Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Gezondereten

Gezondereten weegt 114.00 kg, is 1.80 kg afgevallen en heeft nog 29.00 kg te gaan

115.80 kg
85.00 kg
Doel vandaag: 85.00 kg
Huidig gewicht: 114.00 kg

Gezondereten over zichzelf

:goedemiddag:
Sinds vorige week maandag leef ik volgens de principes van Grip op Koolhydraten, de 3 boeken van Yvonne Lemmers heb ik inmiddels gelezen en ook op het forum ben ik actief. De manier van eten bevalt me goed, 't is alleen een beetje nadenken en puzzelen wat je op een dag kunt eten.
Groetjes
Yvonne

Laatste dagboekbericht

Wednesday, August 21, 2013
:hallo:
Met het oog op de komende maanden waarin ik 6 dagen in het ziekenhuis moet eten en daarna afhankelijk ben van wat anderen voor mij maken, mijn GOK even op een laag pitje gezet (ook omdat ik na een weekend normaal eten toch weer aankwam)

Ik zoek eigenlijk boekjes van flexipoints, de cdrom doet het helaas niet meer. Voorlopig vul ik mijn eetdagboek in en probeer ongeveer 1300 kalorieen per dag te eten. En vooral wat extra groente en niet teveel aardappelen etc.

Voorlopig gezonder eten dus omdat ik mijn lichamelijke conditie moet opbouwen zodat ik in oktober snel herstel.
Heb wel 2 etentjes in september maar ik wil gewoon van het gesnaai hier in huis af.

Ga nu mijn broodje met slankie en paprika maken! HONGER!!!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Gezondereten een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
September 13, 2013 om 02:18
Hoi Gezondereten,

Wil het nog een beetje lukken met het GOKKEN. Ik ben nog steeds een overtuigd aanhanger van GOK. Overdag gaat het goed maar mijn koolhydraatuurtje is te oranje en 's avonds laat neem ik toch geregeld een wijntje. Daarom schiet het niet op met afvallen. Maar de komende weken wil ik me weer serieus gaan inzetten. Ik heb gisteren een goed begin gemaakt!
Hoe zit het met je operatie? Is die in oktober? Altijd lastig als je een periode bent overgeleverd aan de eetgewoontes van iemand anders. Zoals een ziekenhuis of een hotel waar je vol- of halfpension hebt geboekt. Ik raad je aan om tot de datum van opname toch vooral je plan vol te houden en na thuiskomst ook zo snel weer je plan op te pakken! Dan zal de schade uiteindelijk wel meevallen, denk ik!

Groetjes, Bonsonge
September 24, 2013 om 06:33
hallo Gezondereten,

Gisteren heb je voor 't laatst ingelogd en ik neem aan dat je nog met je nieuwe gewoonte bezig bent: GEZONDER ETEN?
Zet'm op en GA DOOR
September 25, 2013 om 05:16
Ehhhh, het gaat nog even niet goed, MAAR, (altijd maar) maandag word ik geopereerd (krijg een nieuwe knie) en dan ben ik eindelijk van de pijn af (na een week of 6 herstellen) en kan ik ook weer gaan bewegen. Loop nu als een Pinguin. Over een week of 7 ben ik er dus weer.
February 24, 2014 om 15:38
Beterschap!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Gezondereten in het kort

  • Gezondereten weegt nu 114.00 kg en wil graag 85.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 39.91. Zij is 1.80 kg afgevallen.
  • Gezondereten is 1.69 m, Onbekend, geboren op , aangemeld op November 5, 2012 en voor het laatst ingelogd op September 25, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Gezondereten in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Gezondereten

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd