Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van JOHOJOSE

JOHOJOSE weegt 109.10 kg, is 0.90 kg afgevallen en heeft nog 31.10 kg te gaan

110.00 kg
78.00 kg
Doel vandaag: 78.00 kg
Huidig gewicht: 109.10 kg

JOHOJOSE over zichzelf

Een nieuwe Start !! Ik stond bekend op valtaf.nl onder de naam joJojose, nu wordt het joHojose. Omdat ik het kan. En ik ga iets heel bijzonders doen. Ik ga afvallen zonder te lijnen. Omdat ik niet geloofde dat het kon heb ik me de afgelopen 2,5 weken eerst voorbereid, of ben begonnen, hoe je het ook noemt. En wonder boven wonder ben ik 1,6 kilo afgevallen in die tijd. Hoe ?? Door te vertrouwen op mijn gezond verstand. Natuurlijk ging het nog wel een keertje mis. Maar ik ben niet meer vervallen i

... 
Lees verder »
Een nieuwe Start !! Ik stond bekend op valtaf.nl onder de naam joJojose, nu wordt het joHojose. Omdat ik het kan. En ik ga iets heel bijzonders doen. Ik ga afvallen zonder te lijnen. Omdat ik niet geloofde dat het kon heb ik me de afgelopen 2,5 weken eerst voorbereid, of ben begonnen, hoe je het ook noemt. En wonder boven wonder ben ik 1,6 kilo afgevallen in die tijd. Hoe ?? Door te vertrouwen op mijn gezond verstand. Natuurlijk ging het nog wel een keertje mis. Maar ik ben niet meer vervallen in dwaze eetbuien (gewoon omdat ik geen honger had) Ik ga wel naar de dietiste en morgen moet ik naar diabetes praktijkondersteuning bij de dokter. Mijn suikergehalte is iets te hoog. (7,9) Niet schrikbarend, maar ik kon niet door blijven leven zoals ik deed. Ik eet nu ongeveer of iets minder dan 2000 kcal per dag. Voor iemand die zoveel overgewicht heeft als ik is dat echt geen probleem. Zoals je ziet verlies ik toch gewicht. Ik hoop een pond per week af te vallen en over anderhalf jaar op mijn streefgewicht te zijn : 78 kilo. Maar eerst ga ik voor de 5 kilo. Over 10 weken wil ik 105 kilo wegen.

Laatste dagboekbericht

Wednesday, October 13, 2010
Goed bezig !!!!!!!! Zo, weer 9 onsjes er af. Het gaat niet snel, maar wel gestaag. Bovendien blijft het bijzonder dat ik niet op dieet ben. Dus heb ik taart gegeten, wijn gedronken, enz. Alleen in veel mindere mate dan anders. Dan viel ik gewoon aan en dacht niet meer na. Nu denk ik na bij elke hap en elke slok. Ik was bang dat ik niet meer zou kunnen genieten van lekkere dingen, maar het is juist andersom. Schuldgevoel heeft een nare nasmaak, en nu ik dat niet heb, maar (meestal) bewust kies wordt alles gewoon lekkerder.
Straks lekker inpakken voor de vakantie. Ik hoop daar ook gewoon nog af te vallen. Het idee om alles naar binnen te schransen zoals vorig jaar staat me toch niet meer aan. Ik heb gisteren foto's gezien van een soort fruit buffet. Dat gaat mijn favoriet worden denk ik. Over de alcohol maak ik me niet druk. Het is een gezinsvakantie, dus dan ga ik me toch niet volgooien. Ik heb er zin in !!:thinkpositivealways::thinkpositivealways:
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als JOHOJOSE een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

JOHOJOSE in het kort

  • JOHOJOSE weegt nu 109.10 kg en wil graag 78.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 36.88. Zij is 0.90 kg afgevallen.
  • JOHOJOSE is 1.72 m, 49 jaar, geboren op July 23, 1968, aangemeld op September 30, 2010 en voor het laatst ingelogd op December 2, 2010.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van JOHOJOSE in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van JOHOJOSE

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd