Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Gipsygirl

Gipsygirl weegt 81.00 kg, is 1.50 kg afgevallen en heeft nog 23.00 kg te gaan

81.00 kg
58.00 kg
Doel vandaag: 58.00 kg
Huidig gewicht: 81.00 kg

Gipsygirl over zichzelf

Hoi ik ben mary , 35 jaar en moeder van 2 kids waarvan de oudste 2,5 is. In mijn zwangerschap ben ik meer dan 35 kg aangekomen, omdat ik de hele zwangerschap bijna moest liggen. Sinds mijn zwangerschap ben ik ook mijn emoties weg gaan eten, niet echt handig, maar door mijn coach bij de Slanke Leefwijze die ik volg leer ik hiermee om te gaan en dat gaat steeds beter. Ik heb geen zin meer in snoep of vet eten, of mijn emoties weg te eten en dat in 4 weken! Supertrots ben ik op mijzelf, ik ben va

... 
Lees verder »
Hoi ik ben mary , 35 jaar en moeder van 2 kids waarvan de oudste 2,5 is. In mijn zwangerschap ben ik meer dan 35 kg aangekomen, omdat ik de hele zwangerschap bijna moest liggen. Sinds mijn zwangerschap ben ik ook mijn emoties weg gaan eten, niet echt handig, maar door mijn coach bij de Slanke Leefwijze die ik volg leer ik hiermee om te gaan en dat gaat steeds beter. Ik heb geen zin meer in snoep of vet eten, of mijn emoties weg te eten en dat in 4 weken! Supertrots ben ik op mijzelf, ik ben van 87 naar 81 kg gegaan en ik voel me hardstikke fijn ondanks dat ik nog vele te zwaar ben.

Ben nu gezond aan het eten en aan het sporten. Verder ben ik bezig met de Slanke Leefwijze van Roy Martina wat mij goed bevalt, wil je hier mee over weten lees in mijn dagboek.

Ik zou het leuk vinden om elkaar te steunen in dit soms toch moeilijke proces!

Laatste dagboekbericht

Tuesday, June 29, 2004
Eindelijk weer tijd om eens wat te mailen met 2 kleine kinders is het vaak behoorlijk druk.
Ik was een tijd op 81,5kg en was toen aangekomen naar 87 kg dat was vorige maand nu ben ik weer 81. Dit door een drukke stess periode met veel emoties en dan wegeten.

sinds 4 wkn ben ik bezig met de Slanke leefwijze methode en heb ik voor 3 mnd. een coach tot mijn beschikking. ik taal niet meer naar vet voedsel en zoetigheid en eet minder dan ik deed. Verder heb ik ook geen hongergevoel meer tussendoor. Samen met mijn coach werk ik ook aan hoe om te gaan met mijn emoties die ik normaal wegeet en dat gaat goed! Ik vind het erg leuk om het op deze manier te doen, door gezond te eten en ik ben erg enthousiast!

Wel moet ik 2x dgs de cd luisteren en 3x dgs oefeningen doen wat ik ook echt doe. Ik voel me fitter, positiever over mijzelf en aktiever dus het gaat goed. Het zou leuk zijn als ik in kontakt kom met iemand die ook deze methode volgt dus dames reageer!!!

Of als je er meer van wilt weten kun je altijd een mailtje met vragen sturen.

groetjes mary en sukses allemaal!!
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Gipsygirl een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Gipsygirl in het kort

  • Gipsygirl weegt nu 81.00 kg en wil graag 58.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 33.71. Zij is 1.50 kg afgevallen.
  • Gipsygirl is 1.55 m, 114 jaar, geboren op January 1, 1904, aangemeld op April 8, 2004 en voor het laatst ingelogd op June 29, 2004.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Gipsygirl in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Gipsygirl volgt geen methode.

Clubs van Gipsygirl

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd