Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Jammezijntje

Jammezijntje weegt 66.10 kg, is 1.00 kg afgevallen en heeft nog 10.10 kg te gaan

67.10 kg
56.00 kg
Doel vandaag: 56.00 kg
Huidig gewicht: 66.10 kg

Jammezijntje over zichzelf

Hallo allemaal,

Wat een toffe site is dit zeg!Dankzij een weightwatchers medestander (dank je wel "schorpioentje-Nathalieke")heb ik deze groep ontdekt.voornaamste voornemen?Dat bewuste eetdagboek bijhouden!Loop ik tenminste niet meer met ww-invulfolders en allerlei halfvolgepende schriftjes rond te zeulen.Dadelijk mijn 1ste menu eens samenstellen sè!

Nu, ik neem aan dat ik één van diegenen ben met een kleiner "overgewicht"(als ik het tenminste zo mag noemen;de BMI-tabel spreekt dit tegen).

... 
Lees verder »
Hallo allemaal,

Wat een toffe site is dit zeg!Dankzij een weightwatchers medestander (dank je wel "schorpioentje-Nathalieke";)heb ik deze groep ontdekt.voornaamste voornemen?Dat bewuste eetdagboek bijhouden!Loop ik tenminste niet meer met ww-invulfolders en allerlei halfvolgepende schriftjes rond te zeulen.Dadelijk mijn 1ste menu eens samenstellen sè!

Nu, ik neem aan dat ik één van diegenen ben met een kleiner "overgewicht"(als ik het tenminste zo mag noemen;de BMI-tabel spreekt dit tegen).Ik hoop dat dit voor jullie géén rol speelt en ik evenzeer jullie steun krijg.Het zou heel wat voor me zijn.Voor dit heb ik 1 x nog een dieet aangegaan.Dit bij de WW.Destijds ging ik na mijn 2de zwangerschap die laatste vetranden wegwerken.En ik moet toegeven dat dat zeer vlotjes ging.Nu 2 jaar later en 1.5 jaar ROOKVRIJ vind ik het véél moeilijker! Dat calorie-arme sigaretje kan niet meer gebruikt worden om "af te reageren".
Mijn extra kilo's zijn er zoals zovele ex-rokers letterlijk aangegeten als vervang voor het kankerstokje.Nu ben ik sterk genoeg geworden om ook daar komaf mee te maken.

Vandaar dus dit: hallo ,
Ik ben Jasmijn en wil graag terug in mijn oude vertrouwde jeans.
Ik moet daar ongeveer 10 kilo voor kwijt.
Met m'n eetdagboek bij te houden en dagelijks een kleine sportinspanning hoop ik dit voor het einde van 2005 bereiken.
Het fijnste vind ik dat ik dit forum mag gebruiken voor wat steun.

Veel geluk allemaal!
x

Laatste dagboekbericht

Friday, September 16, 2005
Nonde.....piiiiiiiieeeeeeeep,na een kleine week klooien met verf ben ik toch wel terug iets bij deze ochtend.Ben ik nu alleen hierin of is het gewoon het dagelijkse leven dat hier roet in het eten strooit.Met véél moeite blijf ik tussen de bedrijven door gezond koken ,wat sporten,nog nét iets te weinig water drinken,kinderen oppassen,bokes smeren,chaufferen van en naar hobby's,piano spelen,verven ,de was en plas doen(dringend m'n ramen wassen)en 's nachtswat lezen,gelukkig regent het zodat de lavendel kortwieken en al de rest van tuinklussen mijn geweten niet écht bereiken.........
HELP ik kom tijd, uren ,dagen tekort.DIT WEEKEND:dringende herbronning en verse moed nodig!!!

IK wil ,ik zal en het moet.DOEL: volgende week nog een kilootje kwijt!!!!!!!!!!!
grtjs
Jasmijn :pf:
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Jammezijntje een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Jammezijntje in het kort

  • Jammezijntje weegt nu 66.10 kg en wil graag 56.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 22.87. Zij is 1.00 kg afgevallen.
  • Jammezijntje is 1.70 m, 44 jaar, geboren op March 14, 1973, aangemeld op September 5, 2005 en voor het laatst ingelogd op September 19, 2005.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Jammezijntje in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Jammezijntje volgt geen methode.

Clubs van Jammezijntje

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd