Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Femme

Femme weegt 59.00 kg, is 48.50 kg afgevallen en heeft haar streefgewicht bereikt!

107.50 kg
59.00 kg
Doel vandaag: 63.00 kg
Huidig gewicht: 59.00 kg

Femme over zichzelf


:update:

Het afgelopen jaar is er een hoop veranderd in ons leven. Het was een spannende tijd, maar met een geweldig resultaat. Eind Oktober zijn wij de trotse ouders geworden van een prachtige tweeling: een jongen en een meid. Echt helemaal super leuk!!

Het afgelopen jaar heeft min of meer in het teken gestaan van mijn zwangerschap en wonder boven wonder ben ik niet eens zoveel aangekomen. Van mijn dochter was ik zeker 30 kilo aangekomen en ik vreesde met een tweelingzwangerschap dit zeker te overtreff... 
Lees verder »

:update:

Het afgelopen jaar is er een hoop veranderd in ons leven. Het was een spannende tijd, maar met een geweldig resultaat. Eind Oktober zijn wij de trotse ouders geworden van een prachtige tweeling: een jongen en een meid. Echt helemaal super leuk!!

Het afgelopen jaar heeft min of meer in het teken gestaan van mijn zwangerschap en wonder boven wonder ben ik niet eens zoveel aangekomen. Van mijn dochter was ik zeker 30 kilo aangekomen en ik vreesde met een tweelingzwangerschap dit zeker te overtreffen. Gelukkig is dit niet gebeurd.....maar nu moeten er wel weer de nodige kilo's af.

Voor mij betekend 2011 dan ook terug naar valtaf.nl en terug naar mijn oude gewicht: 63 kilo. Geen idee hoe mijn lichaam nu gaat reageren op het afvallen, omdat ik natuurlijk al een keer heel veel ben afgevallen. Ben bang dat het niet zo makkelijk zal gaan.

Morgen dus voor het eerst sinds lange tijd weer op de weegschaal (even al mijn moed bij elkaar schrapen) en dan zal ik mijn gewicht hier weer gaan bijhouden. Crosstrainer staat ook weer klaar en de slanke producten staan in de kast.

Dag lekkere kaasjes, snoep, koek en vooral dag lieve lekkere borrelnootjes......hallo oude spijkerbroek,zwart jurkje en colbert....ik kijk naar jullie uit!!!:update:
Het lijkt nog steeds zo onwerkelijk en voelt ook nog heel vreemd allemaal. Een jaar geleden nam ik het besluit om het roer drastisch om te gooien. Ik gaf mijzelf een doel om gezond 2009 door te komen en eindelijk eens van al die onnodige kilo's af te komen. De eerste maanden ging het goed en zag ik snel resultaat. Daarna werd het moeilijker en moeilijker maar toch hield ik vol. Mijn afval poging werd een 'way of living and thinking'. Mijn doel heb ik halverwege verder naar benenden gesteld, omdat het zo goed ging en ik mij alleen maar beter ging voelen.

En nu....nu is het dan zo ver. Ik ben van een BMI boven de 40 naar een gezond BMI gegaan. Het is nog steeds onwerkelijk. Ik had niet verwacht dat het mogelijk zou zijn. Boven aan bij mijn profiel staat: steefgewicht bereikt! :yes2:

Het voelt ook wel heel raar. Ik heb het idee dat ik mijn hele leven niets anders heb gedaan dan lijnen, zonder ooit maar een resultaat te behalen. Nu is het resultaat er en nu moet ik dus niet meer afvallen. Hoe ga ik dat doen? Hoe kan ik op gewicht blijven? Ik weet het niet..... daar ga ik mij dan ook maar de komende maanden op richten.

Voor iedereen die ook bezig is met de strijd om gezond te blijven eten...hou vol...het komt goed.

Buddies, allemaal heel erg bedankt voor de steun die ik heb gekregen. Ik ben niet de meest actieve hier op de site, maar toch altijd een lief berichtje van jullie deed mij goed. Ik hou jullie op de hoogte hoor hoe ik ga proberen om nu op gewicht te blijven.

Groetjes
Femme

:lentelijn:
Ik ben al aardig opweg met afvallen, maar helaas is ook het eind nog niet inzicht. De afgelopen maand heb ik het moeilijk gehad. Veel lekkere dingen op tafel en in de koelkast. Ik heb mij ingehouden...maar oei...af en toe toch lopen snoepen.

En nu is het weer januari. Niet meer achterom kijken, maar vooruit!!
Dit jaar moet ik gewoon eindelijk eens op mijn streefgewicht komen. Niets geen excuses of halverwege het jaar er mee op houden.. GEWOON DOEN EN VOLHOUDEN!!!

:startgewicht2: 01 Oktober 2008 107,5 :fat:

:streefdoel1:
Behaald op november 2008 :onderde100kilo::streefdoel2:
Behaald op 8 Januari 2009 :onderde90kilo::streefdoel3:
Behaald op 8 April 2009 :onderde80kilo::streefdoel4:
Behaald op 31 Mei 2009 :onderde75kilo:


:streefdoel5:
Behaald op 14 Augustus 2009 :onderde70kilo:
:streefgewicht2: 67 Kilo :streefdoelbereikt:
Behaald op 7 Oktober 2009!!!!!!!!Groetjes
FemmeLaatste dagboekbericht

Thursday, June 14, 2012
Mij doel was om 63 kg te wegen...en nu weeg ik 61! Super maar ik heb door dat ik mijzelf verlies. Mijn streven is nu 60/59 maar dan moet ik stoppen. Hoe weet ik nog niet..... Dit is lastig....
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Femme een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
June 15, 2012 om 03:26
Hai Femme, dank je voor je berichtje. En meid, wat ga jij goed zeg. Tja, dat wat je schrijft over jezelf verliezen, dat je dan te ver wil gaan herken ik wel. Niet nu hoor, maar een tijdje geleden ging het bij mij ook heel goed en kwam ik steeds verder onder de 65 kg en ging ik steeds mijn doel naar beneden bijstellen, terwijl dat eigenlijk voor mijn lengte helemaal niet nodig is. Maar .... stabiel blijven is ook best lastig, maar steeds meer afvallen kan wel het risico met zich mee brengen dat je op den duur echt te weinig binnenkrijgt. Maar hoe dan ook, wel top dat je zo goed gaat hoor.

Met mij gaat het verder prima. Wij hebben er een prachtige dochter bij, Mattanja heet ze, echt een schatje en een heel makkelijk, lief meisje. Dus .... heerlijk aan het genieten ;).

Groetjes en succes maar weer,
Astrid
February 9, 2018 om 15:54
Hoi Femme,

Ik zag toevallig je profiel weer en ik dacht: eens vragen hoe het nu met jou gaat. Ik hoop heel goed. Als je het leuk vindt, laar maar iets van je horen :).

Groetjes,
Astrid
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Femme in het kort

  • Femme weegt nu 59.00 kg en wil graag 63.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 21.94. Zij is 48.50 kg afgevallen.
  • Femme is 1.64 m, 38 jaar, geboren op March 10, 1980, aangemeld op September 18, 2005 en voor het laatst ingelogd op March 2, 2015.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Femme in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Femme

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd