Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Joanniejj1990

Joanniejj1990 weegt 93.70 kg, is 34.30 kg afgevallen en heeft nog 13.70 kg te gaan

128.00 kg
80.00 kg
Doel vandaag: 80.00 kg
Huidig gewicht: 93.70 kg

Joanniejj1990 over zichzelf

Ik ben Joan, 20 jaar en heb al aardig wat jaartjes last van overgewicht,
Wat heel erg veel geworden is in een paar jaar. Eerst waren het een paar kilotjes maar die kilotjes werden steeds meer en meer.

Nu in totaal 8 jaar later heb ik een stap genomen die voor mij veel moet gaan veranderen. De Gastric Bypass, Ik hoop dat ik op mijn streefgewicht kom en dat ik dan gelukkiger word met me lijf en dus ook weer ga stralen.

Jullie kunnen mij in deze weg volgen ;-)

Dus jullie horen van mij :D

Laatste dagboekbericht

Monday, January 16, 2012

Hallo Allemaal,

Na een lange tijd ga ik hier wat schrijven.

Ik ben vanaf 28 juli 2011 al bijna 35 KG afgevallen :-) En dat vind ik zelf erg snel, maar ook erg leuk :-)

Ik sta elke maandag op de weegschaal en val nu ongeveer 500 gram per 2 weken af, dus het gaat "Gelukkig" al wat langzamer.

Helaas ben ik ook al flink ziek geweest, Door de operatie en te weinig voedsel heb ik ernstige bloedarmoede gekregen waardoor ik 3 weken ruim niet opschool ben geweest waarvan 1 week het wel geprobeerd heb om naar school te gaan. Maar heb bijna elke dag 14 tot 20 uur geslapen. Uiteindelijk een ijzer kuurtje gekregen van een maand en B12 prikken die krijg ik nog steeds om de 4 weken. Verder zit ik nu ook een de d-vitamines want die krijg ik ook te weinig binnen. Een week geleden kreeg ik echter te horen dat ik me opleiding niet mag afmaken, daardoor zit ik nu weer lekker in de put. In 1 keer moet ik hard opzoek naar werk, solliciteren daar en daar en ga zo maar door. Ik heb juist deze operatie gedaan om dez

... 
Lees verder »
Hallo Allemaal,

Na een lange tijd ga ik hier wat schrijven.

Ik ben vanaf 28 juli 2011 al bijna 35 KG afgevallen :-) En dat vind ik zelf erg snel, maar ook erg leuk :-)

Ik sta elke maandag op de weegschaal en val nu ongeveer 500 gram per 2 weken af, dus het gaat "Gelukkig" al wat langzamer.

Helaas ben ik ook al flink ziek geweest, Door de operatie en te weinig voedsel heb ik ernstige bloedarmoede gekregen waardoor ik 3 weken ruim niet opschool ben geweest waarvan 1 week het wel geprobeerd heb om naar school te gaan. Maar heb bijna elke dag 14 tot 20 uur geslapen. Uiteindelijk een ijzer kuurtje gekregen van een maand en B12 prikken die krijg ik nog steeds om de 4 weken. Verder zit ik nu ook een de d-vitamines want die krijg ik ook te weinig binnen. Een week geleden kreeg ik echter te horen dat ik me opleiding niet mag afmaken, daardoor zit ik nu weer lekker in de put. In 1 keer moet ik hard opzoek naar werk, solliciteren daar en daar en ga zo maar door. Ik heb juist deze operatie gedaan om deze opleiding te kunnen afmaken zonder al te veel belemmeringen en natuurlijk om weer gezonder te worden en te kunnen leven. Maar ik ben heel erg blij dat ik het wel gedaan heb hoor, ik voel me veel beter :)

Uiteindelijk is er wel tegen me gezegd dat ik eventueel me opleiding volgend jaar mag afmaken, maar alleen als ik kan zeggen dat 100% beter ben en blijf. Naja dat kan je natuurlijk nooit zeggen :S Maar goed, nu eerst opzoek naar een goede baan en dan kijken of dat wat is en misschien ga ik dan wel een avondcursus volgen en zo een diploma halen of iets.

Nou dit was het weer even voor nu :-) Ga me bedje maar opzoeken.

Groetjes,
Joan
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Joanniejj1990 een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
January 16, 2012 om 19:14
Lieve schat,

hier kan ik zo boos om worden, je doet je best en kiest voor jezelf zoals ik altijd tegen je zegt en dan gaat die school zo doen?
Blijf voor jezelf kiezen want jij bent belangrijkste en dat diploma komt echt wel. Gelukkig heb je er al wat dus sta je niet helemaal met lege handen. We gaan er nog wel over brainstormen meis wie weet.
Mensen die de persoon achter het plaatje niet willen leren kennen en zich liever met regeltjes en vooroordelen bezig houden zul je je hele leven tegen blijven komen, helaas.
Belangrijk zal dan ook zijn in jezelf te blijven geloven, dan kom je verder dan je denkt en laat je zulke personen wederom zien dat de aanhouder wint!

Je gewicht is gewoon keigoed. Het is het eerste jaar echt afzien, weet je nog... te vergelijken met een open hart operatie...,
Ik ben trots op je, enorm trots voor de verstandige en lieve jonge vrouw die jij bent!

Dikke knuffel van je tantetje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Joanniejj1990 in het kort

  • Joanniejj1990 weegt nu 93.70 kg en wil graag 80.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 33.60. Zij is 34.30 kg afgevallen.
  • Joanniejj1990 is 1.67 m, 27 jaar, geboren op August 30, 1990, aangemeld op June 16, 2011 en voor het laatst ingelogd op January 17, 2012.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Joanniejj1990 in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Joanniejj1990

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd