Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Gnocchi

Gnocchi weegt 86.00 kg, is 26.80 kg afgevallen en heeft nog 17.00 kg te gaan

112.80 kg
69.00 kg
Doel vandaag: 69.00 kg
Huidig gewicht: 86.00 kg

Gnocchi over zichzelf

Hallo allemaal,
Mijn naam is Con, ik ben 39 jaar oud. De laatste 12 jaar ben ik veel aangekomen, van 70 naar 111 kilo. In deze periode 3 kinderen gekregen (zonen van 11, 9 en 5) en veel gezondheidsklachten gehad. Pas drie jaar geleden is door een orthomoleculair arts vastgesteld dat ik last heb van de ziekte van Hashimoto (een auto-immunziekte van de schildklier). De medicijnen hebben me weer mijn energie teruggegeven. Toch ben ik ook de afgelopen jaren nog veel aangekomen. Hashimoto was dus zek

... 
Lees verder »
Hallo allemaal,
Mijn naam is Con, ik ben 39 jaar oud. De laatste 12 jaar ben ik veel aangekomen, van 70 naar 111 kilo. In deze periode 3 kinderen gekregen (zonen van 11, 9 en 5) en veel gezondheidsklachten gehad. Pas drie jaar geleden is door een orthomoleculair arts vastgesteld dat ik last heb van de ziekte van Hashimoto (een auto-immunziekte van de schildklier). De medicijnen hebben me weer mijn energie teruggegeven. Toch ben ik ook de afgelopen jaren nog veel aangekomen. Hashimoto was dus zeker niet de enige oorzaak van het aankomen.
Inmiddels heb ik onder ogen gezien dat ik last heb van een eetstoornis: BED (binge eating disorder). Sinds november ben ik daarvoor onder behandeling. Dat levert veel confronteren momenten op en emoties die overuren maken. Voorlopig ben ik nog wel bezig met deze therapie, maar ik heb er veel vertrouwen in.
Omdat ik zo genoeg heb van die dikke buik, en met name ook van de slechte conditie heb ik nu besloten (uiteraard samen met de therapeut) om gezond eten en lekker sporten te gaan combineren uiteraard met als doel afvallen, maar ook met als doel lekkerder in mijn vel komen zitten.

Groetjes
Con

Laatste dagboekbericht

Sunday, May 11, 2008
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Gnocchi een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Gnocchi in het kort

  • Gnocchi weegt nu 86.00 kg en wil graag 69.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 30.84. Zij is 26.80 kg afgevallen.
  • Gnocchi is 1.67 m, 49 jaar, geboren op December 16, 1968, aangemeld op May 12, 2008 en voor het laatst ingelogd op January 3, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Gnocchi in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Gnocchi

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd