Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Hartigmonstertje

Hartigmonstertje weegt 63.00 kg, is 4.60 kg afgevallen en heeft nog 3.00 kg te gaan

65.40 kg
60.00 kg
Doel vandaag: 60.00 kg
Huidig gewicht: 63.00 kg

Hartigmonstertje over zichzelf

Hallo,

Zoals je wel aan mijn nickname kan zien ben ik iemand die enorm van hartig eten hou.

Ik ben 29 jaar en ben sinds vorig jaar april (2005) 13 kilo afgevallen. Van 76,5 naar 63,5.

Helaas heb ik sinds afgelopen zomer enorme (vr)eetbuien gehad en begon ik weer aan te komen naar 66 kilo. Sindsdien ben ik een beetje op een jojo-gewicht. Dan was ik weer 2 kilo minder (met veel moeite) en vervolgens in een raptempo weer een aantal kilo's erbij. Helaas kwam ik nooit echt meer op de 63,5. In de laat

... 
Lees verder »
Hallo,

Zoals je wel aan mijn nickname kan zien ben ik iemand die enorm van hartig eten hou.

Ik ben 29 jaar en ben sinds vorig jaar april (2005) 13 kilo afgevallen. Van 76,5 naar 63,5.

Helaas heb ik sinds afgelopen zomer enorme (vr)eetbuien gehad en begon ik weer aan te komen naar 66 kilo. Sindsdien ben ik een beetje op een jojo-gewicht. Dan was ik weer 2 kilo minder (met veel moeite) en vervolgens in een raptempo weer een aantal kilo's erbij. Helaas kwam ik nooit echt meer op de 63,5. In de laatste dagen heb ik dan ook wel 5,5 kilo eraan gegeten.

Per 20 september was ik 's avonds 68,4 kilo en heb ik toch maar weer besloten om maar even flink te dieten. In de hoop een steuntje in de rug te hebben of liever gezegd een schop onder mijn kont :luidspreker: heb ik me per deze datum dan ook aangemeld op deze site.

Nu zeg ik er eerlijk bij dat ik, doordat ik in een korte periode veel gegeten heb, deze kilo's er (in het begin) ook makkelijker af zullen gaan dan bij de andere mensen. Ik weet het: het is niet helemaal eerlijk zoals ik mijn gewicht dan heb ingevuld...., maar voor mij toch een lekker gevoel. :engelingevaar:

Ik hoop uiteindelijk dit jaar nog onder de 60 kilo te komen. Dit door o.a. veel te sporten (2 à 3 keer per week bodycombatten :sign08: ), en af en toe hard te lopen. Dit laatste heb ik inmiddels 3 keer gedaan. De laatste keer had ik 4,8 km in 34 minuten gelopen. :hardlopen:

Verder wens ik iedereen veel succes met het afvallen, en hoop ik dat iedereen z'n doel op een gezonde manier zal bereiken :sign12: .

Laatste dagboekbericht

Wednesday, September 20, 2006
Dagboek geopend
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Hartigmonstertje een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Hartigmonstertje in het kort

  • Hartigmonstertje weegt nu 63.00 kg en wil graag 60.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 23.71. Zij is 4.60 kg afgevallen.
  • Hartigmonstertje is 1.63 m, 41 jaar, geboren op November 11, 1976, aangemeld op September 20, 2006 en voor het laatst ingelogd op April 11, 2007.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Hartigmonstertje in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Hartigmonstertje volgt geen methode.

Clubs van Hartigmonstertje

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd