Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Faint

Faint weegt 56.40 kg, is 0.70 kg afgevallen en heeft nog 8.40 kg te gaan

57.10 kg
48.00 kg
Doel vandaag: 48.00 kg
Huidig gewicht: 56.40 kg

Faint over zichzelf

Music is all.

-

All I want is a fair chance to show you all that I'm worth it.
I'm worth it to be and feel healthy, good and beautiful.
I'm worth it to become everything I wanted for so long now.

All the bad food is just not worth it :/

Laatste dagboekbericht

Wednesday, August 29, 2012
Krijg ik nog altijd steun?

Beste mensen, ik ben terug. Met school kwam dit hele gedoe een beetje op de tweede (of derde, of vierde,...) plaats. Maar ik blijf inzien dat het zo gewoon niet verder kan. Ik voel me niet eens gezond als ik zoveel slechte dingen eet en zo weinig sport. Het is zelfs zo erg dat ik er negatieve gedachten en gevoelens van krijg. Nu, ik ben het al langer dan vandaag opnieuw terug aan het proberen en tot een week geleden hield ik het perfect vol. Tot één of andere PMS kwam inzetten. Ik heb namelijk een probleempje. Van het moment dat ik kilootjes eraf begin te krijgen en mijn menstruatie er weer aan zit te komen, blijft die gewoon uit. Ik kom wel het vocht bij en krijg ook de vreetbuien inbegrepen tot en met ik mijn menstruatie gehad heb. Zie je, ik heb nooit echt een regelmatige menstruatie gehad en omwille van persoonlijke redenen kan ik dat niet corrigeren met de pil (anders had ik dat allang gedaan). Maar het probleem is dus dat ik een hele maand afval en da... 
Lees verder »
Krijg ik nog altijd steun?

Beste mensen, ik ben terug. Met school kwam dit hele gedoe een beetje op de tweede (of derde, of vierde,...) plaats. Maar ik blijf inzien dat het zo gewoon niet verder kan. Ik voel me niet eens gezond als ik zoveel slechte dingen eet en zo weinig sport. Het is zelfs zo erg dat ik er negatieve gedachten en gevoelens van krijg. Nu, ik ben het al langer dan vandaag opnieuw terug aan het proberen en tot een week geleden hield ik het perfect vol. Tot één of andere PMS kwam inzetten. Ik heb namelijk een probleempje. Van het moment dat ik kilootjes eraf begin te krijgen en mijn menstruatie er weer aan zit te komen, blijft die gewoon uit. Ik kom wel het vocht bij en krijg ook de vreetbuien inbegrepen tot en met ik mijn menstruatie gehad heb. Zie je, ik heb nooit echt een regelmatige menstruatie gehad en omwille van persoonlijke redenen kan ik dat niet corrigeren met de pil (anders had ik dat allang gedaan). Maar het probleem is dus dat ik een hele maand afval en dan uiteindelijk toch weer (bijna) alles terug bijkom door het vocht en de vreetbuien. Is er één of andere manier waardoor ik niet elke maand daardoor moet? Zodat het niet voelt dat al mijn werk en afgevallen kilo's voor niks waren? Kan ik op één of andere manier zorgen dat de "schade" die mijn onregelmatige cyclus aanricht zo klein mogelijk blijft?
Voorlopig probeer ik altijd rond de 24e terug een beetje 'normaal' (lees: toch wel met veel toegevingen) te eten, zodat dat een beetje mijn regels opwekt. Maar daar kom je natuurlijk terug heel wat van aan. Maar natuurlijk, als de cyclus dan weer eens later valt zit je een week (of langer) aan een stuk 'normaal' te eten (zoals nu) en kom je natuurlijk superveel terug aan.

Dus heeft

ten eerste nog iemand anders dit probleem?
ten tweede : wat is hier een goede oplossing voor?!

Alvast bedankt voor de hulp!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Faint een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
August 29, 2012 om 16:43
he nieuwe buddy!
hoe vlot het hier?

veel succes in elk geval!
Onbekend
August 30, 2012 om 00:43
Hey
kheb je toegevoegd als buddy :)
En wat bij mij goed werkt bij vreetbuien is alles wat ik zou willen eten op papier schrijven
en kapot scheuren klinkt stom maar bij mij helpt het en probeer een kwartier te wachten als je er dan goed over na denkt wil je je meestal niet meer aan een eetbui overgeven.

succes x
September 23, 2012 om 08:18
Heeey!

Dankje voor de complimentjes, doet me deugd! ;)
Hoe gaat het ondertussen met jou?

Liefs & succes! x
May 7, 2013 om 09:26
meeh where are you? :(
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Faint in het kort

  • Faint weegt nu 56.40 kg en wil graag 48.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 21.23. Zij is 0.70 kg afgevallen.
  • Faint is 1.63 m, 22 jaar, geboren op July 12, 1995, aangemeld op April 14, 2012 en voor het laatst ingelogd op May 30, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Faint in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Faint

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd