Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Jack0frost

Jack0frost wil zijn gewicht liever geheim houden

Jack0frost over zichzelf

Hoi Allemaal
Ik ben al heel wat kilo’s kwijt alleen de laatste paar wilt niet echt lukken. Het lijkt wel of ik stil sta. Ik sport regelmatig door te zwemmen, fietsen of wandelen. Ik ben van me zelf vegetariër maar probeer zoveel mogelijk dierlijke producten te meiden. Ik eet bijvoorbeeld alleen de eieren van mijn eigen kippen omdat ik weet dat als deze op leeftijd zijn ze niet eindigen als soepkip. Of dat de kuikentjes niet eindigen in de shredder (alleen dan de haantjes de kippen worden geb

... 
Lees verder »
Hoi Allemaal
Ik ben al heel wat kilo’s kwijt alleen de laatste paar wilt niet echt lukken. Het lijkt wel of ik stil sta. Ik sport regelmatig door te zwemmen, fietsen of wandelen. Ik ben van me zelf vegetariër maar probeer zoveel mogelijk dierlijke producten te meiden. Ik eet bijvoorbeeld alleen de eieren van mijn eigen kippen omdat ik weet dat als deze op leeftijd zijn ze niet eindigen als soepkip. Of dat de kuikentjes niet eindigen in de shredder (alleen dan de haantjes de kippen worden gebruikt voor de volgende eieren). Maar ik dwaal af. Ik volg de methode; 21 dagen vegan om mijn laatste kilo’s kwijt te raken. Ik heet natuurlijk niet in het echt Jack Frost maar ik hou er niet zo van om foto's of van alles van mijn zelf op het internet te zetten. Heet zelfs op facebook Jack Frost.

Bay the way Buddy’s are welcome!

Laatste dagboekbericht

Monday, September 23, 2013
Gaat goed. Ik hou mij dagboek nu weer bij en ik ga zo en zo 1 november met de vegachallenge meedoen. Dat moet mij ook zeker weer de nodige boost geven om mijn doel inzicht te houden.
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Jack0frost een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
September 23, 2013 om 13:59
Hallo Jack,
Heb jij een plan? Hoeveel kg er af moeten en hoe lang je daar over wilt doen?
Gr. Virri
Onbekend
September 24, 2013 om 15:01
Ha Jack,

Lekker dat het weer goed gaat!! Wat moet ik me voorstellen bij een vegachallange??

:poefdekilosweg:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Jack0frost in het kort

  • Jack0frost is 1.55 m, geboren op December 21, aangemeld op June 19, 2013 en voor het laatst ingelogd op December 22, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Jack0frost in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Jack0frost volgt geen methode.

Clubs van Jack0frost

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd