Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Hormonaaltje

Hormonaaltje weegt 87.60 kg, is 1.60 kg afgevallen en heeft nog 7.60 kg te gaan

89.20 kg
80.00 kg
Doel vandaag: 80.00 kg
Huidig gewicht: 87.60 kg

Hormonaaltje over zichzelf

Ik ben een getrouwde vrouw met 1 man en 2 zonen. Sinds jaar en dag al een dikkerdje. Volgens mij nu dik in de overgang vandaar mijn nickname hormonaaltje. Ik wil graag eindelijk eens van al het overgewicht af. Voordat je het weet ben je oud en dan hoeft het allemaal niet meer. Ik heb beginnende suiker, dus was het advies 'afvallen' en dat moet ik dan maar doen. Ik heb niet veel dicipline, maar volgens mij hebben veel 'dikkerdjes' er last van. Het is allemaal zo lekker.......... Ik hoop via deze

... 
Lees verder »
Ik ben een getrouwde vrouw met 1 man en 2 zonen. Sinds jaar en dag al een dikkerdje. Volgens mij nu dik in de overgang vandaar mijn nickname hormonaaltje. Ik wil graag eindelijk eens van al het overgewicht af. Voordat je het weet ben je oud en dan hoeft het allemaal niet meer. Ik heb beginnende suiker, dus was het advies 'afvallen' en dat moet ik dan maar doen. Ik heb niet veel dicipline, maar volgens mij hebben veel 'dikkerdjes' er last van. Het is allemaal zo lekker.......... Ik hoop via deze site steun te krijgen en te geven aan mensen die in het zelfde schuitje ronddobberen.

Laatste dagboekbericht

Thursday, October 5, 2006
Vanochtend gewerkt en dan gaat het prima, maar dan komt de middag en de avond. Wow dat is altijd zwaar. Probeer nu zoveel mogelijk te drinken ipv snacken. Vanochtend wel een mini snickers gegeten. Werd in een keer zo draaierig in mijn maag. Tussen de middag 2 boterhammen met gerookte makreel en sla gegeten. Tot nu toe voelt mijn maag aardig gevuld. Vanavond op koffie bij een collega en dan kan ik me ook wel inhouden. Dus wie weet gaat het vandaag toch nog lukken.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Hormonaaltje een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Hormonaaltje in het kort

  • Hormonaaltje weegt nu 87.60 kg en wil graag 80.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 32.97. Zij is 1.60 kg afgevallen.
  • Hormonaaltje is 1.63 m, 61 jaar, geboren op May 21, 1956, aangemeld op October 2, 2006 en voor het laatst ingelogd op June 18, 2011.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Hormonaaltje in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Hormonaaltje volgt geen methode.

Clubs van Hormonaaltje

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd