Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Iggie00

Iggie00 weegt 66.70 kg, is 7.30 kg afgevallen en heeft nog 6.70 kg te gaan

70.30 kg
60.00 kg
Doel vandaag: 60.00 kg
Huidig gewicht: 66.70 kg

Iggie00 over zichzelf

In 2012 mij hier ooit ingeschreven. Na mijn zwangerschap moesten toch echt de overtollige kilo s eraf. Helaas toen niet gelukt en daarnaast nog een zoon rijker, uit 2014.
In 2014 heb ik een fantastisch dieet gevolgd, het 17 dagen dieet van Dr. Moreno. In enkele weken was ik mijn overtollige kilo s kwijt en was ik zelf een paar kilo onder het gewicht als voor mijn zwangerschap. Echter bleef ik met "overtollige" kilo s voor mezelf zitten. Ik kreeg deze er niet af. Ik wil namelijk terug naar 63 ki

... 
Lees verder »
In 2012 mij hier ooit ingeschreven. Na mijn zwangerschap moesten toch echt de overtollige kilo s eraf. Helaas toen niet gelukt en daarnaast nog een zoon rijker, uit 2014.
In 2014 heb ik een fantastisch dieet gevolgd, het 17 dagen dieet van Dr. Moreno. In enkele weken was ik mijn overtollige kilo s kwijt en was ik zelf een paar kilo onder het gewicht als voor mijn zwangerschap. Echter bleef ik met "overtollige" kilo s voor mezelf zitten. Ik kreeg deze er niet af. Ik wil namelijk terug naar 63 kilo. Dit is namelijk een tijd waarin ik mij heel erg goed in mijn vel voelde zitten. Uiteraard begrijp ik dat mijn lichaam is veranderd van vorm door de zwangerschappen. Maar het is een mooie doel.

Aangezien het 17 dagen dieet bij mij niet meer werkte, ben ik nu twee weken geleden gestart met Cambrdige 500. Een zeer streng dieet, waar ik in het begin heel veel moeite mee had, maar nu prima vol te houden is. Van de 10 kilo die er af moet, ben ik er nu al 4,5 kwijt. Goed begin, al zeg ik het zelf.

Laatste dagboekbericht

Tuesday, September 18, 2012
Nou morgen is D day. Ik zou dan 75 moeten wegen. Ga ik niet redden. Vanochtend gaf de weegschaal 75,8 aan. Om nu 0,8 af te vallen in 1 dag is niet normaal.
Maar ik ben blij, ik ben vanaf 1 september 4, 7 kilo afgevallen, een gemiddelde van 2 kilo per week.
TROTS OP MIJZELF !!!!

Ik ga nu mijn nieuwe doelstelling invullen. Dit heb ik gisteren ook tijdens mijn evaluatie op de sportschool besproken.

Donderdag 25 oktober wil ik 70 wegen. Vijf kilo er af in ruim 5 weken moet te doen zijn. Ik verwacht niet dat ik twee kilo per week blijf afvallen. Ik neem aan dat de eerste kilos makkelijker gaan dan de overige kilos. Maar alle extras is mooi meegenomen natuurlijk:-)
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Iggie00 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
September 18, 2012 om 04:54
Dank je wel voor je berichtje.
En jij, jij mag trots op jezelf zijn! Okay, je hebt je doel misschien niet helemaal bereikt, maar goed.... dat doel komt dan wel een aantal dagen daarna...
Ik vind trouwens een kilo per week afvallen ook nog erg veel hoor. Ik mag blij zijn als ik dat zou redden maar dat weet ik nu al dat dat niet lukt...

Eet jij wel gewoon of doe je echt een dieet?

En nee, ik ga mezelf niet belonen met eten. Dat heb ik veel te vaak en veel te lang gedaan en het is dan vaak geen beloning. Dus ik ga mezelf met andere dingen belonen. Wellicht verzin ik wel iets als ik een week eetbui vrij ben, want dat is dus nog meer mijn doel dan afvallen. Leuke ideeen?

Xxx Pitahaya
September 18, 2012 om 08:52
Ik volg een dieet. Afvallen met Anne. Je krijgt dan een weekmenu doorgemaild, zodat je weet wat je elke dag kan eten. Het is een dagmenu van ongeveer 1200 a 1400 calorieen. Eerste paar dagen had ik wel trek, maar nu moet ik opletten dat ik niets oversla. Ik merk ook als ik tussendoortjes of zelfs 1 keer de lunch oversla dat ik dan minder afval of zelfs aankom. Te weinig eten is namelijk ook weer niet goed. Daarnaast sport ik gemiddeld 2 keer per week. Ik doe dan kracht en cardio.
Tja beloningen. Voor mezelf ligt er al een hele tijd een witte kitkat klaar. Die mocht ik vorige week al eten, maar dat heb ik niet gedaan omdat ik het zonde vond van mijn werk. Dus nu wordt mijn beloning een mooi sport outfit als ik de 70 heb behaald.
Sport jij ook?

Of wat dacht je van een verwendagje in de sauna / schoonheids specialist. Of nieuwe schoenen, goed boek? Nieuwe planten met pot om je huis weer een andere uitstraling te geven. Hmmm brengt mij ook op ideeen.
Ik hoop dat je volgende week kan zeggen, " ik heb mijn eerste vreetbui vrije week achter de rug".
Ik ga voor je duimen.
September 18, 2012 om 08:59
Hi Iggie,

Wat val jij mooi geleidelijk af!
Aangezien ik nogal onregelmatig leef en vaak niet thuis eet (ik heb nog geen kinderen) denk ik niet dat Annie goed past. Maar als het niet snel genoeg gaat (1 kilo per 10 dagen) ga ik het toch proberen.

Jij veel plezier morgen, ik hoop dat je je zoontje niet teveel mist....
September 18, 2012 om 15:03
Hi Ansjovis,

Dank je wel!

Ja dat is inderdaad lastig als je een onregelmatig leven leidt. Dat zou mij vroeger ook niet gelukt zijn. Maar ik denk dat je een hele mooie doelstelling hebt met 1 kilo per 10 dagen. Dat gaat je zeker lukken!!
Succes
October 3, 2012 om 02:54
Hoi Iggie,

Je gaat hardstikke goed toch? Ik heb hetzelfde streefgewicht als jij en ben ook door de zwangerschap veel aangekomen. 5 kg in vijf weken afvallen is best pittig!!! Hoe staat dat er nu voor?

Moest ook veel kg kwijt. Ik wil op 11-11 -'12 op mijnstreefgwicht zijn. Nog 6.6 kg dus. Dan is mijn zoontje 1 jaar en zou ik het er af moeten kunnen hebben....wat een strijd!

Succes!!!
Onbekend
October 12, 2012 om 10:43
Hallo "hoe gaat het?
Neem me niet kwalijk voor de invasie van uw privacy via deze website, eigenlijk kwam ik in uw profiel en voelde me gedwongen om contact met u op om kennis te maken met elkaar. Wat mij betreft, mijn naam is [Miss Belicia], ik ben een jonge vrouw en ik hoop dat u moet schenk mij een vriendschap? Maar goed, ik moet wachten op uw snelle reactie via mijn prive e-mail [beliciababegirl@yahoo.com] voor meer informatie over mij stel met mijn foto's, Zorg en hebben een aangename dag,
Belicia
==============================================
Hello" how are you doing?
Please excuse me for invading your privacy through this website, Actually I came across your profile and felt compelled to contact you to get acquainted with one another. As for me, my name is [Miss Belicia ], I'm a young woman and I hope you should grant me a friendship? Anyway I shall be waiting for your prompt response via my private e-mail [ beliciababegirl@yahoo.com ] for more details about me couple with my pictures, Take care and have a pleasant day,
Belicia
Onbekend
September 15, 2015 om 05:32
Hallo Iggie,

Hoe is jouw eerste weken verlopen?
Ik ben nu 1 week bezig en het lijkt wel of het nu pas echt moeilijker wordt.
September 15, 2015 om 05:47
Eerste week ging eigenlijk heel erg makkelijk. Maar inderdaad die tweede week, die vind ik een stuk moeilijker. Overal zie ik eten en ik denk er continue aan. Ik kijk uit naar morgen, dan mag ik namelijk met de repen beginnen. Hoop ook dat die repen mij lichaam een reset geven. De eerste week ben ik ruim 2,5 afgevallen, maar ik blijf nu steken. Ik weeg mij elke dag, zo stom, mag ook helemaal niet. Maar ik kan het niet laten. Ik ben verslaafd. Hoe gaat het bij jou. Je bent nu in de tweede week?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Iggie00 in het kort

  • Iggie00 weegt nu 66.70 kg en wil graag 60.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 22.55. Zij is 7.30 kg afgevallen.
  • Iggie00 is 1.72 m, 43 jaar, geboren op February 3, 1975, aangemeld op July 19, 2011 en voor het laatst ingelogd op June 27, 2016.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Iggie00 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Iggie00

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd