Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Habebtie40

Habebtie40 weegt 98.00 kg, is 44.00 kg afgevallen en heeft nog 4.00 kg te gaan

112.50 kg
94.00 kg
Doel vandaag: 94.00 kg
Huidig gewicht: 98.00 kg

Habebtie40 over zichzelf

:hoi: Allemaal,

Ik dacht..kom op, maar weer eens een nieuwe introductietekst, voor degene die mij nog niet kennen.

Ik ben Maureen, ben 40 jaar, getrouwd en heb twee geweldige dochters van 8 en 12 jaar.

Ik kamp al mijn hele leven met ernstig overgewicht. Heb zo'n beetje alle diëten die er zijn wel gevolgd en alle poeders en pillen wel een keer geprobeerd. Uiteindelijk heb ik er een eetstoornis aan overgehouden. In 2004 heb ik daarvoor aan de bel getrokken, met als resultaat dat er in januari 2005 e... 
Lees verder »
:hoi: Allemaal,

Ik dacht..kom op, maar weer eens een nieuwe introductietekst, voor degene die mij nog niet kennen.

Ik ben Maureen, ben 40 jaar, getrouwd en heb twee geweldige dochters van 8 en 12 jaar.

Ik kamp al mijn hele leven met ernstig overgewicht. Heb zo'n beetje alle diëten die er zijn wel gevolgd en alle poeders en pillen wel een keer geprobeerd. Uiteindelijk heb ik er een eetstoornis aan overgehouden. In 2004 heb ik daarvoor aan de bel getrokken, met als resultaat dat er in januari 2005 een maagbandje is geplaatst. Ik woog toen 142 kilo en ben inmiddels (gelukkig) al veel afgevallen. Ik probeer de lat nu niet meer zo hoog te leggen, maar besef wel dat ik nog steeds te zwaar ben, dus ik ga vol goede moed verder met lijnen.

Ik heb de site een hele tijd niet meer bezocht, maar nu ik weer wat ben aangekomen, ben ik van plan om weer regelmatig online te komen. Het moet me nu toch een keer gaan lukken om onder de 90 kilo uit te komen!

Ik hoop dat er zo veel mogelijk mensen zijn die mij willen steunen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd zeg ik maar.
Uiteraard staat daar tegenover dat ik jullie zal steunen waar en wanneer het maar nodig is.

Laatste dagboekbericht

Monday, November 23, 2009
:goeiemoggel:
Hoi Buddies van me,

Helaas ben ik het afgelopen weekend 'aan de vreet' gegaan.
Mijn moeder was op visite en zij heeft Alzheimer. Echte gesprekken kan ik niet meer met haar aan en erop uit gaan ook niet omdat ze zwaar COPD heeft. Dus..hele dag binnen zitten. :albundy:Dan wordt het moeilijk voor mij, want dan wil ik eten. En uiteraard wil ik mijn moeder met lekkere dingetjes verwennen (zij kan het wel hebben). Dus..taart gegeten en 's midddags chips en nootjes enzo. Doordat ik de weken ervoor zo streng aan het lijnen was ben ik gelijk een kilo aangekomen. Balen hoor dat ik zo zwak was!Het komt denk ik ook omdat ik zo mijn best had gedaan afgelopen week en dan niets ben afgevallen. Dan denk ik; 'Bekijk het ook maar". Nu moet ik dus op de blaren zitten! :-|

Afijn, het is weer maandag, dus ik zit weer vol met goede voornemens:tong:
Succes iedereen en tot laterrrr..

Groetjes,
Maureen
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Habebtie40 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
November 23, 2009 om 04:24
Hallo Maureen,

Tegenwoordig vermeld ik pas mijn gewicht weer als ik ben afgevallen, omdat als ik zie dat ik ben aangekomen de neiging krijg om het op te geven. Ik ben gewoon een mens zonder wilskracht, anders was ik ook niet zo zwaar geworden :lachen:

Natuurlijk wil je het gezellig maken met je moeder en haar verwennen, maar er is nu een nieuwe week aangebroken. Eigenlijk zoeken wij een excuus om eens lekker te schransen...

Ik moet leren dat glas wijn bij het eten te laten staan en daar slaag ik niet in. Ik ga dat vanaf vandaag proberen. Het moet wel...Helaas blijft het nooit bij één glas.

Ik moest gisteren weer iets vernemen over één van mijn kinderen, waarvan ik denk laat het mij dan direct weten. Een verhaal wordt verkeerd uitgelegd en er is dan eerst familieberaad, voordat ik het weet. Mijn hele familie denkt nu dat mijn kind drugs gebruikt, door het stomme geraaskal van een neef. Via zijn vader, naar zijn oma, die het eerst uitgebreid met haar zussen moest bespreken om vervolgens mij te bellen, dat zij in overleg met haar zussen het maar tegen mij op zondag moest vertellen. Zij was zo van streek geweest :otje: Nu lach ik erom, maar gisteren moest ik toch weer wijn drinken om deze reden.

Bezorgheid om haar kleinkind? Zij heeft vorige week ook niet gebeld om te vragen hoe het in het ziekenhuis met hem was en hoe het gesprek op school met de Auris Groep was afgelopen. Daniël heeft namelijk sinds 2 maanden diabetes type 1.

Zet hem op, Maureen! Je kan het en het lukt je heus wel.
November 23, 2009 om 04:54
Hoi Maureen,
Heel begrijpelijk allemaal het valt ook niet mee zo je ouders te zien aftakelen maar als je nu vandaag weer op dieet gaat schiet het soms weer naar beneden.Ik kan me niet zo tot het lijnen zetten op dit moment maar ja dat komt wel weer net een junk he verslaafd.
veel succes en liefs Anna
November 24, 2009 om 03:34
Hey hey

Vervelend dat het afgelopen weekend een beetje fout is gegaan.
Maar er is nu weer een nieuwe week, met nieuwe kansen. Het weekend is geweest. En die kilo van het weekend ook. Want aan het eind van de week is die gewoon verdwenen, en heeft hopelijk nog wat meer kilo's meegenomen naar het Land Van Verloren Vetten!

Succes en je kunt het!

:btfl:
December 16, 2009 om 12:43
Hallo Maureen,

Geef het lijnen niet op! Ik heb al een tijdje niets van je gehoord.

Groetjes,
Josée
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Habebtie40 in het kort

  • Habebtie40 weegt nu 98.00 kg en wil graag 94.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 32.00. Zij is 44.00 kg afgevallen.
  • Habebtie40 is 1.75 m, 48 jaar, geboren op March 31, 1969, aangemeld op October 19, 2005 en voor het laatst ingelogd op January 26, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Habebtie40 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Habebtie40 volgt geen methode.

Clubs van Habebtie40

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd