Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Jessica77

Jessica77 weegt 92.50 kg, is 15.40 kg afgevallen en heeft nog 14.50 kg te gaan

107.90 kg
78.00 kg
Doel vandaag: 92.50 kg
Huidig gewicht: 92.50 kg

Jessica77 over zichzelf

33 jaar , moeder van 2 meiden, had me voorgenomen als de oudste 4 is slank op het schoolplein te staan. Inmiddels is ze 2 jaar en 3 maanden dus ik moet er niet te lang mee mee wachten. Bovendien ben ik het zat, dit lijf. Van binnen zit een prachtige slanke vrouw, maar van buiten ben ik gedoemd tot kleding waar ik me allesbehalve lekker in voel. Ik ben er klaar mee de dikste te zijn, me te schamen voor mijn spiegelbeeld en geen moeite te nemen voor mezelf. Ik ga ervoor. 30 kilo eraf met Cambridge. Zwaar? Ja. Onmogelijk. Ik denk het niet!!

Laatste dagboekbericht

Tuesday, June 22, 2010
Na een niet zo denderende 2 weken (2 dagen goed, 2 dagen minder en dat 2weken lang ) toch nog bijna 1.5 kilo(puur vet!) eraf. Fijn! Vanaf vandaag dan ook weer strak door want dat volgende tiental begint steeds beter in zicht te komen.
Ook maar een nieuwe bh gekocht want de bh die ik droeg sloeg ook nergens meer op inmiddels. Maar wat wil ik ook..van 115 in januari (afgevallen door sporten en gezonder eten) naar 107.8 in april (toen met Cambridge begonnen) en dan nu 96.4 kilo! Ook een skinny jeans..(nou moe) gekocht, maat 46. Nog steeds veel te groot en oké hij past omdat ie mega streched maar toch. Daarboven een sexy jurkje dan weer wel maatje 42 whoehoe!!

Zou ik het dan toch echt in me hebben ooit een slanke vrouw te zijn???
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Jessica77 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
June 23, 2010, gewijzigd door Zomerbries op June 23, 2010 om 13:47
Hallo :j1:e1:s1:s1:i1:c1:a1!

wat gezellig dat je op je buddy lijstje hebt gezet! ik hoop dat ik mijn bijdrage kan leveren aan jou in onze gezamelijke strijd! als ik het goed lees ben jij al vanaf eind april bezig klopt dit? knap hoor, ik zit nu in mijn derde week, maar het gaat als een speer! af en toe wat eenzijdig, maar goed die repen maken een heel veel goed! echt lekker die dingen ha, ha!! (tja als je niets mag is een kinderhand snel gevuld niet??)

Heerlijk voor je dat je een skinny jeans hebt gekocht voor jezelf! en of we nu slank of volslank zijn, we kunnen ons in ieder geval wel slank voelen! wat iemand anders hier ook van zegt!

Ik had gisteren mijn bikini weer sinds lange tijd aan, mijn dochter had de laatste keer schoolzwemmen :zwembad: en de moeders en vaders mochten mee. Van de 35 kinderen 3 moeders he! (waarvan ik er een was) Aangezien we even moesten wachten op onze beurt omdat een andere school nog aan het afzwemmen was, zat het bordevol publiek op de tribune. Hier kende ik een heleboel andere moeders van die mij opmerkte en jawel allemaal hun duim omhoog staken! kijk slank of niet, daar word ik nu blij van :haha:

nou meid, sterkte in strijd :!:


:03groetjes:

:zomerbries:
July 20, 2010 om 03:41
Hey Jessica, :goedemorgen:

ben je op vakantie meis? gaat het goed met CB?? of heb je een dipje? hoor het wel.

doeiiiiii

:zomerbries:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Jessica77 in het kort

  • Jessica77 weegt nu 92.50 kg en wil graag 78.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 30.20. Zij is 15.40 kg afgevallen.
  • Jessica77 is 1.75 m, 40 jaar, geboren op March 9, 1977, aangemeld op April 24, 2010 en voor het laatst ingelogd op May 24, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Jessica77 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Jessica77

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd