday, December 5, 2010
Ik heb zojuist mijn introductie tekst nog is overlezen en heb echt het gevoel dat ik er klaar voor ben. Morgen begint mijn nieuwe leven... Spannend! :wilnietkijken:
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Evp91 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
December 6, 2010 om 06:52
hey!

ik was op de site aan het browsen en zag je profiel. Dus morgen begin je aan de afval-poging? In ieder geval veel success gewenst! Belangrijkste tips zijn: geloof in jezelf, denk positief en laat je niet uit het veld slaan! Je mag ook best een keer een slechte dag hebben; gewoon de volgende dag weer met frisse moed ertegenaan!

:zethemop:*9*

liefs,
Sam
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Evp91 in het kort

  • Evp91 weegt nu 84.70 kg en wil graag 73.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 31.88.
  • Evp91 is 1.63 m, 26 jaar, geboren op November 23, 1991, aangemeld op December 5, 2010 en voor het laatst ingelogd op December 8, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Evp91 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Evp91

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd