Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Imes

Imes weegt 102.30 kg, is 1.70 kg afgevallen en heeft nog 12.30 kg te gaan

103.60 kg
90.00 kg
Doel vandaag: 90.00 kg
Huidig gewicht: 102.30 kg

Imes over zichzelf

Hoi,

Ik ben Antoinette, halverwege de 30, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk 2 dagen per week en verder ben ik druk met van alles en nog wat.

De hoeveelste poging dat dit is om iets aan mijn gewicht te doen weet ik eigenlijk niet.... Maar nu is het echt wel weer nodig. Waar ik 2 jaar geleden nog zoveel door was afgevallen - het lopen van de Nijmeegse 4 daagse -, ben ik er dit jaar zelfs 2 kg zwaarder uit gekomen. Niet bepaald motiverend. Maar goed, nu een plan opstellen. 3 Maaltijden per d

... 
Lees verder »
Hoi,

Ik ben Antoinette, halverwege de 30, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk 2 dagen per week en verder ben ik druk met van alles en nog wat.

De hoeveelste poging dat dit is om iets aan mijn gewicht te doen weet ik eigenlijk niet.... Maar nu is het echt wel weer nodig. Waar ik 2 jaar geleden nog zoveel door was afgevallen - het lopen van de Nijmeegse 4 daagse -, ben ik er dit jaar zelfs 2 kg zwaarder uit gekomen. Niet bepaald motiverend. Maar goed, nu een plan opstellen. 3 Maaltijden per dag, 2 tussendoortjes en niet snoepen. Proberen om 1-2 x per week zo'n 10 km te gaan lopen. Nu beide kinderen overdag naar school gaan zou dat toch wel moeten gaan lukken.

We zullen zien en wish me luck

Antoinette

Laatste dagboekbericht

Wednesday, September 21, 2011
Vandaag voor het eerst naar Zumba :zumba:gegaan. Vond het erg leuk. Op sommige dingen kon ik nog niet helemaal mee gaan, maar over het algemeen ging het goed. Kwam er wel achter dat mijn schoenen op de een of andere manier een beetje te klein zijn geworden, had echt last van mijn teen. Maar goed, ik vond het leuk genoeg om volgende week weer te gaan. Ideaal, kids naar school, uurtje sporten, douchen en dan nog wat aanrommelen voor de meiden weer komen. Het ideale van deze sportschool is, is dat ik met hetzelfde lidmaatschap ook onbeperkt kan fitnessen. Niet dat dat nou zo trekt, maar de mogelijkheid is er, dus wie weet.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Imes een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Imes in het kort

  • Imes weegt nu 102.30 kg en wil graag 90.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 33.79. Zij is 1.70 kg afgevallen.
  • Imes is 1.74 m, 43 jaar, geboren op June 19, 1974, aangemeld op July 6, 2005 en voor het laatst ingelogd op June 24, 2012.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Imes in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Imes volgt geen methode.

Clubs van Imes

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd