Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Jolinjo

Jolinjo weegt 90.00 kg, is nog niet afgevallen en heeft nog 20.00 kg te gaan

90.00 kg
70.00 kg
Doel vandaag: 70.00 kg
Huidig gewicht: 90.00 kg

Jolinjo over zichzelf

Hallo,
ik ben 33 jaar, ben getrouwd en heb 3 kinderen (Jorgy 11, Lindsey 8 en Joffrey 4). Samen met mijn man ben ik zelfstandige met een transportbedrijf. Ik zit dus alle dagen op de baan in mijn vrachtwagen en wat doe je wanneer je achter je stuur zit? Je begint te snoepen, zeker als één van de kinderen mee rijd. Gelukkig is de vakantie over de helft en zal het me steeds beter lukken om de snoep te weerstaan. Ik ben ook op zoek naar gezonde lekkere dingen die ik eventueel wel tussendoor in de

... 
Lees verder »
Hallo,
ik ben 33 jaar, ben getrouwd en heb 3 kinderen (Jorgy 11, Lindsey 8 en Joffrey 4). Samen met mijn man ben ik zelfstandige met een transportbedrijf. Ik zit dus alle dagen op de baan in mijn vrachtwagen en wat doe je wanneer je achter je stuur zit? Je begint te snoepen, zeker als één van de kinderen mee rijd. Gelukkig is de vakantie over de helft en zal het me steeds beter lukken om de snoep te weerstaan. Ik ben ook op zoek naar gezonde lekkere dingen die ik eventueel wel tussendoor in de vrachtwagen kan eten, ik ben namelijk niet zo'n brood eter. Ik heb ondervonden dat wanneer ik het even moeilijk heb om me te concentreren op de baan, ik er met iets te eten weer wat door kom.
Groetjes,
Jolinjo

Laatste dagboekbericht

Wednesday, September 3, 2008
Hallo allemaal,
ik heb de laatste week een beetje gezondigd, het is 10 dagen kermis geweest bij ons in het dorp en wij gaan dan altijd een paar keer eten bij chiro of scouts, kwestie van hun kas wat te steunen. Helaas is dat niet altijd goed als je op dieet bent. Ik heb wel elke keer een koude schotel genomen, maar die frieten erbij dat is niet zo goed voor mijn lijn. Gisteren heb ik echter voor mezelf uitgemaakt dat ik maar beter de draad weer kan opnemen. Ik denk dat dat nu ook wel goed zal lukken, de kinderen zijn terug naar school en het werk gaat weer zijn gangetje. Als ik nog even goed doorzet geraak ik deze maand misschien onder de 80 en dat zou ik al een hele prestatie van mezelf vinden, want het ontbreekt mij soms wel aan karakter.
Groetjes,
Jolinjo:vrachtwagen:
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Jolinjo een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
September 4, 2008 om 10:52
Hey jolinjo,

Ook ik heb het altijd zeer lastig als het kermis is,die lekkere geuren van frieten,olliebollen,wafels,enz.....
En daarbij een lekker wijntje en de calorietjes stapelen hun op,ja ik weet waar je over spreekt haha.

Ik heb mij nu voorgenomen van als we eens gaan eten er tenvolle van te genieten en neem ik mij dan ook van alles zelfs een dessert,maar in de week let ik er dan altijd op dat ik niet over de 1200 cal.zit en dat schijnt te lukken.
Want zeg nu eerlijk zo niets meer mogen dat houd geen mens uit,en ten slotte genieten hoort bij het leven(maar met mate).

ik wens je alvast een goede afvalweek en kom zeker nog eens piepen hoe het verder gaat.
:groetjes::hoortje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Jolinjo in het kort

  • Jolinjo weegt nu 90.00 kg en wil graag 70.00 kg wegen. Haar BMI is op dit moment 32.66.
  • Jolinjo is 1.66 m, 43 jaar, geboren op November 4, 1974, aangemeld op July 28, 2008 en voor het laatst ingelogd op January 28, 2013.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Jolinjo in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Clubs van Jolinjo

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd