Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van JacqyAtkins

JacqyAtkins weegt 82.00 kg, is 3.00 kg afgevallen en heeft nog 13.00 kg te gaan

85.00 kg
69.00 kg
Doel vandaag: 69.00 kg
Huidig gewicht: 82.00 kg

JacqyAtkins over zichzelf

JacqyAtkins heeft nog geen introductietekst geschreven.

Laatste dagboekbericht

Tuesday, April 4, 2006
Dinsdag 4 april 2006,

Eén week bezig en al 4 kilo kwijt, absoluut geen honger maar............. De eieren (al zijn het er niet meer dan twee per dag) komen me gevoelsmatig de neus uit. Ook mis ik een lekkere bite, gewoon even lekker je tanden in een appel zetten.

Veel Atkins gerechten vind ik er op "papier" heerlijk uitzien maar Tonijn Salade zonder toast of pistolet is toch net effe anders dan je gewend bent.

Ach ja...het is voor het goede doel. Effe doorzetten nog en dan afgeslankt de zomer in...of afslankend de zomer door?
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als JacqyAtkins een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
April 26, 2006 om 02:37
Hallo,

Je had iets in mijn dagboek gezet over de eenzijdigheid en of ik als ervaren Atkins lijner tips had. Ik ervaar het lijnen niet als eenzijdig, maar het kost inderdaad wel wat creativiteit om iedere keer iets anders te bedenken. Zelf eet ik hooguit 3 maal per week een gebakken ei. Mijn ontbijt bestaat bijvoorbeeld uit een plak ham (rauwe of achterham) en een dike plak kaas. Daar smeer ik dan een beetje roomboter op en rol het geheel op. Dan snij ik er dunne reepjes van en eet dat op mijn gemak op. Of ik leg 2 plakken ham of bacon op een bord en een plak kaas daaroverheen. Zet dat even in de magnetron dat de kaas smelt en als het weer koud geworden is opeten. Nu ben ik wel een enorme kaaseter, dat scheelt. En na de twee eerste weken mag je ook best 1 koolhydraatarme boterham voor het ontbijt. Tussen de middag vind ik nooit een probleem. Als ik 's avonds vlees bak maak ik meestal wat meer en neem dat in een doosje mee naar mijn werk. Een koude bal gehakt, koude kipfilet of koude speklapjes zijn gewoon heerlijk hartig. Snij het klein en eet rustig dat geeft al snel een voldaan gevoel. Of ik haal een ons rosbief of rookvlees. Ik heb zelf nooit honger. Maar ik zorg wel dat ik altijd iets bij me heb. Ik heb meestal een bifiworstje in mijn tas, of van die verpakte reepjes kaas. Dan kom je ook niet in de verleiding iets anders te nemen. De truc is wel vaak om alles heel klein te snijden, je bent dan langer bezig met het opeten en hebt dan ook een voldaan gevoel. Als ik mijn bifi niet snij dan is hij in 3 happen weg. Nu ik het in kleine stukjes snij heb ik wel 10 lekkere hapjes. En af en toe een Atkinsreep voor ontbijt of lunch. Het avondeten is onbegrensd. Eigenlijk eet ik gewoon met de pot mee, en laat alleen aardappels, rijst en pasta staan. Alle vlees, lepel jus, groente en desnoods wat stukken komkommer erbij. En als ik voor mijn man macaroni of spaghetti maak doe ik gewoon dezelfde roerbakgroente met gehakt of ham eten, die hou ik gewoon apart voor ik het met de macaroni voor hem meng. Ik smelt er dan in de oven wat kaas over. Of doe er wat mayonaise bij. En zelfs als we ergens gaan lunchen is er altijd wel een oplossing. Ik bestel gewoon een uitsmijter en vraag of ze er geen brood onder doen. En dineren is helemaal geen probleem. Je mag alle vlees en groente. Ik vraag dan een beetje extra kruidenboter inplaats van de aardappels of patatjes. En bijna niemand kijkt er meer raar van op. Let wel op voldoende vettigheid. Dus een beetje roomboter ergens op, of gewoon pure slagroom in je koffie in plaats van melk. Wel ongezoet uiteraard.
Ik heb zelf heel veel gehad aan de stie www.weegclub.nl dat is een forum van allemaal mensen die low carb dieten volgen. Er staan heel veel recepten en tips.
Succes,
Tonia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

JacqyAtkins in het kort

  • JacqyAtkins weegt nu 82.00 kg en wil graag 69.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 26.47. Zij is 3.00 kg afgevallen.
  • JacqyAtkins is 1.76 m, 49 jaar, geboren op December 3, 1968, aangemeld op March 28, 2006 en voor het laatst ingelogd op June 8, 2006.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van JacqyAtkins in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • JacqyAtkins volgt geen methode.

Clubs van JacqyAtkins

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd