Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Hkbush

Hkbush weegt 146.60 kg, is 8.70 kg afgevallen en heeft nog 8.60 kg te gaan

151.60 kg
138.00 kg
Doel vandaag: 138.00 kg
Huidig gewicht: 146.60 kg

Hkbush over zichzelf

Hkbush heeft nog geen introductietekst geschreven.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, July 26, 2006

Ik ben een beetje depri van het afgelopen jaar. Mijn toekomst zag er minder rooskleurig uit. Een toegezegde verbetering van functie kwan helaas niet uit. Ik mag dan wel een jaar getrouwd zijn, maar een kindje is nog steeds niet op komst terwijl mijn vrouw het al te graag wil.

Vier jaar geleden ben ik vrij result afgevallen. Ik was bijna 200 kg zwaar (195 om precies te zijn). Ik ben afgelopen tot 125 kg binnen 8 maanden danwel onder begeleiding. Dieet was koolhydraten vrij. De omgeving had een grote bewondering. Door omstandigheden ( vriendin liep weg) was ik wel in 2004 10 kg zwaarder geworden binnen 2 maanden. Ik ging minder naar de fitness. Bovendien hield bepaalde bedrijfsactiviteiten (hockey en fietsen) ophouden te bestaan. Afgelopen maanden ben ik verhuisd. Bewging is de knelling gekomen: minder naar de sportschool, de fastand naar mijn werk is niet meer op een redelijke afstanden om die te fietsen. De kans op een beshadiging (bijv. lekke band) neemt nu wel toe. Bovendien wordt

... 
Lees verder »
Ik ben een beetje depri van het afgelopen jaar. Mijn toekomst zag er minder rooskleurig uit. Een toegezegde verbetering van functie kwan helaas niet uit. Ik mag dan wel een jaar getrouwd zijn, maar een kindje is nog steeds niet op komst terwijl mijn vrouw het al te graag wil.

Vier jaar geleden ben ik vrij result afgevallen. Ik was bijna 200 kg zwaar (195 om precies te zijn). Ik ben afgelopen tot 125 kg binnen 8 maanden danwel onder begeleiding. Dieet was koolhydraten vrij. De omgeving had een grote bewondering. Door omstandigheden ( vriendin liep weg) was ik wel in 2004 10 kg zwaarder geworden binnen 2 maanden. Ik ging minder naar de fitness. Bovendien hield bepaalde bedrijfsactiviteiten (hockey en fietsen) ophouden te bestaan. Afgelopen maanden ben ik verhuisd. Bewging is de knelling gekomen: minder naar de sportschool, de fastand naar mijn werk is niet meer op een redelijke afstanden om die te fietsen. De kans op een beshadiging (bijv. lekke band) neemt nu wel toe. Bovendien wordt de overstap naar de ov ook niet makkelijk gemaakt. Daarnaast is de afstand naar mijn oude sportschool te groot geworden om bij die sportschool te blijven (meer dan 25 km verder). Ik ben nog niet naar een nieuwe fitnesscentrum gegaan. Ik zoek een goede sportschool in de Haarlemmermeer. Bovendien eet ik door de vele dinertjes met zakenrelaties en het vele reizen naar het buitenland ook minder gezond gaan eten. In oost-Europa kent men nauwelijks vegetarische maaltijden. Alles wordt met vlees bedekt. Momenteel ben ik op reis naar Hongarije. ik weet nu al dat vele worstjes, schnitzels e.d voorgeschoteld ga krijgen.

Hopelijk kan ik wel s morgens in een duik in het zwembad nemen.

Mijn doel zou zijn om de kledingmaat 58 aan te kunnen doen - zoals 2 jaar geleden. Momenteel draag ik meestal kleding in de maat van 62 of 64. Hwet scheelt zoveel in aanzien, confident en gemak - om maar niet te denken in prijsverschil en bereikbaarheid van diverse kleidingszaken.
:bidden:

Daarnaast schaam ik mee vooral voor mijn vrouw. Zij is klein en fijn (1,58 meter en slechts 50 kg) een schoonheid :beschaamd:
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Hkbush een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
August 3, 2006 om 13:50
Je kunt het en je doet het.
October 25, 2006 om 11:16
:hoi:

:bdaycomite:

Van harte!

:bye:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Hkbush in het kort

  • Hkbush weegt nu 146.60 kg en wil graag 138.00 kg wegen. Zijn BMI is op dit moment 38.55. Hij is 8.70 kg afgevallen.
  • Hkbush is 1.95 m, 50 jaar, geboren op October 25, 1967, aangemeld op July 19, 2006 en voor het laatst ingelogd op August 2, 2008.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Hkbush in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Hkbush volgt geen methode.

Clubs van Hkbush

· Meer clubs

Buddies

· Volgers · Gevolgd