Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Iete42

Iete42 weegt 83.70 kg, is 11.30 kg afgevallen en heeft nog 13.70 kg te gaan

89.00 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 83.70 kg
Huidig gewicht: 83.70 kg

Iete42 over zichzelf

Iete42 heeft nog geen introductietekst geschreven.

Laatste dagboekbericht

Tuesday, February 7, 2012
Het gaat langzaam, maar ga nog steeds vooruit. Ik mijzelf maar voor dat ik het er ook niet in 6 weken aan heb gegeten. Één voordel van dit koude weer is dat de schaatsen weer uit het vet zijn gehaald, met gevolg extra beweging.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Iete42 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
May 6, 2012 om 08:04
Ik blijf een beetje stil staan, ga er vanaf nu weer streng tegen aan. Het weer zit gelukkig een beetje mee, ben nu weer druk aan het wielrennen. Ik ben met al die gezellige feestdagen gelukkig niet aangekomen. Het gaat ontzettend langzaam, maar er zit nog steeds vooruitgang in
May 6, 2012 om 16:21
hoi, goed om te lezen dat je een vastbijter bent en ook trots bent dat je wel vooruitgaat. Aken en Rome zijn ook niet op een dag gebouwd. Wij hebben gelukkig de luxe dat we kunnen bewegen wanneer wij er voor kiezen dat te willen doen. En bewegen is leuk, lekker en maak mij in ieder geval blij. Wat niet wil zeggen dat het makkelijk is als je je moe voelt. Heb vandaag hardgelopen, nou ja gejogd, maar het was heerlijk en zo mooi groen buiten. Mijn gewicht gaat eerder omhoog dan omlaag maar bewustwording is alvast stap 1. En het uitvinden wat qua voeding past de volgende stap.
May 8, 2012 om 11:02
Bewegen is inderdaad leuk en lekker. Vanmiddag 41km gefietst. Ik ben aan het trainen voor limburgs mooiste dus zal ook wel moeten. Wat bewegen bereft zit het deze week wel goed, er is avondvierdaagse in het dorp, vanaf vandaag loop ik dus met mijn dochter 4 avonden 10km, nu hopen dat het droog blijft.
Het belangrijkste inderdaad de bewustwording, de rest komt later wel, het gaat wel goed komen.
May 8, 2012 om 15:05
Hoeveel kilometer ga je fietsen? en fiets je 1 of 2 dagen? Fiets je alleen of met een groepje? Alhoewel je houdt toch je eigen tempo denk ik zo, de sfeer doet ook wat en helpt je boeven te komen :). Maar met die heuveltjes heb wel wat oefening nodig dat is wel makkelijker, maar het lichte verzet kan je altijd gebruiken als het iets te zwaar wordt. Hoop dat je lekker hebt kunnen wandelen en droog, het weer verschilt lokaal behoorlijk. Nou in ieder geval zal je lekker slapen.
May 9, 2012 om 07:53
Ik ga 100km licht fietsen, samen met mijn man en een kennis met haar man. Ik moet maar zien hoe het gaat, ben niet zo'n hele goede klimmer, dus afwachten maar.
Gisteren is het gelukkig droog gebleven, vanavond is de berichtgeving niet echt goed. Ieder jaar regenen we wel een avond nat, dus dat zal dit jaar ook wel niet anders zijn. Het is altijd wel gezellig om zo met een groep te lopen en te kletsen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Iete42 in het kort

  • Iete42 weegt nu 83.70 kg en wil graag 70.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 26.42. Zij is 11.30 kg afgevallen.
  • Iete42 is 1.78 m, 49 jaar, geboren op October 23, 1968, aangemeld op February 16, 2011 en voor het laatst ingelogd op July 2, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Iete42 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Iete42 volgt geen methode.

Clubs van Iete42

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd